Tikros siaubo istorijos: Kalėdų košmaras

kaledos-siaubasĮvairūs straipsniai dažnai sulaukia komentarų, kuriuose žmonės pasakoja savo patirtis. Ne išimtis ir paranormalios tematikos tekstai. Žemiau pateikiamas komentaras, kurį paliko kalėdiniu laikotarpiu aukle dirbusi mergina, kuriai ši patirtis anaiptol nebuvo šventiška.

 

Nesu geriausia pasakotoja, bet esmę, manau, suprasit… Taigi, prieš pat Kalėdas buvau aukle pastoriaus šeimoje. Plepėjome su vaikais apie šventines dekoracijas. Paklausiau, ar jie išsitraukia po saldainiuką iš didelio ornamentuoto medinio advento kalendoriaus su 25 mažytėm durytėm ir siekiau paliesti, bet septynmetė mergytė paniškai sucypė: „Ne! Mes neliečiam šito!“. Hmmm, na, gerai, pagalvojau.

 

Vėliau vaikai užmigo viršuje, tad prisėdau daryti namų darbų. Vienu metu pasirodė, kad išgirdau mažų kojyčių trepsėjimą. Užlipau, bet visi vaikai miegojo (pripažinkim, vaikai nemoka apsimesti, kad miega, jei nemiega).

 

Nusileidusi atgal. Po kiek laiko išgirdau garsus vėl… Užlipusi pamačiau, jog viskas tvarkoje, tik advento kalendoriaus durytės – atviros, visos! Žvilgtelėjau į šunį – ką jau žinojau iš siaubo filmų, tai kad reikia stebėti, ką šuo daro, o jis atrodė gana ramus, nors truputį įsitempęs.

 

Vėliau – vėl žingsniai, tik garsesni! Sukaupusi jėgas dar kartą pasukau laiptų pusėn… Ten susidūriau su vienu vaikų, jis užsimiegojęs paklausė: „Kur mano tėv…“, – tik ūmai nutilo ir parodė man už nugaros – „Kas tas į adatą panašus žmogus ten?“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Aukštyn!“, – sukomandavau, šuniui pasiutus loti, o vaikui jau skuodžiant atgal į kambarį.

 

Likusią nakties dalį praleidau šalia vaikų kambario, apsikabinusi šunį, širdžiai daužantis kaip niekada, nes žingsniai aidėjo po visus namus.

 

Linksmų Kalėdų…

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nekritė

Nu man irgi kažkas buvo buvau su klase ekskursijoje pas vienuolį nu pernakvojom ten kita dieną gryžus maudausi duše ir girdziu kaip kažkas beldžiasi į duris ir žemo balsų mane saukia

Betric

Taiva man irgi fokusu buta. aš dviliktokė buvo vasaros atostogos.As turiu ketvirmeti brolimes. buvomvieni namuose as ji priziurėjau.tevai buvo isvazeve namas nuosavas didelis.Buvo3:00h, gal ir daugiau.Na broli paguldziau o pati savo kambary ziurėjau siaubo filma vienuolė taiva isgirdau kai kas kas atidaro saliono duris pamaniau gal tėvai gryzo bet neko nebuvo sunis buvo pas mane ir pradėjo loti. Nujėjau i kambari ir isgirdau kaip uzdaro duris ir nuo fotelio nuvercia daiktus sunerimavau bet bandziau save itikint kad tai skersvelis bet broli pasiemiau pas save ir nuejau groti su pieninu penina palikau atvira ir nėjau i wc. Ie kaskas pradėjo barbinti… Skaityti daugiau »

Ksjdbdu

Gal tu rašyt pirma išmok. Neina suprasti ką čia papasakot norėjai. Žiauru…

yeah...

As 6 metu budamas geriau rasiau

Guliveris

Isiblaivyki poto rašinėkit

Vilmantas

Si karta silpnokai

trollolol

O boze… Nezinau… Cia kurioj mokykloj taip prastai mokina rasinelius rasyt…

Taip pat skaitykite