Tina Resch: neįtikėtina psichokinetikės iš Kolambuso istorija

tina-resh2Nuo 1984 metų kovo 3 dienos Rešų šeimos namuose ėmė dėtis keisti dalykai. Dėl nesuprantamų priežasčių užsidegdavo ir gesdavo šviesa. Elektros prietaisai imdavo veikti savaime.

 

Iš televizoriaus, nors jis ir buvo išjungtas, sklido keisti šiugždesiai. Liejosi vanduo duše, kai vonioje nieko nebūdavo. Tačiau visi šie keisti reiškiniai turėjo vieną bendrumą: visada kur nors netoliese būdavo keturiolikmetė Tina Reš (Tina Resch), nors pati ji nieko ir nedarė.

 

Vėlesnėmis savaitėmis Tina su pavydėtinu reguliarumu priversdavo žvakes šokti, o liustras – siūbuoti. Greitai visi kaimynai sužinojo apie šį fenomeną, visi giminaičiai ir šeimos draugai matė, kaip namuose skraido daiktai. Nedaug prireikė laiko, kad ir reporteriai užgriūtų ant ir taip jau viso to nukamuotos Rešų šeimos. Dvi religinės grupės bandė netgi išvaryti piktą dvasią.

 

Galiausiasi vienas video įrašas tapo didelio ginčo priežastimi. Kai sulėtintai paleido juostą, kur buvo įrašyta, kaip šalia Tinos savaime juda lempa, kai kurie pamatė, kad Tina laiko lempos laidą rankoje. Ekstrasensorinių reiškinių tyrinėtojai įtarė apgaulę. Tačiau kiti, pavyzdžiui, Fredas Šenonas, forografas iš “Kolambus dispač”, nelaikė įvykių falsifikacija.

 

Šenonas taip pat nerimavo dėl mergaitės saugumo ir pranešė apie tai, kaip kartą kušetė atsiskyrė nuo sienos beveik per pusę metros ir “užpuolė” Tiną, sėdėjusią krėsle. Jam teko stebėti, kaip mažiausiai septynis kartus telefonas skrajojo po kambarį, stipriai užgaudamas Tiną, taip, kad ji net surikdavo.

 

Tina Resh demonstruojanti savo sugebėjimus.

Tina Resh demonstruojanti savo sugebėjimus.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Vildamiesi išspręsti problemą ir padaryti galą ginčams, Tinos tėvai sutiko leisti ištirti dukterį laboratorijoje netoli Čepel Hilo miesto, Šiaurės Karolinoje. Atliekant seriją eksperimentų, Tina buvo paprašyta, be viso kito, pakeisti savo dvasinių jėgų pagalba gigantiškos jūrų sraigės nervinių impulsų dažnį.

 

Kaip liudija neurologas Stivas Baumanas, testas buvo sėkmingas. Paprastai sraigės kas vieną-dvi sekundes siunčia signalą, o testo metu mokslininkas ištisas 23 sekundes negalėjo sugauti signalo, kadangi tuo metu sraigę kontroliavo Tina.

 

Skeptikai, suprantama, nebuvo patenkinti laboratorijos mokslininkų išvadomis ir kalbėjo, kad Tinos psichokinetiniai gabumai bus patvirtinti tik tada, jei testus galima bus pakartoti ir gauti analogiškus rezultatus.

 

Tačiau apie Tinos atveji pradėjo kalbėti taip garsiai, kad jos fenomenu susidomėjo ir valdžia, kuri pati atliko su ja net keliasdešimt eksperimentų. Oficialiai eksperimentų rezultatai nebuvo publikuoti viešai, tačiau tiek šeimos nariai, tiek prisistatyti nenorėję agentai tvirtino, kad visus eksperimentus Tina sėkmingai praėjo.

 

Po to kai su ja pradėjo dirbti vyriausybės spec. agentai, buvo kalbama, kad Tina vykdydavo itin slaptas misijas. Gebėdavo vien savo mintimis perimti kitų šalių slaptus signalus, atspėdavo tam tikrus įvykius. Tačiau tai ja labai sekindavo.

 

Tina užsitraukė didelė valdžios nemalonę už tai, kad norėjo nutraukti bendradarbiavimą. Būtent kaip manoma už norą pasitraukti iš itin slaptų bandymų Tina buvo apkaltinta savo 3 metų dukros nužudymu ir gavo laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

 

Tina iki šių dienų tvirtina, kad savo dukros nežudė, o viską suplanavo ir įvykdė valdžios organai, kuriems ši nenorėjo padėti tik dėl to, kad visi eksperimentai ja labai sekindavo.

 

Paskutiniame savo interviu (vėliau jai buvo uždrausta bendrauti su žiniasklaida) Tina sakė: “Nenorėjau tokia gimti. Nežinau kodėl tokia gimiau. Jeigu aš žinočiau kaip mane išnaudos, kiek negerų dalykų privers daryti, niekada niekam nesakyčiau apie savo sugebėjimus. O dabar esu uždaryta už žmogžudystę, kurios nepadariau. Atėmė ne tik laisvę, bet ir visą mano gyvenimą – mano dukrytę”.

 

anomalija.lt, visokybes.com ir Wikipedia inf.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite