Sena freska atskleidė, kad per Jėzaus nukryžiavimą lankėsi ateiviai?

freska-ateiviaiNežinodami atsakymų, žmonės mėgsta susikurti iliuzijų, kuriomis vėliau patys pradeda tikėti. Įvairias religijų teorijas nagrinėjantys žmonės iškėlė naują klausimą, kuris privertė susimąstyti tūkstančius, rašo alfa.lt.

 

„Crucifixion“ freskoje, esančioje Gruzijos Svetitskhoveli katedroje, vaizduojamas Jėzaus nukryžiavimas. Piešinyje buvo pastebėta kai kas neįprasto ir stebinančio – du į skraidančias lėkštes panašūs objektai.

 

Šiuos piešinius nagrinėjantys ir ateiviais tikintys žmonės tiesiog pašėlo. Jie teigia, kad tai – akivaizdus įrodymas, jog ateiviai egzistuoja jau ilgą laiką.

 

freska-originalas

 

Vienoje nepaaiškinamus reiškinius tiriančioje svetainėje vienas komentatorius pasakė, ką galvoja apie freskos detales ir kaip jos susijusios su ateiviais: „Mums nežinomas menininkas, atrodo, pasakoja, kad ateiviai buvo netoliese, kai mirė Jėzus.“

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Žinoma, mažais žaliais žmogeliukais netikintys žmonės nepamiršo paminėti, kad į skraidančias lėkštes panašus piešiniai galėjo atspindėti visai ką kita. Galbūt tokia objekto forma buvo naudojama kaip simbolis išreikšti tam tikriems jausmams ar reiškiniams.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dalius

Nemanau kad cia ateiviai cia tik paprastas simbolizmas. Meduzos simbolizuoja isminti,atsidavima ir susitaikyma ir tikejima, nes jos pasiduoda nesamos vandens sroves. Seni piesiniai yra pilni simboliu juose retai yra vaiduojama kazkas butent taip kaip viskas vyko.

Menkysta

Aš tai daryčisu išvadą, kad Kristus buvo nukryžiuotas po vandeniu.

Dalius

Bet kad vandeni valdo oro stichija. O vandens astrologiniai simboliai yra vezys,skorpionas ir zuvis. O Jezus kristus gyveno ir buvo nukryziuotas zuvies eros pabaigoje.

Taip pat skaitykite