Kaip skirtingi Zodiako ženklai griauna savo gyvenimą

gyvenimo-griovimasZodiako ženklas apsprendžia tolimesnį žmogaus likimą. Jūsų gimimo data daug ką pasako apie charakterį, karminę užduotį, romantinį suderinamumą ir netgi nurodo jūsų talentus, elgesio ypatumus ir savo gyvenimo valdymo svertus.
 
Tik visi mes galime sugriauti savo laimę praktiškai per vieną akimirką, esotericblog.ru cituoja “DELFI Gyvenimas“.
 
Šis horoskopas atvers akis kiekvienam astrologinio rato atstovui į galimas klaidas, kurios gali atnešti nusivylimą ir visiškai sugriauti jo gyvenimą.
 
Avinas
 
Šio Zodiako ženklo atstovai griauna savo gyvenimą perdėtu polinkiu įsimylėti ir vaikišku naivumu. Jie pasiruošę padėti kiekvienam: pasidalinti sielvartu, išgyvenimais, tapti nosine svetimoms ašaroms ir pasiimti visą negatyvą. Jie dažnai skiria dėmesį destruktyvioms asmenybėms, kurios jais naudojasi ir iškrauna jų energiją.

 

Avinas galvoja, kad tokie žmonės jam reikalingi, bet iš tiesų – tokiems žmonėms reikalingas Avinas. Galiausiai šio ženklo atstovai išbarsto savo energiją ir sužlunga dėl savanaudiškų visuomenės ar aplinkos tikslų.

 

Jautis

 

Po šiuo Zodiako ženklu gimęs žmogus yra savikontrolės tvirtovė. Jis nepratęs rizikuoti, jam būtinas ramybės ir saugumo uostas. Įprotis viską pasverti, remiantis praėjusių metų patirtimi, žinoma, nėra trūkumas, tačiau tai taip pat nėra beribė laimė.

 

Tipiški šio Zodiako ženklo atstovai yra pasirengę atsisakyti paties geriausio, griebtis bet kokių prieinamų variantų. Sėkmingas Jautis – tai žmogus, kuris sugebėjo pažiūrėti savo baimei į akis ir susitaikyti su ja.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dvyniai

 

Dvyniai mėgsta meluoti patys sau. Tipiniai šio Zodiako ženklo atstovai net kankinami neprisipažins, kad jų gyvenimas gali būti geresnis. Juos paralyžiuoja negebėjimas savarankiškai priimti sprendimus, ir įsitikinimas, kad einamasis gyvenimo momentas – klestėjimo apogėjus ir gerovės Olimpas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Galiausiais Dvyniai su jų nemenkais gebėjimais ir įgimtomis galimybėmis trypia vienoje vietoje, šūkaliodami patys sau, kad geriau būti negalėjo.

 

Vėžys

 

Vėžys savo likimą griauna tuo, kad net nebando suprasti, ko iš gyvenimo tikisi. Šio ženklo atstovai pasiruošę save išdalinti, nesitikėdami nieko atgal. Ateina metas ir jie pradeda nesuprasti, kodėl viskas rieda žemyn.

 

O juk dėl visko kaltas jų negebėjimas susikoncentruoti į savo pačių poreikius ir troškimus. Jeigu nori laimingos ateities, Vėžys privalo išmokti gyventi dėl savęs.

 

Liūtas

 

Gracingieji Liūtai vienu dalyku visiškai neabejoja: emocijos – silpnųjų reikalas. Jie taip giliai savyje užkasa tikruosius jausmus, kad praranda gyvenimo skonį. Emocinis šaltumas sugriauna Liūtus iš vidaus.

 

Jiems tampa sunku bendrauti su žmonėmis, priimti jų emocingumą ir tuo pačiu atsakyti. Šio ženklo atstovai turi išmokti reikšti savo jausmus ir neslėpti savo emocijų po neįveikiama siena.

 

Mergelė

 

Po Mergelės ženklu gimę žmonės yra tikrų tikriausi idealistai. Tokie žmonės siekia idealiai susitvarkyti savo gyvenimą, tačiau pernelyg vėlai supranta, kad tobulybei ribų nėra. Mergelės gyvena su asmeninių reikalavimų sąrašu, kurio niekas patenkinti nesugeba.

 

Jiems sunku susitaikyti su mintimi, kad pasaulis surėdytas kitaip, ir gyvenimo dėsniai neatitinka prasimanytų principų. Kol Mergelė nepriims savęs ir savo likimo, ji taip ir blaškysis iliuzijų pasaulyje, vis labiau toldama nuo savosios paskirties.

 

Svarstyklės

 

Po Svarstyklių ženklu gimę žmonės griauna savo gyvenimą negebėjimu matyti tikrosios žmonių pusės. Jiems paprasčiau tikėti idealu ir pasiduoti svajonėms, kad visi aplinkui gyvena sąžiningai ir vedami gerų ketinimų.

 

Dažnai šio Zodiako ženklo atstovai eina klaidingu maršrutu, laikosi įsikibę netinkamų asmenybių, kurios galiausiai juos nuvilia.

 

Skorpionas

 

Skorpionai yra pratę pasitikėti tik savimi, todėl neprisileidžia žmonių labai arti. Šiuolaikiniame pasaulyje tokia savybė yra naudinga, tačiau tik tol, kol netampa gyvenimo prasme.

 

Šio Zodiako ženklo atstovai įsitikinę, kad viską kontroliuoja. Taip pat ir savo emocijas. Tokiu būdu Skorpionai atima iš savęs dvasinį artumą ir ryškius įspūdžius, be kurių neįmanomas visavertis laimingas gyvenimas.

 

Šaulys

 

Šaulys yra pats stipriausias Zodiako ženklas, kuris dažnai pamiršta, kad bet kuriam žmogui kartais reikia pabūti silpnu. Užsiversdami ant savęs atsakomybės naštą, po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės mano, kad sugebės su viskuo susitvarkyti patys, tačiau galiausiai nusistekena. Šauliai turi išmokti pripažinti, kad kartais ir jiems reikalinga pagalba.

 

Ožiaragis

 

Ožiaragiai griauna savo gyvenimą per daug dėmesio skirdami aplinkinių nuomonei. Jie bijo netilpti į griežtus visuomenės rėmus, dėl ko patys iš savęs atima galimybę mėgautis laimingu gyvenimu. Šio Zodiako ženklo atstovams vertėtų atsikratyti primetamų nuostatų ir stereotipų. Būtina visiškai pasikliauti savo širdies šauksmu.

 

Vandenis

 

Vandenis yra linkęs naudotis kitais žmonėmis, kad patenkintų savus poreikius ir užpildytų dvasinę tuštumą. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės dažnai tampa karminių atpildų vergais. Vandeniams trūksta savarankiškumo, kad jie galėtų susikurti laimingą gyvenimą ir juo mėgautis.

 

Žuvys

 

Po Žuvų ženklu gimusiems žmonėms žvaigždės padovanojo jausmingumą ir pažeidžiamumą. Dažnai pačios to neįtardamos, Žuvys prisiriša prie žmonių, kurie jų neverti.

 

Tačiau jos nusivilia ir kenčia, tačiau galiausiai vėl daro tą pačią klaidą – lipa ant to paties grėblio. Pagrindinė po šiuo Zodiako ženklu gimusių žmonių klaida yra nemokėjimas vertinti savęs ir mylėti save.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kristina

Taip ir yra. As oziarage ir priklausau nuo tevo nuomones apie save… Skaitau kad jis labai neteisingai masto, bet tikrai nieko negaliu padaryti.

Legionas

Visi tinka, o aš tik vienas, ką daryt?

Ede

visa tiesa apie avinus vezius zuvis ir oziaragius

!!!

Apie svarstykles nesamone parasyta

Taip pat skaitykite