Mokslininkai suglumę: Egipto piramidėse – šiltos dėmės

piramides-paslaptys„Independent“ rašo, jog Egipto piramidėse mokslininkams pavyko aptikti paslaptingas šiltas dėmes, kurios yra išsidėsčiusios vieno iš šių pastatų apatinėje dalyje. Ekspertai yra iš tiesų suglumę, kas galėjo nulemti šio reiškinio atsiradimą, skelbia naujienų portalas alfa.lt.

 

Bendra mokslininkų bei architektų komanda atliko nuodugnias piramidės struktūrų analizes. Didžiosios Gizos piramidės apačioje buvo pastebėti šilumos šaltiniai, sklindantys iš trijų akmenų. Tuo metu ekspertai kaip tik ieškojo paslėptų patalpų, o galiausiai priartėjo prie šio paslaptingo terminio aktyvumo.

 

Mokslininkai nėra tikri, iš kur sklinda ši energija. Keliamos teorijos, jog šiluma atsirado dėl anksčiau nežinomų piramidės struktūrų. Dar kita versija, jog tai vyksta dėl vidinių oro srovių.

 

Didžiosios Gizos piramidės buvo pastatytos maždaug 2600 metų prieš Kristų. Tai didžiausios ir seniausios trys piramidės Gizoje. Kaip kalbėjo tyrimus atliekanti komanda, tirdama šias piramides, jiems jau pavyko aptikti keletą šildymo bei aušinimo anomalijų šiuose istoriniuose paminkluose.

 

Mokslininkai pasiryžę atskleisti šių paslaptingų šilumos dėmių paslaptį, todėl dabar bus inicijuoti nauji tyrimai. Tikimasi, jog iki 2016 metų pabaigos, kol tęsiamas projektas, pavyks atskleisti Gizos piramidžių paslaptį.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Turėtų visada rašyt :

Iki Kristaus gimimo, nes rašant ar sakant prieš Kristų, skamba labqi jau antikristiškai man.

lapis1986

ten mokslininkai ziurkiu nuo saves prinese, atejo cia kazkokie su savo smutkem ir maistais itr iseidami ziuežrkiu paliko… o poto ateina kiti tokie balamutai ir vaje vaje sensacija ziurkes piramidese atsirado xD xD

manau kas nera visiskai aklas ir bukas tikrai zino daugiau apie piramides nei bandoma pasakyt (ir tai dar klausimas ar tiesa) juk tiek nerealiai daug dalyku slepiama nuo zmoniu norint juos visus padaryt bukom marionetem lengvai valdomom…..

laikas mums visiems busti nuo sio “valdomo” chaoso

hajd

kaskaip jie cia vilkina su tom piramidem,,,viskas jau seniai aisku kas ir kaip…..tai avineliams meto info po trupini…..

Alvydas

Graži mintis apie žiurkes, tačiau man kažkodėl neteko girdėti, kad žiurkės gyventų ten kur nėra maisto. Gal akmenis graužia,,,

fjcggx

Ziurkes prisiveise ir skleidzia siluma. Genijai neturi ka veikt daugisu…

Taip pat skaitykite