Alvydas Aukštuolis. Ar žmonių protėviai yra ateiviai?

Be to, istorikai ir metraštininkai tuo metu nieko nežinojo apie NSO ir tarpplanetinių kontaktų galimybes, todėl stengėsi tik maksimaliai tiksliai aprašyti nepaprastus reiškinius.Į senąsias kronikas reikia žiūrėti su pagarba ir susidomėjimu. Juo i labiau, kad metraščiuose aprašomų įvykių palyginimas su dabartine informacija sudaro pagrindą rimtiems apmąstymams.Alvydas Aukštuolis
 
Nemanau, kad mano straipsnio tema yra kažkuo išskirtinė, nebent tuo, kad apie tai vis dar mažai rašoma ar kalbama. O šiaip, mokslas jau seniai domisi ir tyrinėja kai kurių žmonių giminės atstovų nepaprastus sugebėjimus. Kaip, pavyzdžiui, Nostradamas, Leonardas da Vinčis, bulgarė Vanga ir kiti nenusakomų gabumų žmonės.
 
Britų ufologas Džonas Poupas teigia, kad visi genijai – tai ateivių iš kosmoso palikuonys. Poupo nuomone, šiai kategorijai priklauso visi garsūs mokslo, meno veikėjai, bei ekstrasensai, aiškiaregiai. Tačiau ypatingais gabumais pasižymi tik 1% žmonijos.

 

Jis mano, kad maždaug prieš 30-40 tūkstančių metų mūsų planetoje apsilankę ateiviai turėjo ryšių su Žemės gyventojais, jiems gimė vaikai. Ir, dabar, tokių žmonių, kurių tolimi protėviai buvo ateiviai, gali būti net 50%. Tačiau tai visiškai nereiškia, kad visi jie su ypatingais gabumais. Poupas mano, kad tas vienas procentas yra iš vėliau buvusių ateivių ir Žemės gyventojų ryšių, arba jiems teko daug daugiau ateivių genų, nei kitiems palikuonims.

 

Jo įsitikinimu, ateivių genas gali suveikti bet kada. Kaip pavyzdį jis pateikia berniuką, kuris jau paauglystėje išsiskyrė aukštu intelektu, puikiai įsisavindavo bet kokias žinias. O būdamas tik antrokas be niekieno pagalbos puikiai išmoko dirbti kompiuteriu ir taip toliau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

O štai kitų tyrėjų nuomone – genas „pabunda“ dėl nenumatytų ligų, streso ar net dėl ekologinės aplinkos pasikeitimo.

 

Studentui Kevinui, dar ankstyvojoje vaikystėje susirgus sunkia liga, prasidėjo keisti dalykai. Pasikeitė jo akių spalva – iš ryškiai mėlynų viena pasidarė žalia, o kita juoda. Jo norai pradėjo iki smulkmenų pildytis. Jis gali skaityti žmonių mintis. Ir savo išoriniais bruožais – šukuosena, rūbais labai išsiskiria iš kitų jaunuolių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kadangi jau prakalbau apie akis, tai paminėsiu ir šių laikų mokslininkų informaciją, kad visi mėlynakiai turi vieną ir tą patį protėvį ir tai gali būti ledynų laikotarpiu mutavęs žmogus. Tačiau labiau tikėtina, kad mes tą geną gavome ne iš prieš kelis tūkstančius metų mutaciją patyrusio individo, o esame tiesiog mėlynakių ateivių palikuonys.

 

Tačiau čia aš aprašau tik gerai žinomus atvejus, kai fiziškai ar protiškai nepilnaverčiai žmonės pasižymi kokiu nors ypatingu talentu tam tikroje sferoje. Kaip pavyzdys – autistas Kimas Pikas išgarsėjo kaip genialus matematikas. Visų tokių atvejų aš nesiruošiu vardinti, nes jų yra gana daug. O mums visiems geriausiai žinomas pavyzdys yra bulgarė Vanga, kurios pranašystės prasidėjo jai tapus akla mergaite.

 

Dar viena kosminių genų paslaptis – kairiarankiai. Apie juos pasakojama įvairiausių dalykų. Girdi, šie žmonės pasižymi didesnėmis protinėmis savybėmis nei dešiniarankiai. Tai dalinai patvirtina ir įvairūs moksliniai tyrimai.

 

Psichologai Stivenas Kristmanas ir Rut Proper iš Ohajo (JAV) atliko įdomų bandymą. Jie parinko 62 žmones ir pasiūlė jiems įsiminti trumpai ekrane parodytus 55 žodžius. Kairiarankiai su šia užduotimi susidorojo net du kartus greičiau, nei dešiniarankiai.

 

Ramų mokslininkų gyvenimą sudrumsčia ir pateikta įdomi hipotezė, kurią iškėlė Piotras Cereda – vienas iš anomalių reiškinių tyrėjų. Jis mano, kad visi kairiarankiai yra palikuonys ateivių iš lygiagrečios „veidrodinės“ Visatos!

 

Pagal fizikų teiginius mūsų Visata yra asimetriška. Dauguma reiškinių joje vyksta viena kryptimi – pagal laikrodžio rodyklę. Kaip teigia P. Cereda – mus kažkada aplankė ateiviai iš Visatos, kurioje viskas vyksta priešinga kryptimi. Jis mano, kad jie turėjo nepaprastas psichines savybes, kurias perdavė palikuonims gimusiems jau šiame pasaulyje.

 

Vienas iš tokių palikuonių buvo gerai žinomas Leonardas da Vinčis, kuris paliko daug brėžinių ir užrašų, kurių mokslininkai ilgai nesugebėjo perskaityti. Juos perskaityti pavyko tik pridėjus veidrodį prie jų.

 

Ir pabaigai – mūsų pasaulyje vyrauja dvi žmonių „rasės“ ar grupės, kurios skiriasi savo mąstymo būdu ir pasaulio suvokimu – dešiniarankiai ir kairiarankiai. Tarp jų vyksta slapta evoliucinė kova. Tai parodo ir tas faktas, kad gimsta vis daugiau vaikų su anomaliais sugebėjimai. Štai jums ir indigo vaikai. Ateis laikas ir mes visi (Žemės gyventojai) tapsime tokiais.

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cipsas

Nera nera

AG

Yra toks posakis “nera padeties be iseities”. Taip kad as netikiu apie tokias kalbas, kad susinaikinsim ir kazkas atgims is naujo ir bus gerai, pasaulis bus rojus. Prasme tame, kad musu genuose yra uzkoduota, ir gyvunu pasaulyje taip yra, kad stipresni visada dominuoja, o silpnesni pralaimi, taip kad atsiras nauju pasaulio lyderiu ir toliau valdys kam priklauso, gal tik tvarka truputi pasikeis, nes is klaidu siaip mokomes.

Alvydas

Nesitikėjau, kad Geo1 taip stipriai serga susinaikinimo virusu. Net be manęs – paskaitę šitą nuorodą http://www.15min.lt/mokslasit/straipsnis/laboratorija/pasaulio-pabaigos-laikrodis-rodo-3-minutes-iki-vidurnakcio-650-573069 – visi pasakys, kad jau senai praėjo tos trys minutės. Galiu tik palinkėti – laimingo susinaikinimo!
O aš pasinaudosiu duoda išeitimi….

;D

kokia dar iseitimi? :DDDDDDD tai gal pasidalink su visais? galbut isgelbesi daug zmoniu

Geo1

Beje vienam cia tam su ;D niku israstas aparatas o tu geri vandenuka is ciaupo kuris daznai virsija 10x leistinas normas fainas tavo aparatas galetum pasidalint kur toki isigyti tik ne fiktyvius ant ciaupo maunamus filtrus kurie yra tik pinigu funkcija kaip Alvydas minejo visko jau senei yra bet tamtikra politika kaip tavo vaike pono politika viskuo aprupintas ir planuose tik minimum kaip buti krutu :))))

;D

nu taip as geriu vandeni is krano kartais is sulinio kai bunu kaime ir zinau,kad jis nera toks svarus kaip sneka…o ka? ka nori tuo pasakyti? tipo turejau nustebti? :D tai aisku,kad galeciau…ji gali isigyti JAV o kur tiksliai tai nzn nesidomejau…na taip technologijos jau yra sukurtos belekokios ir jomis mes visuomene eiliniai zmogeliai naudosimes dar negreit…ir ka tuom norejai pasakyti? is ko sprendi,kad as esu vaikas? ir kodel sugalvojai,kad noriu buti krutas? ir kodel sugalvojai,kad esu viskuom aprupintas? matau lakia fantazija turi galetum kaip Alvydas rasyneti beleka… ir kai rasai bent jau kartais dek skyrybos zenklus nes neian normaliai… Skaityti daugiau »

Geo1

Nauja rase tolygu ka laikysite nauja rase zemeje yra ne viena ufo rase kurie jau ilga laika gyvena tarp musu beto dimensijos ir kita kas nepavaldu musu smegenims ko nematome

;D

o tu supranti,kad tavo komentaras yra kaip ir niekinis nes cia tik tavo nuomone kurios negali paremti jokiais konkreciais faktais…tu tik gali galvoti,kad jie gyvena tarp musu,o ne teigti tarsi butum su jais susidurias.

Geo1

vienintele iseitis susinaikinimas :)

Alvydas

Beprasmiška veltis į ginčus komentarų skiltyje. Matau, kad Jus labai pavergė pasaulio pabaigos teorija. Aš ją žinau taip pat gerai kaip ir Jūs.Tačiau aš taip pat žinau, kad žmonėms (žmonijai) duota ir išeitis iš mirties taško. O kaip žmogus ja pasinaudos nežinai nei tu, nei aš. Tačiau, kad bus bandyta pasinaudoti nereikia net diskutuoti.

;D

manes tai nei kiek nepaverge pasaulio pabaigos teorija…nes ji bus dar laaaaabai negreit. saule dar svies simtus milijonu metu…cia reiketu gal patikslint,kad bus zmonijos kaip rases pabaiga. bet ir ji manau bus dar tikrai negreit. net 3-sis pasaulinis karas musu nesunaikins. ir mes dar tikrai spesim patyrineti kosmoso platybes bei apsigyventi kituose pasauliuose(planetose)
“Tačiau aš taip pat žinau, kad žmonėms (žmonijai) duota ir išeitis iš mirties taško.”
kazkaip religija pakvipo :D

Geo1

Niekada nebus atsikratyta kelias vienas susinaikinimas tada naujos rases atgimimas su nauja tvara si rase deje pasmerka iskarto vos tik buvo atliekami genetiniai bandymai iskarto kai ja isveise .

;D

o is kur atsiras ta nauja rase? musu like likuciais kitaip pasivadins? mutuosim nuo radiacijos? ar ateiviai atskris ir sukurs kazka naujo? o gal Dievas sumaisys sultinuka ir vel atgims kazkas panasaus? :)

Alvydas

Gerai jei Jūs žadate gyventi net iki 2078 metų. Aš tiek tikrai neištrauksiu. O beje, viskas dėl maisto ir kitos energijos – senai išrasta, tačiau mums nesakoma, nes vyrauja savo pilvo politika. Jei vyrautų politika, kad tau gerai kai man gerai – tik tada suprasime kas kur nuslėpta. Tačiau turto ir savo pilvo politikos dar negreit atsisakysime, nebent įvyks mąstymo revoliucija.

Geo1

Toliesiog yra daug rasiu o zeme tik skruzdeles skruzdele ligiagrecios visatos laiko vartai spirales principas visko tiek daug zmones tiesiog tam nesutverti ir neturi teises tai tik zoo sodas cia gimsta cia mirsta tikroji tiesa tikrai niekada nebus askaluojama lieka teorijos ir spejimai sistema dar jums negimus pasirupino kas galima o kas ne jusu nosims net nevarkite jus i tai ziurte kaip i pramoga bet nieko smagaus nera finalas liudnas jus save sunaikinote . 2078m chemija galutinai jus pamalonins nebeturesite vandens nebent ivaldysite technologija

;D

tu cia grynai kaip is kokios ateities atkeliaves beleka cia suveliai :D seip jau yra sukurtas aparatas kuris is juros vandens padaro gela tinkama gerti vandeni. ir dar kol ateis tie tavo 2078metai tai tu bent pagalvok kaip jau busim pazengia nuo dabar…taip kad neblevyzgauk :D

Taip pat skaitykite