Nauja sąmokslo šalininkų teorija: Putinas yra nemirtingas ir keliauja laiku

nemirtingas-putinasKada gimė dabartinis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas? Oficialiai teigiama, kad 1952 m. spalio 7 d., tačiau sąmokslo teorijų šalininkai tvirtina, kad tai viso labo gerai suorganizuota priedanga.

 

“Niekas tiksliai nežino kaip ir kodėl Putinas tapo Rusijos prezidentu. Toli gražu ne kiekvienas eilinis KGB karininkas tampa didžiausios šalies galva”, – internete rašo alternatyvios istorijos šalininkas Gregoras Hageris.

 

Istorikai, slaptuose archyvuose aptiko kelias itin intriguojančias nuotraukas darytas 1920 ir 1941 metais, kuriose manoma, jog nufotografuotas vienas ir tas pats žmogus – Vladimiras Putinas.

 

nemirtingas-putinas

 

“Žinoma, tai yra beveik iš fantastinės srities versija, tačiau mes negalime atmesti galimybės, kad jis tikrai yra nemirtingas ar keliauja laiku.”, – rašo vienas internautas.

 

Tuo tarpu skeptikai tvirtina, kad šiuo metu keliavimas laiku yra tik hipotetinė ir teorinė versija, kuriai nėra jokių apčiuopiamų įrodymų.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tikrai ar ne

Visko gali buti.

vycka

i mane kiek panašių yra žmoniu, mano mieste , gal 2 ar 3 . jau ne iš vieno girdėjau. Kalbėsena net vieno yra, vos ne analogas. jau neturi ka rasyt, vėjus kazkokius kuria , samokslo teorijas

laime

– aš irgi turiu į save panašių asmenybių.. kartą prieina žmogelis maždaug mano amžiaus ir duoda dešimt eurų.. žiūriu nustebęa, o tas sako: gražinu skolą. :) Labai nustebo, kai sužinojo kad čia ne tas.

– Mažiau juokingų patvirtintų nutikimų dar buvo apie tris kartus, o nepatvirtintų, prasme kad kažkas kažkur mane matė kur aš nebuvau tai dar daugiau..

Cha

Netirintys analagu. Ka jie ruko, kad juo toliau juo daugiau nesamoniu paleidzia, kad juokias is ju visi? Noriu to paties parukyt!

Equal

Putinas nesensta,jis bręsta

Sakantysis

1-2 nuotraukoi tas pats zmogus jauciu o putinas i ji pnasus tokia ta samoklso teorija;D

Droniukas

Tai va gime toks tai kaip laiku keliauna

Pyktis.

Tokiu panasiu foto maciau ir su Holivudo aktoriais. Pvz. Kiano Ryvsu,Orlando Blumu ir pan. Bet cia tik samokslo teorijos,kad tokiomis nesamonemis pritraukti skaitytoju demesi. Ar ne?

her

Pritariu, lietuvoja materiske rode foto per zinias, kur jos sunu panasus y ta pati putina, tiesiog panasumai

Inkognito

pyktis tu piktas prisišikėlis esi, internetinis nevykėlis.

Pyktis.

Kas tau yra? Galaktikos sergetojau ;DDD ko cia triedi? Kas nepatiko? Gal konkreciau? ar galaktikos taryba liepe uzsipult mane? Ka cia norejei tuo pasakyti?

Taip pat skaitykite