Vaikinas užfiksavo jį nuo pat vaikystės persekiojantį vaiduoklį

vaiduoklis-veidrodis„Reddit“ socialinėje svetainėje pasirodė šiurpi istorija, privertusi net didžiausius kritikus patikėti antgamtiniais reiškiniais, rašo alfa.lt.

 

Vaikinas su internautais pasidalino gąsdinančiais nutikimais, kurie periodiškai persekioja jį visą gyvenimą. Štai vaikino pasakojimas:

 

„Kai buvau aštuonerių, išėjau pasivaikščioti su šunimi ir mama aplink kaimyninius rajonus. Buvo vakaras, 23 valanda. Mes gyvename netoli pelkyno ir miško, Mičigane. Atsimenu, nebuvo jokio vėjo, aplinkui buvo tylu. Kažkur už pelkės išgirdome kaip kažkas švilpauja, atrodė, kad tiesiai mums. Nors iš pradžių pamanėme, jog tai galėtų būti paukštis, vėliau supratome, jog tik žmogus galėtų skleisti tokį garsą. Švilpimas buvo keistas: tai aukštesniu, tai žemesniu tonu. Iš tiesų, nemoku apibūdinti. Mama susirūpino, išsigando ir patarė kuo greičiau eiti namo. Tada nieko nesupratau, tačiau išsigandęs mamos veidas išgąsdino ir mane.

 

Po dviejų metų, vėl vedžiojant šunį vėlai vakare, už netoliese esančio didelio krūmo, atrodo, mačiau žmogaus siluetą, beveik prie pat namų. Ir tada vėl išgirdau švilpimą. Vos tik išgirdau tą garsą, šiurpas nubėgo mano kūnu. Atsiminiau persigandusią mamą ir ėmiau bėgti kiek galėdamas greičiau. Bėgant metams, apie šį įvykį mąsčiau vis mažiau ir mažiau.

 

Praeitą vasarą man suėjo 24 metai. Apsigyvenau su mergina Pietų Dakotoje. Per Nepriklausomybės dieną nusprendėme nuvykti į paplūdimį pažiūrėti fejerverkų. Aplinkui mus buvo vos keli žmonės ir didelė sena ligoninė. Beveik visi te poilsiavę žmonės išsiskirstė žiūrėti fejerverkų kitur, kadangi iš tos vietos buvo labai sunku ką nors įžvelgti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Iš pradžių išgirdome keistą garsą, lyg kažkas su ranka pleškentų vandenį. Pamatėme siluetą, maždaug 20 metrų nuo kranto, tiesiog įsistebeilijusį į kanoją. Draugė išėjo paimti daugiau alaus, todėl likau vienas. Tada išgirdau, kaip tas žmogus švilpauja. Tai buvo lygiai ta pati melodija, kurią girdėjau vaikystėje. Mano kūnu nubėgo šiurpuliukai ir aš sustingau. Staiga paslaptinga figūra atsisuko ir atsuko kanoją tiesiai į mane. Ir vėl sušvilpė atsisukęs tiesiai į mane. Atsistojęs sušukau „kas tu toks?“, tačiau atsakymo neišgirdau tik švilpimą. Tada kanoja su žmogumi dingo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Esu vaizdo reporteris, todėl šalia turėjau kamerą ir viską nufilmavau. Prašau, padėkit suprasti kas čia dedasi. Manau, kad mane persekioja šmėkla nuo pat vaikystės. Negaliu paaiškinti.“

 

Štai vaikino vaizdo reportažas. Įsitikinkite patys.

 



 

Parengė: Laurita Putnaitė

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

O aš mačiau balta žmogaus vaiduokli ir tikiu tavim vaikine keista kad švilpauja vaiduoklis girdėjau žinau kad tai ne tu švilpauji vaiduokliai tokiu garsu ir leidžia žmones taip nejuokauja aš maniau kad kažkas iš anpaus atėjo ir prisikabino prie taves užjaučiu tave vaikine tau reiktu pas kūniga ėiti kad padėtu ir tavo manimu reikia kryžiu su savimi turėti ir tuos piktos dvasios ar šmeklos padėti nuo ju

ha

pats svilpauja krc :D arba koks paukstis ir vsio :DDDDDDDDDDd

Trollolol

Nesamone kazkokia

...

“Padėkit suprasti kas tai”. Įdomu, ką čia jam padėti, ir kur tas tariamas vaiduoklis. Jeigu jau jis norėjo šiuo filmuku jį parodyti, tai gal ir privalėjo tik jį ir nufilmuoti, o ne tuos nevykusius fejerverkus ir tik sekundę tą “vaiduoklį”. Švilpavimas girdisi viso filmavimo metu, jei jį pažino iš vaikystės, tai kodėl nepradėjo filmuoti būtent jį. Nėra čia ką ir analizuoti, eilinės fantazijos.

As

Nieko nematau…

aga

nieko as cia nematau…

Taip pat skaitykite