Liudininkas nufotografavo avarijos metu žuvusio žmogaus sielą

siela-avarijaJungtinėse Amerikos Valstijose įvyko eismo įvykis per kurį žuvo motociklininkas.

 

Tačiau daugiausiai nustebino pasaulį nuotrauka, kurį buvo padaryta iš karto po avarijos. Manoma, kad joje pavyko užfiksuoti kūną paliekančią mirusio vaikino sielą.

 

Avarija įvyko kelyje tarp Stanton ir Campton miestų, Kentukio valstijoje.

 

Kaip tik tuo pat metu savo sunkvežimiu važiavo ir fotografijos autorius Saul Vazquez, kuris ir nusprendė nufotografuoti eismo įvykį.

 

Nors vyras teigia, kad plika akimi nieko keisto nematė, nuotraukoje jis pastebėjo keistą baltą šešėlį, kuris kabojo aukščiau visų ten esančių žmonių.

 

seselis-avarija

 

Vietos pareigūnai teigia, kad jaunuoliui išgyventi nepavyko ir jis mirė įvykio vietoje.

 

Fotografijos autorius neturi vieningos nuomonės, ką jam pavyko nufotografuoti, tačiau prisipažįsta, kad šis įvykis iki šiol neduoda jam ramybės.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ttt

Reinkarnacija neegzistuoja nes jei visas pasaulis susprogtu ir nebeliktu gyvibes tai kur reinkarnuotusi musu siela? ogi i nieka.

CNN

O gal pasauliu yra nevienas?

Regita

Ar siela palieka kuna bunant gyvam ar mirusiam,ka sako Biblija.

balsas

Nesveiko maisto vartojimas!? Tu bent suvoki ka parasei?

Bet

Juk buvo rasoma,kad po avarijos..zmogus buvo nuvestas i ligonine dar gyvas..o SIELA..isejo..paliko kuna..dar bunant gyvam..bet bet bet matomai jis buvo klinikineje mirtyje..nieko nebejaute..ir Siela paliko kuna..duok Dieve,kad taip butu…Amen

Bet-ui

pasidomėkit apie near death experience. žmonės sako, kad kai juos ištinka krizė (klinikinė mirtis ir pan.), jie pakyla iš savo materialaus kūno.

Matilda

Kai zmogus nusizudo, jam nebeleidzia atgimti, nes labai logiska, kad zmogui nepatiko suteiktas gyvenimas. Gal but, po kiek laiko siela ir griz zmogumi, bet jai prireiks pereiti daug isgryninimu, bet klausimas..?

Matildai

nemanot, kad savižudžiai serga, kai nusižudo, nemąsto racionaliai? tad tokiu atveju jų ir teisti/smerkti nereiktų.

Pritariu

Vsiduoklis. Toksli mintis.

vaiduoklis

Jei pavyktu 101% yrodyti jog pomirtinis gyvenimas egzistuoja ir zmogus agimsta isnaujo ar panasiai, padaugetu masiskai savizudybiu. Nusizudytu visi tie kuriems likimas pasikstejo grazaus gyvenimo.

.....

Bet biblijoje rasoma kad savizidybe yra didziausia nuodeme….. tai tipo jei nusizudai tai jau neisi i roju ir t.t.

andrius

kad jis egzistuoja jau yra mokslo irodyta, prasom pasidometi, bet nors ir pragaro nera, ir visi mes eisime namo po mirties, kancios skaistykloje nevertos savizudybes. Savizudybe tai pat butu laikoma jei mirties priezastis butu nuo rykymo, gerimo, nesveiko maisto vartojimo ir panasiai.

qrwa

Andriau, ar jauti kaip nusišnekėjai (total)? Pagal tave visi pagal gimimą Afrikoje, Azijoje, P. Amerikoje gyvenantys ir neturintys tinkamo maisto bei vandens laikytini savižudžiais? Ar tu durnas visiškai, ar tik truputi išgėręs:)

Andriui

mane domina ši tema. gal galima būtų nuorodą į bent vieną straipsnį, kur parašyta, kad yra gyvenimas po mirties.

Taip pat skaitykite