Penki “giminingos sielos” skirtumai nuo “antrosios puselės”

giminingos-sielosYra daug klaidingų nuomonių, susijusių su žodžiais „gimininga siela“ ir „antroji puselė“. Gimininga siela – tai žmogus, atėjęs į jūsų gyvenimą, kad jus mokytų, praturtintų, skatintų ir perkeltų jus į aukštesnį būties ir sąmonės lygį. Antroji puselė gi yra jūsų palydovas, kuriuo jūs pasitikite ir nuo kurio gyvenime priklausote.
 
1. Gimininga siela atėjo, kad duotų jums pamoką
 
Giminingos sielos į jūsų gyvenimą ateina draugų, šeimos narių, mylimųjų pavidalu. Jos užpildo mus meile ir troškimais, kurių reikia mokytis. Kai tik jų misija ir užduotis baigiasi, jos paprastai palieka jūsų gyvenimą, dažniausiai palikdamos didžiulį širdies skausmą.
 
Su antrąja pusele jums panašūs interesai gyvenime. Toks žmogus – parama, jėgos ir palaikymo šaltinis, skatinantis rizikai. Priešingai nei gimininga siela, antroji puselė lieka su jumis nepaisant kliūčių ir sunkumų, tykančių priekyje. Antrosios puselės dvasiškai ir emociškai susiję, jų poelgiuose nėra egoizmo.

 

2. Didžiulis skirtumas tarp dvasinių santykių

 

Giminingas sielas riša gilus proto ir širdžių ryšys. Tai juos sujaudina ir sukelia sumaištį. Ryšiai tarp jų stiprūs ir pilni pereinamųjų laikotarpių. Šie nuostabūs išgyvenimai paprastai baigiasi sudaužytomis širdimis. Giminingos sielos duoda karminę pamoką, kurią reikia išmokti šiame įsikūnijime.

 

Antroji puselė pasirodo tada, kai žmogus myli ir priima save. Jam jau nebereikia užpildyti nepaaiškinamos tuštumos. Ir pas antrąją puselę ta pati situacija. Jie kartu lieka ilgam.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Giminingos sielos užduotis – supurtyti jus, sudaužyti į šipulius jūsų ego, išryškinti jūsų problemas ir silpnybes, sudaužyti ir atverti jūsų širdį taip, kad ji užsipildytu nauja šviesa, privesti jus iki tokios nevilties ir nesivaldymo, kad jums teks pakeisti savo gyvenimą.“ Elizabeth Gilbert

 

3. Tai tokia trauka, kuriai neegzistuoja laiko rėmai

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Kai jūs sutinkate giminingą sielą, tai jums atrodo, kad pažinojote ją visą gyvenimą, jūs panašiai mąstote, suprantate vienas kitą be žodžių. Jūsų vaikystės istorijos sutampa. Nuo čia giminingų sielų santykiai pradeda tvirtėti. Tai „pažinimas“, kuris stebuklingu būdu traukia vieną prie kito. Tokie santykiai gali būti chaotiški ir griaunantys, nes jūs kaip veidrodyje atspindite vienas kito trūkumus ir įpročius.

 

O antroji puselė skiriasi skirtingu gyvenimo keliu ir patirtimi. Šie skirtumai stiprina emocinį ryšį. Jums norisi kuo daugiau sužinoti vienam apie kitą ir mokytis. Su antrąja pusele jūs jaučiatės laisvai ir tai pavirsta į gilią ir amžiną draugystę. Melė auga sulig kiekviena diena.

 

„Sielos planuoja svarbius susitikimus ilgai iki to, kol susitinka kūnai“ – Paolo Koelo

 

4. Gimininga siela intuityviai jus jaučia

 

Tarp proto ir jausmų atsiranda kur kas gilesnis ryšys. Jūs žinote vienas kito jausmus ir norus. Giminingoms sieloms nereikia žodžių, kad praneštų apie idėjas ir jausmus. Jos perėjo per tą patį, ką ir jūs. Jos supranta, ką jūs išgyvenate.

 

Antrąsias puseles traukia fiziškai ir jos trokšta sužinoti apie vienas kito vertybes. Santykiai labiau grindžiami loginiu ir intelektualiniu impulsu, negu emociniu, kaip giminingos sielos, kupinu pakilimų ir kritimų.

 

5. Giminingą sielą jūs susitinkate po sunkios gyvenimo patirties

 

Giminingos sielos ateina paskirtu laiku, kai reikia kažką užbaigti. Tokie santykiai mums duoda neįkainojamas pamokas. Meilė tarp giminingų sielų pilna entuziazmo ir, kartais, sunkių kliūčių. Abu bando atrasti paramą santykiuose, kurie atskleidžia geriausia ir blogiausia kiekviename.

 

Santykiai su antrąja pusele lengvi. Jie užsimezga neįdėjus pastangų. Jie stiprėja kasdieniniame gyvenime diena iš dienos. Tokią sąjungą valdo ne praeitis ir ateitis. Yra tik dabartis. Tokie santykiai perauga į sveikas santuokas, todel, kad abu partneriai pasiruošę tapti vienu, tuo pačiu metu išlaikydami individualumą ir asmenines savybes.

 

Didelė tikimybė, kad jūsų gimininga siela gali tapti antrąja pusele. Taip pat įmanoma, kad santykiai su gyvenimo partneriu pavirs į gilų dvasinį ryšį. Pats didžiausias antrosios puselės skirtumas nuo giminingos sielos – tai, kad vieną jūs renkatės, o kito – ne. Negalima sakyti, kad viena santykių rūšis geresnė už kitą. Jūsų siela ir ryšys gimdo ypatingą prisirišimą. Kiekvienas žmogus, atėjęs į jūsų gyvenimą moko jus, ar mokosi iš jūsų.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
boba

Mokausi iš internautų ( komentatorių.;-)))

elix

Iš tikrųjų labai pritariu! Esu sutikus giminingą sielą. Ir atitiko apibūdinimai ir skaudus išsiskyrimas. Tik kas rašė citatą, tikrai atsiprašau, bet negaliu žiūrėti. Tiesiog reikia originalaus autoriaus vardo: Paulo Coelho.

Taip pat skaitykite