Retrogradinė Venera nuo kovo 4 dienos – ką mums atneš šis sudėtingas laikotarpis?

venera-pediorNuo 2017 metų kovo 4 dienos grožio, harmonijos, estetikos planeta pakeis judėjimo kryptį. Vietoj įprasto judėjimo į priekį, ji ims judėti retrogradu arba atbulai. Tai tęsis iki balandžio 15 dienos, praneša Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.
 
Šiuo metu ji jau yra įžengusi į Avino zodiako ženklą, tačiau judėdama atbulai sugrįš į Žuvų zodiako ženklą.
 
Bet kurios planetos judėjimas retrogradu tai yra nepalankus laikas naujoms pradžioms, pokyčiams su planetos simbolika susijusiose srityse.
 
Šiuo atveju pristabdymai ir pokyčiai laukia moteriškos lyties atstovių gyvenime, taip pat aktorių, menininkų, grožio sferos darbuotojų, finansininkų, teisinės sistemos darbuotojų. Tokiu metu yra tikrinamas verslo, santykių partnerystės tvirtumas, finansinė sritis ir visa kita, už ką jūsų asmeniniame horoskope yra atsakinga Venera.

 

Jei kalbant apie konkrečius zodiako ženklus, tai sunkiausias metas bus Jaučiams ir Svarstyklėms, nes šiuos ženklus planeta valdo.

 

Tai laikotarpis, kuomet atsigręšime į save ir atsiribosime nuo visuomeninio, išorinio gyvenimo. Todėl nenustebkite, jei jūsų santykiuose atsiras tam tikro atsiribojimo, atšalimo jausmas. Tai normalu, nes kiekvienas būsime labiau orientuotas į meilės ir santykių pervertinimo pamąstymus, kurie vyks vidiniame arba giliame sielos (dvasiniame) lygmenyje.

 

Būsime labiau susikoncentravę į save, mažiau į aplinką. Tai metas suvokti, kas mums yra vertybė santykiuose, kaip į juos einame, kuriame, kokio partnerio ilgalaikiams santykiams trokštame. Laikas puikiai tinka analizuoti buvusius kažkada santykius, santuokas ir padaryti atitinkamas išvadas, suvokti, kas kliudė tuomet santykiams plėtotis, ir daugiau šių klaidų nekartoti ateityje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Finansų srityje tinkamas metas įvertinti savo požiūrį į pinigų uždirbimą, išlaidavimą ir bendrai į pinigus kaip tam tikrą vertybę.

 

Moterys gali patirti sveikatos problemų, taip pat dėmesio pareikalaus endokrinine sistema, inkstų veikla.
Tai metas, kuomet peržiūrėsime savo vertybes ir labai tikėtina, jog kažko bus atsisakyta.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jeigu iki šio laikotarpio pora daug ir dažnai pykosi, santykiai turėjo sunkumų, yra tikėtina, jos nurodytas laikas bus lemiamas santykių eigai. Nenaudingi ryšiai arba santykiai nutrūks. Tai natūralus procesas, kaita, nes pasaulis kiekvieną sekundę evoliucionuoja, tuo pačiu ir žmogus. Todėl nesipriešindami priimkime natūralų procesą.
Tokiu metu gali sugrįžti senos meilės. Ir tai palankus metas atnaujinti senus meilės ryšius.

 

Retrogradinės Veneros laikotarpiu nerekomenduojama:

 

– Pirkti prabangos, juvelyrikos daiktus, papuošalus, meno kūrinius. Išskyrus antikvarą ( praėjus Veneros retrogradiniam laikotarpiui nusivilsime jo kokybe arba suvoksime, kad pirkinys visai nereikalingas);

 

– Keisti šukuoseną, eksperimentuoti su išvaizda. Noras tikrai bus kardinaliai keisti kažką savo išorėje, tačiau verčiau išlaukite iki periodo pabaigos. Jeigu noras išliks, tada pirmyn.

 

– Atlikti plastines operacijas ar kitokias rimtas kosmetines procedūras ( planines );

 

– Įsigyti naujų drabužių ar keisti garderobą ( labiau prasminga peržiūrėti ir įvertinti turimą garderobą, atlikti jo analizę);

 

– Pradėti meilės santykius, pirštis, tuoktis ( toks laikotarpis žada labiau trumpalaikius santykius, santuoką);

 

– Pasirašyti finansines sutartis, skolintis pinigus;

 

– Sudaryti bendradarbiavimo sutartis.

 

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mekabciel

Konspektas Nr.1:
“Kadangi meteorito pasisukimas 5 laipsniais sukoreliavo su kito meteorito trajektorija , galbut galima galimybe jog gali pasitaikyt Tai, del to nepatartina, bet tai nera taisykle daryt To ir Ano”

Konspektas Nr.2:
bla bla bla… The end.

Klounui

Nesinervuok. Cia tik tavo ego del to kaltas. Nusiramink ikvepk giliau, viskas bus tvarkoje. Sbvarbiausia susitvarkyk su savo ego :)

Mekabciel

Aciu! :D Tu man visad primink. Einame iki galo, desine, kaire… :) Tu mano pakeleivis. O gale pasijuoksime. Ir tik nesakyk, kad su klounais nevaikstai, nes jau dabar eini. :)

Mekabciel

-1 bus mudvieju slaptas susitarimo zenklas. Duosi zinot, kad esi Cia ir niekur nedingai! :)

Mekabciel

Veikia! :D:D

Taip pat skaitykite