Kaip skirtingi Zodiako ženklai sprendžia gyvenimo problemas

zodiaku-problemosŠiuose gyvenimiškuose pastebėjimuose daugelis greičiausiai atpažins save ir savo pažįstamus žmones, rašo “DELFI Gyvenimas“. Taigi, jeigu su didelėmis problemomis susiduria:
 
Avinas
 
Avinas jas išspręs. Bet kokią problemą išspręs. Ir iškart. Pats, išdidžiai ir tylomis.

 

Jautis

 

Jautis irgi išspręs. Paskui visiems papasakos. Visiems. Siekdamas apsidrausti – parašys į laikraštį. Kad jau tikrai visi žinotų.

 

Dvyniai

 

Jie pasidalins. Pasistengs viską atiduoti spręsti Avinui, tačiau jeigu Avinas su viskuo nesutiks, atiduos Šauliui.

 

Vėžys

 

Jis pradės raudoti iš anksto, o kad jis užsičiauptų, kažkas prisiims visas problemas sau. Jeigu niekas neprisiims, Vėžys puikiai viską padarys pats. Kam apskritai reikėjo inkšti – niekaip neaišku.

 

Mergelė

 

Mergelė nusiminė. Ypač jeigu problemos nebuvo planuotos. Mergelė pagalvos. Ras sprendimą. Išspręs. Padarys išvadas. Tikrai padarys.

 

Liūtas

 

Liūtas visus sušauks. Pats susidoros su problema. Nusilenks, paims gėles, suraitys autografą ir išeis.

 

Svarstyklės

 

Svarstyklės problemą pasvers. Paskui dar kartą pasvers. Padarys išvadą, kad kažkaip daugoka ir atsvers kažkam iš tokių kaip Liūtas ar Avinas. Mėgindamos atsverti, Svarstyklės gaus per pakaušį – Mergelės problemas sprendžia tik iš anksto suplanavusios.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Skorpionas

 

Skorpionas pažiūrės. Linksmai ištars: „Kažkokia problema!“ ir pamirš.

 

Šaulys

 

Šaulys nusimins. Paskui pralinksmės. Paskui ilgai juoksis iš savęs, iš problemos, prisimins, kokias problemas turėjo anksčiau gyvenime, visiems aplinkui papasakos ir pamirš. Jeigu problema savaime neišsispręs, ją greičiausiai teks spręsti kokiam nors Liūtui.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ožiaragis

 

Ožiaragis pasistengs iškart atsikratyti problemos, pareikšdamas, kad jos jis nenori. 90 procentų visų atvejų tai kažkodėl pavyksta. Jeigu jau visai nepraslysta, ožiaragis viską išsprendžia kuo puikiausiai. Tačiau būtinai svetima sąskaita.

 

Vandenis

 

Vandenis pradės problemą džiaugsmingai nagrinėti. Paskui parašys knygą. Jeigu panašią problemą jau turėjo, ims nuobodžiauti ir pradės ieškoti Dvynių. Problema dėl to vistiek niekur nedings (Dvyniai iškart atsisakys), bet taps linksmiau.

 

Žuvys

 

Kitaip nei Vėžys, Žuvys verkia tyliai. Todėl problemos pas jas amžinos, sprendžia jas jos pačios, niekas joms nepadeda ir jos to jau net nelaukia.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite