Kinijos kelių mistika: praeivis buvo nublokštas nematomu automobiliu

kinija-nematomas-transportasKinijos visuomenė susirūpinusi po įvykusio mįslingo įvykio, kai jauną vyrą gatvėje parbloškė nematomas objektas. Visą incidentą užfiksavo miesto stebėjimo kameros.

 

Rugpjūčio 22 diena, Kinijos provincijoje, einantį gatve 22-metį kažkas nubloškė. Iš pradžių buvo manyta, kad vyriškį parbloškė saugaus greičio nepaisęs vairuotojas, tačiau kai policijos pareigūnai patikrino vaizdo įrašą, kuriame buvo užfiksuotas šis incidentas, negalėjo patikėti savo akimis.

 

Miesto stebėjimo kameroms dėl neaiškios priežasties nepavyko nufilmuoti avarijos kaltininko. Objektas, kuris parbloškė vaikiną buvo nematomas.

 

“Norėdami sužinoti įvykio detales, turėjome peržvelgti ką nufilmavo kameros. Nors kameros mums turėjo padėti, jos tik dar daugiau uždavė klausimų”, – sakė Kinijos provincijos pareigūnas.

 

Vaizdo įrašė užfiksuota kaip nematomas objektas įsirėžė į gatve einantį vaikiną ir dingsta. Smūgis buvo toks, kad 22-metis kelis metrus pakilo į orą. Nuo smūgio jam lūžo dubens kaulas ir kairė koja.

 

“Kol kas mes negalime nustatyti kas tai buvo per objektas. Iš vos pastebimų kontūrų, mes matome, kad tai į automobilį panaši transporto priemonė, tačiau nežinome kodėl ji nebuvo matoma vaizdo kameroms.”, – į žurnalistų klausimus atsakinėjo už vaizdo įrašų analizes atsakingas ekspertas.

 

Internautai spėlioja, kad tai galėjo būti kažkokio slapto Kinijos vyriausybės nematomos važiuojančios transporto priemonės prototipas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Edgar

bullshit, labai jau zemas tas automobilis

Briedis

akivaizdus feikas, nors ka gali zinot gal klimeika cia girts suhebra raliuoj

anonimas

nu tai kad ten buvo paprasta masina sustabzius galima ja pamatyti pabandykit

Naujokas

Kaip visada video medžiaga nėra natūraliai rodoma, atrodo lyg apkarpyta, manau sumontuota..

Torex

Manau tiesiog kamera nespėjo užfiksuot.

Taip pat skaitykite