Stebuklas Kinijoje: miręs kūdikis atgijo prieš pat kremaciją

kudikis-kinijaTikras stebuklas atsitiko Džedziango provincijoje, Kinijoje. Kaip praneša užsienio žiniasklaidos šaltiniai, vos kelių mėnesių kūdikis kuriam buvo konstatuota mirtis, atgijo prieš pat kremaciją.

 

Krematoriumo darbuotojai Kinijos naujienų tarnybos pasakojo, kad praėjusį penktadienį ruošėsi kremuoti berniuką, kai šis netikėtai pradėjo garsiai verkti.

 

Kūdikis buvo pripažintas mirusiu praėjusį ketvirtadienį ir visa tą laiką buvo laikomas lavoninėje, kurioje palaikoma minus 15 laipsnių Celsijaus temperatūra.

 

„Tai tikras stebuklas. Aš neturiu žodžių. Tokį dalyką mačiau pirmąkart per savo gyvenimą.“, – naujienų agentūrai sakė Panano rajono ligoninės gydytojas.

 

Pranešama, kad krematoriumo darbuotojai iš karto net nesuprato kas vyksta, vėliau juos ištiko šokas, o po kelių akimirkų apsiverkė iš džiaugsmo, kadangi vos per klaidą nesudegino gyvo kūdikio.

 

Neišnešiotas kūdikis gimė sausį, o vėliau 23 dienas buvo laikomas inkubatoriuje. Tačiau mažylio tėvai jį parsivežė namo, tam, kad visa šeima švęstų Naujuosius metus pagal kinų mėnulio kalendorių.

 

Visai netrukus po sugrįžimo į namus, kūdikio būklė pablogėjo. Vasario 4-ąją mažylis buvo pripažintas mirusiu, kadangi medikai konstatavo, jog širdis jau nebeplaka, o smegenys nerodo jokių gyvybės ženklų.

 

Kaip kūdikis atsigavo ir kaip sugebėjo ištverti minusinę ir tokiam amžiaus vaikui mirtiną temperatūrą lavoninėje, aiškinamasi.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
MldC

Kai jau esi mires ir prisimeni kad neistryniai interneto istorijoa

;D

:DDDDDDDDDDDDDD

Tront

Netoleruotinas populiacijos kontroliavimas!

Anonimas

Aleliuja

;D

Aleliuja

Taip pat skaitykite