Arvydas Grigonis. Piramidžių teraformavimo hipotezė

pyramArvydas Grigonis

 

Tie kas domisi mokslu ar moksline fantastika, jau bus susidūrę su šiuo terminu “teraformavimas”.

 

Teraformavimas (pažodžiui, „žemės formavimas“) yra hipotetinis planetos ar jos mėnulio klimatinių ir paviršiaus geologinių sąlygų pakeitimas, kad jos taptų panašios į esančias Žemėje. Teraformavimas neatpažįstamai pakeistų planetos ar jos gamtinio palydovo atmosferos cheminę sudėtį, paviršiaus temperatūrą, slėgį ir klimatą. Taip pakeičiant planetos ar jos mėnulio gamtines sąlygas, tuose dangaus kūnuose žmonės ir kiti Žemės organizmai galėtų apsigyventi.

 

Kitaip tariant teraformavimas – tai procesas, kurio pagalba netinkamą gyventi planetą galima pritaikyti atvykusių tenai kitų planetų atstovams. Pvz. Marse turime per daug žemą temperatūrą, per mažą slėgį ir atmosferoje beveik nėra deguonies. Atitinkamai šiuos parametrus tektų keisti į mums labiau priimtinus.

 

Piramidės – jam jos buvo skirtos?

 

Piramidė, tai kažkas panašaus į universalią visatos struktūrą. Galima sakyti dirbtinai sukurtas integracijos lygis, greičiausiai kaip civilizacijos išsivystymo ir pasiekimų demonstracija ir tuo pačiu iš poreikio.

 

Teisingai pastatyta piramidė atspindi integracijos lygį, kaip ir žmogus, planeta, žvaigždė, galaktika, visata ar multivisatos. Gizos didžioji Izidės (Cheopso) piramidė, puikiai simbolizuoja Saulės sistemos modelį. Įrodyta, kad piramidėje daugelis geometrinių detalių puikiai deri su visais mūsų Saulės sistemos parametrais ir geometrija, atsižvelgiant net į sakralinę geometriją.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu piramidės taip atspindi integracinius lygmenis, gal ir jų sukūrimas yra ne visai rankų darbo rezultatas.

 

Piramidė dirba su tam tikromis energijomis. Buvo fiksuotas iš jos einantis energijos stulpas fotografuojant, o kartais ir kituose diapazonuose.

 

piramide-energija

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taip pat, piramidėse vyksta ir kažkas panašaus į cheminius ar alcheminius procesus, jos sąveikauja su požeminėmis vandens srovėmis. Pagal tam tikrų tyrėjų teigimus, ten formuojasi vandenilis, kuris jų teigimu priduoda ilgaamžiškumą joje būnantiems žmonėms. Pati piramidė dirba su stipriomis energijomis, tikriausiai tam jos ir buvo statomos specialiai tokiose vietose kur yra žemės plutos, litosferos plytų lūžiai, dar vadinamos sprūdys.

 

Daugelis fizikų yra pasakę, kad piramidės brėžiniai ir schemos primena anteną. Statybos principai – atsparūs žemės drebėjimams. Tai lyg iš savotiškų elektroninių komponentų pastatytas blokas, dirbantis su kitomis, mums nežinomomis energijomis.

 

Panašu, kad piramidės gali būti kaip multifunkcinis įrenginys, kuris dirba su planetos ir visatos energijomis, informacija, atliekantis chemines, energijos gavybos reakcijas, taip pat tarnaujantis kaip siųstuvas ir imtuvas.

 

Iš visų faktų galima padaryti išvadą, kad piramidė, tai toks pat universalus kūrinys, kaip ir visata, galaktika, žvaigždės sistema, planeta ar žmogus. Tai reiškia kad ir funkcijų atlieka ji daug ir įvairių vienu metu. Tai ir energijos jėgainė ir apsikeitimas informacija, kitaip tariant – universalus, dvasinis ir integracinis kūrinys.

 

Jeigu iš piramidės sklinda cheminiai ir energetiniai efektai, galbūt jos paskirtis ir buvo teraformuoti Žemę? Nagrinėjant visus viešai prieinamus faktus, mano sugalvota hipotezė gali būti teisinga.

 

Pvz. sugalvojama kolonizuoti planetą. Nuskrendama į ją ir ten pradedamos statyti pageidaujamos geometrijos piramidės. Nuo pasirinktos geometrijos priklauso kokį poveikį aplinkai darys konkrečios piramidės, kokius fizinius, energetinius ar aplinkos parametrus jos keis.

 

Tokiu atveju, gal viskas paprasta ir su kitų planetų kolonizacija? Apskaičiuoji geometriją, pristatai ten piramidžių ir per tam tikrą laiką vyksta teraformavimas. Savo pradinėje hipotezėje kažkodėl pagalvojau apie Ozono sluoksnį. Gal piramidžių pagalba buvo sukurtas būtent jis?

 

Jeigu fizikai ir chemikai į šią teoriją pradėtų žiūrėti rimčiau, manau būtų įmanoma sužinoti dar daugiau. Gal tik sunku būtų suprasti viską iki galo.

 

Jeigu hipotezė pasitvirtintų, tai reikštų, jog norint spręsti kažkokias Žemės problemas ar kolonizuoti kitas planetas būtų žymiai lengviau, negu mums dabar atrodo. Reikėtų tiesiog statyti piramides. Gal sprendimas mums po nosimi?

 

Arvydas Grigonis, zulus.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
miego faze

Jai ji būtu skirta teraformuoti planeta ar kaip antena (neaišku kam), tai kam joje laidoti ir laikyti mirusių faraonų palaikus?

..

Jai jau kelios piramides keicia visa planetos bio sistema, tai pagal sia teorija iskertam visus atograzos miskus ir pastatom vietoje ju piramidziu, kad co2 mazintu ir isprendziam siltnamio efekto problema. Autorius gerulis, pagarba tokiems zmonems

miego faze

Tai gal čia šalutinis efektas ta energija, chemija ir alchemija. Nes taip išeitu, kad ir akmens amžiuje, urviniai taip pat turėjo piramides. Ar aš čia kažko nesuprantu. O be to kam kirst medžius, juk jie kaip tik (CO2) verčia į (O), vyksta fotosintezė.

Taip pat skaitykite