7 dalykai, kuriuos reikia padaryti iki Naujųjų metų

Prieš pradedant Geltonojo šuns metus reikėtų deramai atsisveikinti su 2017 metų globėju Ugniniu gaidžiu, kuris paskutiniuoju savo valdymo periodu bus labai aršus ir kaprizingas.

 

Pasikalbėkite su savimi

 

Metų pabaigoje žmonės stengiasi užbaigti visus senus darbus, be to, padaugėja rūpesčių, susijusių su pasiruošimu šventėms. Pasistenkite surasti kelias valandas laiko sau, pabūti vienumoje ir pamąstyti. Reikia įvertinti savo nueitą kelią ir pagalvoti apie ateities planus.

 

Išsivirkite puodelį karštos kavos ar aromatingos arbatos, patogiai įsitaisykite savo mėgstamame krėsle ir pažvelkite į savo pasaulį. Įvertinkite savo pasiekimus, paanalizuokite klaidas, kad nereikėtų jų kartoti. Greitai prasidės konservatyvaus Geltonojo šuns metai. Apsvarstykite savo troškimus. Suformuluokite konkrečius norus 2018 metams ir patikrinkite, ar jie yra realistiški ir įgyvendinami.

 

Būkite atviri ir nuoširdūs su savo partneriu

 

Jeigu jūsų santykiai yra rimti, pasakykite jam apie tai. Jeigu, ne – taip pat pasakykite. Geltonojo šuns metais bus vertinamas lojalumas, tiesumas ir atvirumas. Už veidmainystę santykiuose teks atkentėti.

 

Paprašykite atleidimo

 

Atsiprašykite visų, kuriuos nuskriaudėte, įskaudinote ar įžeidėte per šiuos metus. Prašyti atleidimo niekada nebūna per vėlu. Jei negalite susitikti su savo nuskriaustu žmogumi, parašykite jam. Jei nežinote, kur jis yra, tai bent susitaikykite ir atsiprašykite jo mintyse.

 

Padėkokite

 

Pasakykite „Ačiū“ tiems, kurie jums padarė šiuose metus puikesniais. Pagalvokite ir prisiminkite tuos, kuriems turite jaustis dėkingi. Artėjančios šventės bus gera proga parodyti jiems dėmesį ir atsidėkoti. Galite pasiųsti sveikinimus ir juose parašyti, už ką esate dėkingi tam žmogui.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Atiduokite tai, kas ne jūsų

 

Atiduokite svetimus daiktus, pavyzdžiui, svečio pamirštą pirštinę, pasiskolintą knygą. Pasistenkite, kad namuose neliktų jokių svetimų daiktų. Grąžinkite visas skolas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Išmeskite senus, nereikalingus daiktus

 

Peržiūrėkite savo būstą ir išsivalykite nuo visko, kas nenaudojama, pasenę, sugedę, kad jūsų aplinkoje atsirastų daugiau erdvės. Kai aplinkui neliks seno šlamšto, jūsų nuotaika pasitaisys ir galva ims dirbti geriau.

 

Užbaikite svarbius darbus, kuriuos atidėliojote šiais metais. Bent kelis!

 

Peržiūrėkite savo nepadarytų darbų sąrašus ir atrinkite tris seniausius ir svarbiausius – ir atlikite juos. Labai svarbu uždaryti nereikalingas duris, kad 2018 metais galėtumėte atverti naujas ir judėti į priekį.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Olita

Išmeskite senus, nereikalingus daiktus
O ka daryti jei zmogus neturi busto del dideliu mokesciu o darbas moka mazai pinigu?

Taip pat skaitykite