Mokslas patvirtino, kad sugeriame kitų žmonių energiją

zmoniu-energija-apsikeitimasAr bendraudami su kitais esate kada nors pasijutę taip, lyg žmogus siurbtų jūsų energiją?, – klausia “DELFI Gyvenimas”.

 

„Viskas yra energija“, – tai viena svarbiausių mokslinių aksiomų. Žmonės nėra išimtis, jiems taip pat būdingos energijos transformacijos. Bylefeldo universitete (Vokietija) buvo atliktas tyrimas, kuris parodė, kad augalai gali sugerti energiją iš kitų augalų. Gydytoja terapeutė Olivia Bader-Lee išnagrinėjo šio tyrimo išvadas.

 

Mokslas, tyrinėjantis energijos apraiškas gyvuose organizmuose, vadinamas bioenergetika, rašoma themindsjournal.com.

 

Tyrimas buvo atliktas su jūros dumbliais, daugiausiai su Chlamydomonas reinhardtii. Paaiškėjo, kad dumbliai energijos gauna ne tik iš fotosintezės, bet turi ir papildomą energijos šaltinį – jie gauna energijos iš kitų dumblių. Tyrimas, kurį atliko vokiečių biologas Olafas Kruse, paskelbtas svetainėje Naturesite.com.

 

Pasak O. Bader-Lee, mūsų kūnai yra tarsi kempinės, sugeriančios aplink mus esančią energiją.

 

„Būtent todėl kai kurie jautresni žmonės jaučiasi nejaukiai tam tikrose grupėse, kuriose vyrauja energijų ir emocijų sumaištis.“

 

„Žmogaus kūnas labai panašus į augalą, kuris susiurbia, sugeria energiją, kurios reikia mūsų emocinei būklei. Ši energija gali pakrauti ląsteles, dėl to padidėja kortizolio kiekis. Ląstelės maitinamos pagal emocinius poreikius“, – tęsia ji.

 

Štai kodėl žmonių nuotaikos svyruoja – jie gali būti susinervinę, pikti, neramūs, liūdni, bet taip pat ir laimingi, optimistiški ir džiugūs. O. Bader-Lee sako, kad per ilgus amžius žmogus prarado ryšį su gamta, kurioje vykstantys energijos mainai gali būti labai naudingi žmonijai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galiausiai, dvasia yra energija, ir tai, ką mes vadiname „antgamtinėmis jėgomis“, tėra skirtingų energijų apraiška. Tai buvo žinoma senosiose kultūrose kiekviename žemyne, bet mokslas nusprendė tai ignoruoti. Tik keli mokslininkai išdrįso nagrinėti šiuos klausimus, o likusieji bijo mokslo bendruomenės kritikos ir atstūmimo.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite