Paslaptingas reiškinys neramina daugybę žmonių: danguje atsidarė durys į kitą pasaulį?

keistas-reiskinys-virs-kinijosĮvairiuose socialiniuose tinkluose paplito intriguojantis vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota kai kas neįtikėtino. Kinijoje žmonės stebėjo danguje pasirodžiusį keistą vaizdą – tarsi duris į kitą pasaulį, rašo alfa.lt.
 
Paviešinus vaizdo medžiagą internete, daugybė žmonių ėmė galvoti apie antgamtinius reiškinius, ateivius.

 

Stačiakampio formos siluetas apšviestais kraštais vieniems priminė skraidantį kilimą ar mobilųjį telefoną, o kitiems – duris į kitą pasaulį. Internautai spėliojo, kas iš tiesų tai galėjo būti.

 

Ne visi vaizdą stebėję žmonės buvo linkę jį mistifikuoti. Tikėtina, kad tai tebuvo ant tankių debesų atsispindinti miesto pastatų šviesa, tačiau interneto vartotojai nori tikėti, kad reginys reiškia kažką daugiau.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
padaras

Reklaminis stendas rūke :D

Martyna

As ilga laika dirbu su video efektais reklamoms ir ivairioms animacijoms. 90% publikuoti video yra fake vieni geriau kiti blogiau bet visi jie montazas durninti ziurovus kad pritraukti i web daugiau zmoniu.
Nejuokinkit dziungliu su savo “vaizdeliais”
Geriau parasykit geru straipsniu kuriuos idomu butu paskaityti

Pyktis.

Maziau tiketi reik tokiom nesamonem. Yra toks dalykas,kaip bluebeam ir pan triukai kuriais bando itikint nebutais dalykais. Netikekit niekuom.

juozas

Pastato stogas neapšviestas,o šalia jo pro langus ir nuo gatvės sklinda šviesa,kuri apšviečia debesis[ar rūką].Galima aiškiai matyti namo stogo projekciją dangaus atžvilgiu.

mmmmm

Iliuminati pigus triukas

Taip pat skaitykite