Būrėjos požiūris. Jeigu Jums nesiseka – nebūtinai esate prakeikti ar nužiūrėti

prakeikimas-burejos-poziurisBūrėjos požiūris (Nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria)

 

“Viskas taip blogai, niekas nesiseka, viskas ne tik krenta iš rankų – nesėkmės prasideda nuo mažų smulkmenų, o baigiasi didelėmis bėdomis. Aš niekam tikusi ir nieko verta, manęs niekas nemyli, kodėl likimas mane taip skriaudžia, ką aš darau blogai, kodėl turiu kentėti, kodėl viskas dažyta tik juodomis spalvomis, kodėl Marijonai sekasi geriau už mane, Juozapotui taip pat, o aš kaip stoviu prie suskilusios geldos, taip stoviu, ašaros bėga per kraštus, gal aš prakeikta?”

 

Labai daug žmonių savo nesėkmes mėgina pateisinti kerais. Na, nes juk reikia kažkokio paaiškinimo – juk negali, tiesiog, taip iš niekur nieko nesisekti, ar ne? Žinoma, kad kokia kaimynė nužiūrėjo ar, dar geriau, namuose paslėpė kokį užburtą daiktą, dėl kurio sugedo jūsų skalbimo mašina, lygioj vietoj nulūžo batų kulnas, na, ir lyg to nebūtų maža, vyras išėjo pas tą pačią kaimynę gyventi. Bet ar tikrai niekas neturi paaiškinimo?

 

Gal aš ir ne tokia akla būrėja, bet visų dalykų pateisinti vien magija ir suversti jai kaltę, paprasčiausiai, negaliu. Todėl, visų pirma, patariu mąstyti logiškai. Ir tik tuomet, kai vis tiek atsimušate į sieną, apsvarstyti galimą maginio pakenkimo prielaidą. Ką aš turiu omenyje? Ogi, labai daug ką.

 

Čia ir vėl prieinu prie minčių galios temos. Mes, savo minčių dėka, programuojame ir kuriame savo ateitį. Mes, savo minčių dėka, paskatiname ar prišaukiame tam tikrus įvykius į savo gyvenimą. Teigiamos mintys pritraukia teigiamus įvykius, ir atvirkščiai. Kuomet mums atsitinka kažkas labai labai bjauraus, mes negalime iš karto nusiteikti pozityviai, imame baimintis tolimesnių galimų nelaimių. Ir jos atsitinka. Nes baimė yra negatyvus jausmas. Kuris pritraukia neigiamus įvykius. Ir tada mes užkuriame tą šlykštų nesėkmių ratą, galų gale, imame nesėkmes pastebėti visur – nuo riebios balos, aptaškiusios naują suknelę iki… na, to paties vyro, išėjusio pas kaimynę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet gal magija nėra kalta, kad įlipę į balą tapote šlapi? Gal tai kaltas Jūsų neapdairumas? Gal magija nekalta ir dėl vyro? Gal tai taip pat kaltas neapdairumas, per kurį anksčiau, tiesiog, nepastebėjote, kad santykiai su vyru jau seniai pašliję. O gal net nepastebėjote žengiant prie altoriaus, kad tas vyras ne toks jau ir svajonių jaunikis? Nereikia skųstis, savęs graužti ir kentėti.

 

Jei sakote: „bet aš negaliu, man taip sunku…“, Jūs jau darote klaidą. Nes save iš karto nuteikiate dar vienai nesėkmei. Jūs sakykite – „aš galiu, ir man visai nebus sunku“. Taip, gal tuo iš pradžių ir nepatikėsite. Bet pradžia bus. Naudokite afirmacijas ir išveskite save iš to graužaties rato. Nesiskųskite. Nepavydėkite. Nepykite nei ant savęs, nei ant kitų. Nežeminkite savęs. Nekaltinkite nei savęs, nei aplinkybių, nei aplinkinių. Visas sudėtingas situacijas priimkite kaip IŠŠŪKĮ, o ne kaip nesėkmę. Visus keblumus priimkite kaip PAMOKAS, bet ne kaip klaidas.

 

Nesistenkite sau įteigti, kad jums, ir tik jums nesiseka, nesisekė ir nesiseks. Spinduliuokite gėriu, ir gėris, aš prižadu, ateis pas jus. Na, o jei manote, kad esate pozityvus žmogus, tačiau, visai netikėtai, pradėjo piltis nesėkmės, kaip iš gausybės rago, ir to rago niekuo negalite užkimšti, jei pastebėjote keistus pokyčius ne tik savo aplinkoje, tačiau ir savijautoje, o gal net kitų žmonių elgesyje – galima pamąstyti ir apie tą pačią priežastį, kuriai iš pat pradžių siekiame sumesti visas nesėkmes. Aš nesakau, kad magijos nėra. Aš sakau, kad jei visi žmonės, kuriems nesiseka, būtų iš tiesų prakeikti, viskas būtų pernelyg paprasta. Būkite laimingi.

 

Nuotolinio būrimo projektas Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite