Aleksejus Šiškariovas. Kodėl magija dažnai siejama su cerkvėmis

cerkve-magijaMagas Aleksejus Šiškariovas, tyrinėja slaviškų prakeiksmų metodikas, Vudu magiją ir visa tai taiko praktikoje.

 

Populiarioje pseudookultinėje literatūroje yra pakankamai daug dėmesio, skirto Stačiatikių maldos namams – cerkvėms. Papasakosiu, kodėl taip yra.

 

Cerkvė tai ne tik Dievo namai. Tai vartai į jėgą, o cerkvės altorius – jėgos epicentras. Tos jėgos, kuri valdo, kurią galima panaudoti ir geriems ir nedoriems tikslams. Kalbėsiu apie metodikas, kurios žinomos man pačiam ir kuriomis disponuoju praktikoje. Žinoma, jos pilnai atskleistos nebus.

 

Cerkvėje vyksta ne tik religinės apeigos. Visais laikais magai, raganos, būrėjos eidavo ten ne tik pasimelsti. Ten einama su tikslu atlikti tam tikras tam tikrų ritualų dalis. Be cerkvės neįmanoma šiuolaikinė kiek rusų, tiek ir tam tikra prasme žydų magija.

 

Egzistuoja be galo daug mylimo asmens pritraukimo apeigų. Jos daromos cerkvėje arba katalikų bažnyčioje, kurioje vyksta nesvarbu kokios poros sutuoktuvės. Raganius arba ragana stovi atokiau nuo poros ir svečių ir kalbą užkalbėjimą tam tikrais ceremonijos momentais.

 

Kiekvienas tikras raganius turi puikiai išmanyti krikščionių, žydų bei musulmonų pamaldų ir ceremonijų eigą ir žinoti, kaip kada ir kas daroma. Žinoma, raganius atneša su savimi ir reikalingų apeigoje žmonių (užsakovo ir apeigos objekto) nuotraukas.

 

Cerkvėje realu paprašyti finansinės gerovės – sukalbėti vieną užkalbėjimą, kai laidojamas turtingas žmogus. Žinoma, reikia žinoti tam tikrus ritualų elementus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kas liečia porčios apeigas – cerkvėje realu ir tai. Visose stačiatikių maldos namuose yra stalas, kur statomos žvakutės už mirusiuosius. Prie jo sukalbama tam tikra malda, kurios aš neatskleisiu. Taip pat paimamas senos žvakės likutis, su kuriuo paskui atliekamos tam tikros manipuliacijos. Apeigos rezultatas būna toks, kokio reikia – aukos liga, bankrotas ar net mirtis.

 

Magija gyvuos visada, tai religijos reversas. Naivu manyti, kad žmones, kurių giminės mirdavo laužuose, galima įveikti. Ir bažnytinės institucijos, niekindamos tokius žmones išties daro jiems didelę paslaugą – į magus kreipiasi, kai nusisuka net Bažnyčia.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite