Pušis – magiškos šio medžio savybės ir ypatinga energetika mūsų sveikatai

pusis-magijaVis labiau atsigręždami į gamtą domimės vaistiniais augalais, jų poveikiu mūsų kūnui ir sielai. Tuo pačiu pastebime, kad kai kurie augalai yra ne tik gydantys, bet dar ir kitaip ypatingi: jie dažnai minimi tautosakoje, tradiciškai vartojami per apeigas, ritualus, buitinėje magijoje.
 
Ar pažįstate didžiai stebuklingus lietuviškus augalus? Ką žinote apie lietuviškų augalų magiją?
 
Dalia Treigienė savo knygoje “Lietuviškų augalų galios. 22 didžiai stebuklingi” siūlo mums artimiau susipažinti su pušimi. Sužinokime kokios šio medžio magiškos savybės.
 
Pušis skirta paprastiems, bet gana išdidiems ir save gerbiantiems, atviraširdžiams, sąžiningiems, mylintiems, jaučiantiems gyvenimo džiaugsmą žmonėms. Svarbi norintiems susitaikyti.

 

Būtina griežtai save vertinantiems, labai savikritiškiems, prisiimantiems kitų kaltes, kankinamiems savigraužos ir kaltės, smulkmeniškiems, pernelyg nuolankiems, nuolat atsiprašinėjantiems, nusiminusiems, nusivylusiems, kamuojamiems depresijos, pesimistams.

 

Netinka tiems, kurių nesveika, silpna širdis ar širdyje trūksta meilės. Pušyno oras kartais netinka linkusiems į migreninius skausmus, o žydint pušims – alergiškiems jų žiedadulkėms.

 

Magiškos pušies savybės

 

– Virš lauko durų pritvirtinta pušies šaka su kankorėžiais saugo namų ramybę ir džiaugsmą.

 

– Kambaryje pamerkta ar virš lovos pakabinta pušies šakelė grynina orą ir, spinduliuodama žalios spalvos gydančiąją energiją, saugo sveikatą, o susirgus padeda greičiau pasveikti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Pušies šakelių šluotele iššluotoje krosnyje kepama duona ir kitas maistas tampa energetiškai švarus ir sveikas.

 

– Pušies šakelėmis šluojamos grindys ar kiemas norint išvalyti ir panaikinti takus, kuriais skverbiasi negatyvi energija. Pušies šakelių šluota padeda apsisaugoti nuo ligų ir kitokio blogio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Pušis, kaip ir visi kiti visžaliai medžiai, net ir šalčiausią dieną nenumetantys spyglių, yra geros sveikatos ir ilgo gyvenimo simbolis.

 

– Pušies prašoma padėti atsikratyti niūrių minčių,blogos nuotaikos. Žiemą sukurtame lauže pušies spygliai deginami magiškos apsaugos ir gydančių ritualų metu.

 

– Poromis augantys pušies spygliai simbolizuoja gyvenimą poroje ir vedybinę laimę.

 

– Iš žalių pušies spyglių Mėnuliui pilnėjant galima pasidaryti stebuklingą maišelį šeimos santarvei, gausai, gerovei, klestėjimui stiprinti ir sėkmei paskatinti.

 

– Iš pušies kankorėžių daromi amuletai, padedantys lengviau pradėti ir gimdyti vaikus. Ilgiau vartojamos pušų sėklos – veiksmingas afrodiziakas.

 

– Iš pušies kankorėžių daromi amuletai, padedantys lengviau pradėti ir gimdyti vaikus. Ilgiau vartojamos pušų sėklos – veiksmingas afrodiziakas.

 

Šaltinis: “Lietuviškų augalų galios. 22 didžiai stebuklingi”, autorė: Dalia Treigienė

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite