Praktinė magija: triguba trijų adatų namų apsauga

magija-adataNamų energetinė apsauga svarbu kaip geras sarginis šuo. Savo namuose norime jaustis tarsi užuovėjoje nuo kasdienių sunkumų, ginčų, konkurencijos ar pavydo, rašo kartomantija.lt.

 

Tačiau ne visada galime net ir namie apsiginti nuo negatyvių emocijų, sklindančių nuo aplinkinių žmonių, pavydžių kaimynų ar blogo linkinčių svečių.

 

Neretai po nemielų žmonių apsilankymo namuose lieka tvyroti slogi atmosferą, neretai jaučiamės išsekę, o šeimos židinį pradeda drąskyti barniai ir kivirčai kylantys tarsi “lygioje vietoje”.

 

Kad apsaugotume savo namus nuo nelaukiamų svečių ar jų atnešamos negatyvios energijos bei iš aplinkos atskriejančių energetinių negatyvių atakų galime sukurti stiprią namų apsaugą.

 

Prieš atliekant ritualą, sukuriant namų apsaugą namus būtina apvalyti. Kitų atveju susikaupusią negatyvią energiją tik “užkonservuosime” namuose, o ne apsisaugosime nuo jos poveikio.

 

Kad namų energetinė apsauga būtų sukurta Jums reikės:

 

– trijų naujų didesnių adatų, kurios turėtų būti nupirktos specialiai šiam ritualui, už jas sumokant lygią sumą pinigų ar neimant grąžos. Perkant ritualams reikalingas priemones sumokant tyliai ištariama: “Tau prekiauti, o man save, savo namus ir artimuosius apsaugoti”. Kartu negalima pirkti kitų prekių, perkamos tik ritualui skirtos priemonės, namo grįžtant su niekuo nekalbama, nesvarbu, kas vyktų.

 

– Žemės druskos.

 

Adatas nuplaukite tekančiu vandeniu ir druska. Į dubenėlį įdėkite saują druskos, sudėkite adatas ir pastatykite po tekančio vandens srove bent dešimčiai minučių. Išdėliokite adatas ant popierinio rankšluoščio ir palaukite, kol jos nudžius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Paimkite pirmąją adatą ir apveskite visą laukujų durų kontūrą jos smaigaliu pagal laikrodžio rodyklę pradėdami nuo staktos vidurio virš durų. Įsmeikite adatą į durų staktą kol kas menamo lygiašonio trikampio dešiniam apatiniame kampe kalbėdami:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Adata, į mano namų sargybą stok, namų jaukumą ir ramybę saugok! Žmones tik gerus ir gerą linkinčius į namus įleisk, o piktą linkinčius nuo slenksčio atokiai laikyk!”

 

Paimkite antrąją adatą ir vėl apvedę durų kontūrą pagal laikrodžio rodyklę įsmeikite į menamo trikampio apatinį kairįjį kampą su užkalbėjimu.

 

Paimkite trečiąją adatą ir pakartokite viską dar kartą įsmeigdami adatą į viršutinį trikampio kampą su užkalbėjimu.

 

Suformavus adatų trikampį sukalbėkitę likusį užkalbėjimą:

 

“Trys adatos mano namus saugo, priešus ir nedraugus nuo namų šalin varo, piktų žmonių ir nežmonių į namus neįleidžia! Šiuose namuose tik laimė ir džiaugsmas apsilankyti gali! Apsauga ši per amžius tvirta bus, niekas jos it spynos tvirčiausios neatrakins, o kas bandys, tą adatos subadys! Spynos šios raktai (sugalvokite tik Jums žinomą vietą ir ją įvandinkite. Pvz.: parke po didžiuoju ąžuolu) paslėpti! Tegu bus taip! Tegu bus taip! Tegu bus taip!”

 

Visus apsaugos ritualus geriausia atlikti šviečiant mėnulio pilnačiai.

 

Parengė: Vilius Malinauskas

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Menkysta

Mus žeidžia ne kiti žmonės ir jų poelgiai, tuo labiau ne jų kažkokia energija. Mus žeidžia mūsų pačių viltys tais žmonėm ir įvykiais bei mūsų pačių reakcija į juos. Jei patys neišmokstame reaguoti į aplinką patys sau nekenkdami, nepadės jokie “energetiniai filtrai”. Pabandykit ant palangės nuo gatvės pusės padėti samsung S8 telefoną, o duris apsismaigstyti adatomis. Įdomu, ar kažkokia jėga nustums vagį nuo jūsų lango. Kai tokie žaidimai vaikams pasakojami Kūčių ar Joninių naktį yra viena situacija, o kai būrimo salone už tokius “patarimus” imami pinigai, jau nebeskanu. Jei įrodysit, kad veikia tokia “signalizacija”, turit šansą susižerti 1000000$. Tokia suma… Skaityti daugiau »

999

O kodel tu kalbi apie fizinius dalykus? Daiktus, telefonus ir pan. CIa jau pirmoji klaida. Zmogu galima apiplesti ne tik pavogiant is jo telefona…

Menkysta

Apie nematerialius “apiplėšimus” rašiau pirmuose komentaro sakiniuose. Mus žeidžia ne aplinka, o mūsų pačių viltys. Nesakau, kad nereikia nieko gero tikėtis. Tiesiog, jei žmogus pasielgė ne taip, kaip iš jo tikėjotės, jis nėra blogas. Jis elgiasi taip, kaip yra išauklėtas ir įpratęs. Tiesiog reikia patiems mokytis reaguoti į aplinką taip, kad ji “neapiplėštų”. Kai supranti priežastis, pykčio nebelieka.

Taip pat skaitykite