Zombių apokalipsės atveju, žmonių pasaulyje neliktų jau po šimto dienų

zombis-tikrasNors žmonės dažniausiai sieja zombius su fantastiniais filmais ar serialais, tačiau JAV egzistuoja net slaptas planas ką daryti, jeigu toks scenarijus įvyktų realiame gyvenime.

 

Mokslininkai ir specialistai ištyrė, kas atsitiktų ir kas liktų iš žmonijos, jeigu zombių epidemija vieną dieną tikrai įvyktų.

 

Deja, turime liūdnų žinių tiems, kurie įsivaizduoja, kad kautųsi su zombiais ir slėptųsi nuo jų ištisus metus.

 

Pagal tyrimo rezultatus, maždaug jau po šimto dienų, žmonijos skaičius sumažėtų iki 100-200 žmonių visoje planetoje. Esant tokiam žmonių skaičiui, planetos žmogiškųjų išteklių atsigavimas būtų neįmanomas, teigia tyrimo autoriai „Journal of Physics Special Topics“ leidinyje.

 

Tačiau verta pabrėžti, kad toks scenarijus yra prognozuojamas tik tuo atveju, jeigu žmonės nesigriebtų jokių priemonių zombių viruso plitimui sustabdyti.

 

Tyrime buvo skaičiuojama, kiek liks gyvų žmonių, jeigu zombių apokalipsė prasidės nuo vieno užsikrėtusio žmogaus, kuris gyvena tankiai apgyvendintoje teritorijoje.

 

Tyrimo modelyje, užkratas būtų perduodamas per įkandimą. Tokio scenarijaus atveju, užkratas plėstųsi milžinišku greičiu: jau po šimto dienų planetoje būtų likę tik 181 gyvas žmogus ir apie 190 milijonų zombių. Zombiai galėtų išgyventi iki 20 dienų, o vėliau jų lauktų mirtis nuo bado.

 

“Suprantama, tai tik teorija. Mes nežinome kiek laiko zombiai gyventų realiame gyvenime. Taip pat nežinome kokių priemonių imtųsi žmonija. Būtent todėl buvo pasirinktas toks realiausias scenarijus”, – teigė tyrimo autorius.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mastantis

Visu pirma zombiais neuzsikrestu tie kurie atskirti kurnors atokiose salose,taip kad visi zmones niekaip neisnyktu per greita laikotarpi… visu antra suzombejusiu pilnas pasaulis,truksta tik tam tikro viruso ir zombiai taptu ne tik vaizduotes vaisiumi…tai realiau nei dauguma suvokia,nes paradoxas tame kad dauguma suzombeja jau yra nuo ivairiausio spektro nuodijimo organizmo ir samones degredacijos

tas sakinys

Mes nežinome kiek zombiai gyventu realiame pasauly..

Logika

Gyvas 181 žmogus,o zombių 190 milijonų. O kur likę milijardai žmonių? Nevirstų į zombius?

Vilmantas

Išmok skaityti ir suprasi: “Zombiai galėtų išgyventi iki 20 dienų, o vėliau jų lauktų mirtis nuo bado.”

Edgaras

Zombiai egzistuoja tik filmuose,realybeje nėra ir nebus.

Feisbuko zombiai

Tai,kad dabar žmonės visai ne žmonės. Sulindę į savo išmaniuosius, facebooke ,,sėdi”. Kaip tokius pavadinti ?

Edgaras

Sutinkų yra zombių kurie yra įlindę į internetą,bet nėra tokių zombių kurie ėda žmonės.

Guliveris

Patys ir užkrėsit žmonis kai dar vyksta kiaulių maras,pauksčių ydomu jum ekspermentuot

vyka

nemanau kad reikalingi tie zombiai,tai jau atgyvenes bairis,dabar pilna virusu,kur labai sekmingai kuriami ,tai tereiketu paleisti ir zmonija ir greit apsiretintu gretos,todel manau jei dar mokslininkas siam amziui galvoja apie kaskokius zombius,tai jam reiketu patobulint savo zinias ir eit prie pigesniu patogesniu budu

Taip pat skaitykite