Zodiako ženklų gyvenimo prasmė

zdiako-prasmeAstrologai jau senų senovėje žinojo didžių valdovų ir paprastų mirtingųjų likimo paslaptis. Savo rankose jie laikė labai galingą ginklą – žinias apie planetų įtaką. Šiandien nebūtina būti imperatoriumi, kad sužinotum, ką tau parengė žvaigždės, rašo tradicinių vertybių tinklalapis seimairnamai.eu.
 
AVINAS
 
Avino gyvenimo prasmė – gyvenimo prasmės paieškos. Kad ir kaip keistai tai skambėtų. Jie nepaliaujamai ieško. Problema ta, kad savo pašaukimą jie aptinka stebėtinai greitai ir taip pat žaibiškai gauna, ko nori, pasižymėdami didele vidine energija ir tikslingumu. Tai nutinka taip greitai, kad kartais Avinas nespėja atsipeikėti: prasmė lyg ir buvo, ir štai jos jau nėra. Tenka pradėti iš naujo.

 

JAUTIS

 

Jaučiai jau vaikystėje žino, ko nori iš gyvenimo. Ir pasirinkimas ne pats didžiausias, tačiau neįtikėtinai sudėtingas. Šio ženklo atstovai stovi kryžkelėje: pašvęsti save šeimai, ar pasiekti neregėtų aukštumų karjeroje? Asmeninė laisvė, žinoma, svarbi, bet jie neįsivaizduoja gyvenimo be jaukių namų, didelės šeimos ir žmonių, kuriems bus reikalinga nuoširdi Jaučių globa.

 

DVYNIAI

 

Dvyniams surasti gyvenimo prasmę ganėtinai sunku, kaip, beje, ir visiems kitiems. Tai tokios permainingos asmenybės, kad netgi astrologai skėsčioja rankomis. Tačiau šiam ženklui reikalingi jo troškimų ir tikslų pasekėjai. Jiems būtina jausti šalia savęs ištikimus draugus, mylimąjį ir malonius pažįstamus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

VĖŽYS

 

Vėžių gyvenimo prasmė – žinoti, kad artimi žmonės laimingi. Žinoma, jie siekia ne vien harmonijos šeimoje, Vėžiai puikiai žino, kad laimė tiesiogiai susijusi su komfortu. Jie pasiruošę uždirbti visus pasaulio pinigus, jeigu to paprašys mylimas žmogus. Vienatvė labai pavojinga šiam jautriam ir pažeidžiamam ženklui, tačiau visa jausmų ekspresija gali atsispindėti ir kūryboje, kas leis atskleisti paslėptus talentus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

LIŪTAS

 

Liūtai gyvenimo prasmę susiranda palaipsniui, etapais: iš pradžių – asmenybės tobulinimas, paskui – pripažinimas visuomenėje ir tik tada šeimyninis gyvenimas. Gyvenimo prasmė šio ženklo atstovams – nesibaigiantis naujovių ieškojimas. Liūtams svarbu pažinti įvairias tiesas ir be sustojimo dirbti laimingos ateities labui. Tikslo siekiančios asmenybės neskuba apsikrauti vaikais, kol dar neparuošė jiems tinkamų sąlygų.

 

MERGELĖ

 

Didžiausi Zodiako estetai. Šie žmonės visą gyvenimą ieško idealo. Viskas, kas juos supa, turi būti nušlifuota iki tobulumo – ar tai būtų santykiai, darbas, ar pomėgiai. Idealas jiems kaip kelrodė žvaigždė. Toks grožio siekimas neretai užtemdo logišką mąstymą ir racionalų protą, o kai Mergelės supranta, kad ribų tobulumas neturi – stačia galva panyra į darbą. Nepriekaištingumo ir grožio aplinkui, pasirodo, visai nebūtina ieškoti – visa tai galima nusipirkti už pinigus.

 

SVARSTYKLĖS

 

Šie žmonės kovoja už teisybę. Jų misija, kaip jie patys galvoja – išvaduoti šį pasaulį nuo melo ir netvarkos. Tačiau gyvenimas neretai sugriauna šias trapias svajones. Tada Svarstyklės grįžta prie savo gyvybinių jėgų šaltinio: optimizmo, tikėjimo, kad viskas bus gerai ir artimų žmonių paramos. Sutvirtėjusios, Svarstyklės iš naujo narsiai puola į kovą su neteisybe, kad pasaulis taptų šviesesnis ir švaresnis. Jos nepratusios nusileisti ir laikosi taisyklės: „jei nesigavo tada, būtinai gausis dabar“.

 

SKORPIONAS

 

Skorpionai gyvena savais asmeniniais tikslais ir paskatomis. Svarbiausia jiems – gauti, ko nori bet kokia kaina. Šio ženklo atstovų gyvenimo prasmė slypi asmeninėje laimėje. Ir pirmiausiai jie turi įgyvendinti pagrindinį uždavinį, o toliau jau seka antraeiliai tikslai, tada jau galima ir šeimą kurti, ir vaikų susilaukti. Pinigams Skorpionai nejaučia ypatingai šiltų jausmų, galbūt būtent dėl to pastoviai jų turi.

 

ŠAULYS

 

Šauliai gyvena šia akimirka – čia ir dabar. Kiekvieną dieną – naujas gyvenimas. Šiandien jie domisi vienais dalykais, o jau rytoj susiras visiškai priešingą užsiėmimą. Gyvenimo prasmė jiems – ieškoti patrauklių įvykių, naujų emocijų ir malonių momentų. Jiems sudėtinga žvelgti į ateitį ir tapti kažkokio vieno dalyko pasekėjais. Svarbiausia Šauliams – nugyventi gyvenimą taip, kad paskui būtų ką papasakoti anūkams.

 

OŽIARAGIS

 

Jie jau nuo vystyklų nusiteikia, kad reikės užimti aukštą padėtį visuomenėje ir iš esmės jiems tai visai neblogai gaunasi. Tikslo siekimas, avantiūrizmo dvasia, atkaklumas padeda šiam ženklui švytėti šlovės ir pasisekimo Olimpe. Garbėtroškos Ožiaragiai moka atsijoti viską, kas nereikalinga ir trukdo gyvenimo kelyje. Tačiau gali ir pasiaukoti, atsisakę visų laurų šeimos ir namų jaukumo labui.

 

VANDENIS

 

Vandeniai, bėgant laikui, „matuojasi“ pačius įvairiausius prioritetus. Svarbiausia, kad pasiektas tikslas padėtų jiems atsiskleisti. Savirealizacija – štai kokia pagrindinė jų gyvenimo prasmė. Tačiau Vandeniai nevengia stoti į kovą už teisybę ir kitų žmonių teises, ypač jeigu tai artimieji. Šio ženklo atstovams labai svarbu turėti bendraminčių, kurie būtų pasirengę sekti paskui juos į pasaulio kraštą. Vandeniai – savotiški Zodiako revoliucionieriai, trokštantys, kad kiekvieno žmogaus asmeninė laisvė būtų neliečiama.

 

ŽUVYS

 

Patys jautriausi, atviriausi ir labiausiai įtakojami aplinkinių žmonių Zodiako atstovai. Svarbiausia jiems jausti artimųjų palaikymą ir rūpestį. Nepamaišys, žinoma, ir publikos meilė bei pripažinimas. Žuvys nesuderinamos su vienatve. Dalykiniai, romantiški ar draugiški santykiai – jiems įprasta stichija, kurioje jie jaučiasi reikalingais ir laimingais. Žuvys trokšta taikos visame pasaulyje, laimės ir džiaugsmo kiekvienam žmogui, dėl to pasiaukojančiai stengiasi sukurti aplink save harmoniją ir meilės atmosferą.

 

Šaltinis: seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
AR busi Mano draugas

Setonas AR Gali duoti savo Facebook AR numeri?

Setonas

Mano svarbiausias gyvenimo tikslas yra tarnyste pragaro valdovams. Ju garbinimas ir slovinimas. Niekinimas dievo bei jo pasekeju.

Xaxa prajuokino

Niekam neidomu tie tavo setonai ir tarnystes,gyvenk savo kazkokiam pasauly susikurtam

Taip pat skaitykite