Alvydas Aukštuolis. Žmonijos ateitis

anunakiaiAlvydas Aukštuolis
 
Nors ir rašau straipsnius apie mistiką, bet įdomiai ir patraukliai rašyti, remiantis vien artefaktais ganėtinai sudėtinga, nes dar daug jų neišaiškinta iki šių dienų.
 
Dar daug įvairių faktų ir artefaktų labai smarkiai slepiami, dezinformuojami ir pateikiami kaip legendos, mitai ar net kaip kažkieno drąsios fantazijos.
 
Aš čia neaprašinėsiu visų man žinomų faktų ir artefaktų, o tik pasinaudosiu kai kuriais iš jų teikdamas, kad Žemė buvo ar tebėra kitų civilizacijų laboratorija ir svarbiausia – jų mūšio laukas.
 
Kai atsirado Visata – ją valdyti panoro blogio arba piktieji Visatos genijai – vadinamieji Anunakai. Jie Žemėje įkūrė savo koloniją, grasindami Žemės gyventojams atominiu karu. Kaip tik tokiu būdu jie tikėjosi užvaldyti ir visą Visatą. Šie piktieji Visatos genijai – Anunakai ir reptiloidai savo bazę įkūrė tolimajame rytų pajūrio krašte, kur savo miestą paženklino įspūdingomis statulomis. Ši sunkiai prieinama vietovė dabar pavadinta „Drakonų miestu“.

 

Tačiau, mes negalime užmiršti ir to fakto, kad tada Žemėje jau buvo įrengę savo genetines laboratorijas ir kiti ateiviai, kurie norėjo mums (Žemės gyventojams) padėti, nes jų planeta jau buvo išgyvenusi atominio karo košmarus. Tačiau jie sugebėjo pasiekti tokį išsivystymo lygį, kad bet kokie karai pas juos išnyktų. Jie genetiškai sukūrė tokį žmogų, kuriam jokių karų nebereikėtų.

 

atlantis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jie jau turėjo ryšį su Žemės civilizacija, kurią tada atstovavo Atlantai. Taigi nors Atlantai ir priešinosi piktiesiems Anunakams, gerųjų ateivių padedami, tačiau „blogiukai“ turėjo galingesnius ginklus, nes jau buvo įpratę kariauti – buvo sunaikinę Fajetoną – planetą, buvusią tarp Marso ir Jupiterio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Štai kodėl Atlantida ir dingo vandenyno gelmėse arba ten yra pasislėpusi iki šių dienų. Tačiau ir Atlantidos ginklų galia buvo nemaža. Ją gerai matome „Drakonų miesto“ statuloje, kuri išilgai tarsi perpjauta peiliu, nors ten granitinės uolos. O pats pjūvis – be jokių lydymosi pėdsakų.

 

Norėdamas patvirtinti kitų – gerųjų ateivių egzistavimą, aš ko gero, galėčiau pasinaudoti net Biblija. Dievas, arba ateiviai, nusileidę ugniniu ratu, pateikė žmonėms taisykles, pagal kurias reikėtų gyventi. Ten niekur nėra teigiama, kad reikia kažką užkariauti ar kažką padaryti vergu. Todėl, manyčiau, kad tai labai geras įrodymas, kad gerieji ateiviai norėjo tik gero Žemės gyventojams.

 

O ar galima tikėti šiomis „pasakomis“ geriausiai parodo pastarasis laikotarpis Žemėje. Mes matome tiek daug karų, teroro aktų, kai žmogus užmušinėja žmogų. Vyksta įvairūs kataklizmai, lėktuvų katastrofos ir taip toliau. Manau nereikia ir aiškinti, kad mes artėjame prie visiško žmogaus, kaip asmenybės, susinaikinimo. Be abejo, tada žus ir dabartinė civilizacija, jei žmogus nesugebės dvasiškai tobulėti ir atsispirti piktųjų Visatos genijų priesakams.

 

Aš visgi tikiu, kad žmogus Žemėje neišnyks kaip dūmas, tačiau reikės įdėti daug pastangų norint pasukti iš kelio, kuriuo dabar eina žmonija. Tikiu, nes matau, kad yra ženklų, kurie rodo, kad nenorima žmonijos pražūties.

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pastebėjimai

Mano giliu įsitikinimu, mes nebe pirma ir net ne antra civilizacija save sunaikinusi šioje planetoje…
Sprenžiant iš to, kaip mutuoja augalai ir gyvūnai Černobilio teritorijoje…

Kent Hovind

Alvydai paziurekit cia, dauigua informacijos rasit kas nutiko.

Kent Hovind Youtube suveskit jo varda ismes daug informacijos

Alvydas

informacijos tikrai daug, tačiau viskas anglų kalba kurios nemoku. taip, kad tenka rašyti tik tai ką supranti. Žinoma, suvokiu, kad ten daug daugiau ir aiškiau atpasakojamas tas laikotarpis. Ačiū Jums už pastangas padėti.

Anonimas

Alvydai pravartu butu ismokti anglu kalba, tada daugiau ir ivairesnes informacijos rastumet, kuria galetumet analizuoti.

vezdas

Labai realus variantas

Gintarė

Taciau pagal kokia informacija sios zinios? T.y. koks pirminis saltinis?

Alvydas

Pirminis šaltinis? – ko gero – Šumerų kronikos, Šviesos keliu puslapis.

Agne

Alvydai, pasiilgau jusu straipsniu. Kur buvote dinges?

Alvydas

Niekur nebuvau dingęs. tiesiog ilsėjausi pats nuo savo minčių ir straipsnių.

Taip pat skaitykite