Arvydas Grigonis. Kodėl gražios moterys dažnai renkasi pašlemėkus?

vyrai-moterysArvydas Grigonis

 

Dažnai girdžiu temą, kad štai garsi dainininkė, verslininkė ir pan. pasirinko kaip savo gyvenimo draugą kažkokį banditą, plėšiką ar kitą padugnę.

 

Retkarčiais tai įvyksta net jiems sėdint kalėjimuose… Kai kuriems žmonėms tai kelia nuostabą, kad tokios įžymios, galbūt protingos ir turtingos moterys vietoj normalaus ir ramaus gyvenimo pasirenka tokias kančias ir tokį kryžių. Daugeliui tai neįkandama mįslė.

 

O esmė tame, kad žmogus nesijaustų laimingas, jeigu viskas būtų vien gerai. Žmogui yra reikalingi iššūkiai, priešai kliūtys ir problemos – kurias įveikęs jis pasijustų euforiją.

 

Jeigu viskas padėta ant lėkštės, tai kurį laiką tenkins, bet ne ilgai. Gan greitai atsibos ir žmogus pradės ieškoti nuotykių pats. Tai patvirtina ir tai, kad šios kategorijos moterys dažnai yra save realizavusios, išgarsėjusios, praturtėjusios, kas reiškiasi, kad jos avantiūristės ir savo gyvenime patyrė ne vieną ir ne du išbandymus. Greičiausiai turėjo ir krūvas priešų, konkurentų, visokiausių problemų ir t.t.

 

Normalūs vyrai

 

Problema slypi visoje aibėje kintamųjų, kodėl tai įvyksta. Mūsų civilizacijoje, dominuojant matriarchatui, labai dažnai užauga vyrai, kurie yra auklėti moterų nuo mažens. Tai ir išsiskyrę, suirę šeimos, kurių yra dauguma ir kur tokiu atveju vaikus augina vienišos mamos.

 

Tokiose šeimose vaikai yra gan padoriai išauklėti, geri, paklusnūs, nekeliantys balso prieš savo mamas. Iš jų išauga tie, taip vadinami, normalūs ir padorūs vyrai, kurie ir gražiai elgiasi su moterimis, nepažeidinėja įstatymų ir t.t.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tačiau kaip vyrai, moterų akivaizdoje, neturintys savo balso, ryžto, elgiantys vien gražiai – „klausantys mamos“ jie nėra patrauklūs kaip partneriai. Bent moterį visada daug labiau trauks spalvingi personažai.

 

Be to, moterys su tokiais vyrais – gerais mamų vaikais, retai jaučiasi saugios, kadangi tokius vyrus daug lengviau kiti gali patraukti iš kelio. Jis gerai išauklėtas, mandagus ir gali tiesiog neišdrįsti reikiamu metu pastovėti už save, už šeimos, poros ar moters interesus. Bėgant laikui tokie vyrai moterims dažnai tampa tuščia vieta, žmogumi į kurio petį neina atsiremti, bet kada, pasijusti saugiai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nusikaltėliai

 

Tam reikėtų išanalizuoti standartinį nusikaltėlių psichologinį portretą.

 

Pasitikintis savimi. Neribojantis savęs, nedraudžiantis sau nieko, nebijantis pasiimti tai ko trokšta! Siekia visko ko tik nori, nepaiso aplinkinių nuomonės, kaip ir įstatymų. Turintis visada savo nuomonę, gan dažnai tvirtą nusistatymą.

 

Kitaip tariant, tai kai kurių moterų suvokime būtų „tikro vyro“ įvaizdis. Ne ištižusi bala, kuris vien išdresiruotas “klausyti mamos” ar savo šefo darbe, bet toks vyras kuris nieko nebijo, metantis iššūkius viskam, lygiai kaip ir ji, kuriai teko daug kliūčių įveikti einant į sėkmę.

 

Na aišku, visi vyrai kreipia dėmesį į gražias moteris. O tik labiausiai užsispyrę, jas paprastai pasiekia.

 

Ko neina pasakyti apie taip vadinamą normalaus vyro psichologinį portretą, kuris gali neišdrįsti sulaužyti vienos kitos taisyklės, moralės ar etiketo normos, kai to galbūt jos manymu labai reikės.

 

Juk būna ir tokių vyrų, kuriems gyvenime nėra tekę nei karto panaudoti kumščius ir kilus konfliktinei situacijai, toks vyras gali nesugebėti atstovėti savo, savo šeimos ar savo mylimosios interesų. O su tokiu vyru moteris tiesiog nesijaučia saugi. Nors tai tik viena medalio pusė.

 

Jausmų audros

 

Kiek seniau kalbėta apie moterų psichologinius tipus, kurioms būna sunku susirasti antrąją pusę. Vienas iš išvardintų tipų, tai moterys, kurios nugrimzdo į meilės romanų liūną.

 

Psichologai teigia, kad tokios moterys pradeda gyventi šių meilės romanų fantazijose, kur jos patiria didžiules jausmų audras. Su laiku joms pradeda atrodyti, kad būtent taip viskas ir turi būti tikrovėje.

 

Kad su vyru turi būti neliūdna. Turi pastoviai vykti jausmų audros, problemos, išbandymai ir t.t. Ir dėl to jos dažnai renkasi rizikos grupės vyrus, pvz. nusikaltėlius, kariškius, policininkus, narkomanus, alkoholikus ir pan.

 

Vyras sėdintis kalėjime, kur jam gyvybei gresia kiekvieną akimirką pavojus, kur jai teks ištisai dėl jo pergyventi, kur jam reiks pastoviai įrodinėti, kad jis yra „tikras vyras“, kur ji patirs išsiskyrimo kančią ir kitus sunkius išbandymus, jausmų audras, kurios šio tipo moterims yra tikras narkotikas, be kurio jos paprasčiausiai negali gyventi.

 

Nors jos to gali net nesuvokti sąmoningai, bet to trokšti pvz. nesąmoningai, specialiai veltis į problemas, kur teks kentėti, bet ir kartu patirti jų taip trokštamas, nebūtinai sąmoningai, jausmų audras. Tai manau irgi svarbus faktorius. Pastovūs pergyvenimai, rizika, vidinis, o galbūt ir fizinis skausmas, nuo patirtų nuo jo smūgių.

 

Agresijos genas

 

Tai, kad žmogus save realizavo visuomenėje, versle, galbūt net televizijoje ar estradoje. Tapo įžymus, turtingas dar nereiškia, kad tai labai gera siela, su labai gera karma.

 

Viskas gali būti visiškai priešingai. Juk būtent lyderio savybės slypi individo agresijoje, užsispyrimas ir ambicijos įveikti konkurentus, kliūtis ir visas kitas problemas, kad pasiekti užsibrėžtus tikslus.

 

Tas įrodyta net moksliškai, kad jeigu tinkamu keliu nukreipti agresijos geną, jeigu jis pas jus nemiega, tai galima tapti stipriu lyderiu, verslininku ar dar kažkuo ir daug pasiekti gyvenime.

 

O jeigu šį agresijos geną, nukreipti į gryną agresiją, tai dažnai toks individas visą savo gyvenimą po to ir praleidžia kalėjime.

 

Tokios moters, jokiu būdu netenkins kažkoks ištižėlis, vyras, kurio kasdieninis maršrutas, lyg važiavimas bėgiais, yra darbas – namai, o vakare jis grįžęs išmaukia butelį alaus ir sėdi prie televizoriaus lyg zombis. O sekančią dieną ir vėl viskas kartojasi, pagal tą pačią programą.

 

Karma

 

Jeigu karma nėra gera, tai tokiam žmogui labai dažnai yra užkirstas kelias dvasiškai tobulėti. Jam tada tik ir lieka verslas, konkurencija, siekimas išgarsėti ir panašūs žemiški dalykai. Nes į dvasinę pusę tobulėjant ir turint blogą karmą, dažniausiai yra išprotėjama ir susiduriama su psichinėmis ligomis.

 

Karmą reikia išdirbti ir net tarp ezoterikų yra tokia sąvoka, kaip „karminis partneris“. Kai kurios moterys, net sąmoningai pasilieka su tokiu vyru, kuris jas daužo ir visaip kitaip skriaudžia, su kuriais jos be galo kenčia, būtent dėl to, kad išdirbtų savo karmą ir išsivalytų nuo nuodėmių, kurias jos padarė praeituose gyvenimuose.

 

Viskas gali nueiti net iki žūties. Žuvimo nuo pvz. tokio vyro rankos ar net atbulai. Taip tiesiog išdirbama karma ir kai kurie žmonės visiškai nesąmoningai siekia problemų ir nuodingų, bei pavojingų žmonių, vien kad išdirbti savo karmą.

 

Reziume

 

Tai gi, sumoje viskas susideda iš šių visų faktorių. Tikro vyro šarmas, agresija, tvirtas nusistatymas – su tokiais vyrais moterys jaučiasi saugios. Noras patirti jausmų audras, kas tampa įmanoma tik su tais vyrais, kurie yra pastoviai ant ribos ir gan dažnai rizikuoja, ką tenka pergyventi ir pačioms moterims su jais kartu… O joms tai kaip narkotikas.

 

Agresijos genas ir empatija. Kadangi be agresijos geno jos nebūtų tapę kuo tapo. Juk kiekvienas žmogus ieško panašaus į save žmogaus. O pas pašlemėkus agresijos genas dažnai būna aktyvus, priešingai nei pas tuos vyrus, kurie yra „normalūs“ ir nuo vaikystės paspausti po mamos, o vėliau ir po žmonos “padu”.

 

Na ir paskutinis, bet nemažiau svarbus faktorius, tai karma. Su nuodingu žmogumi ją išdirbti yra lengviausiai ir to žmogaus siela gali siekti net žmogui to sąmoningai nesuvokiant.

 

Tai gali būti kaip širdies balsas. Tai ją trauks, vilios ir gundys, nors tenai ji gaus tik guzus, bet siela viduje jausis vis laimingesnė, kuo mažiau karminių skolų jai paliks.

 

Beje, karminės skolos gali būti ir žmogžudystės. Kai kuriems žmonėms reikia išdirbti ir jas. Pvz. jeigu moteris žuvo nuo savo išrinktojo, gali būti, kad tiesiog atpirko praeitų gyvenimų karmą.

 

Kadangi pagal karminę skolą, jeigu jūs kažką kažkuriame gyvenime nužudėte, tai sukuriama karminė skola ir kažkuriame iš gyvenimų tai sielai, kurią jūs nuskriaudėte, reikės tai jums atlyginti.

 

Ir tik tada, abi šios sielos, kurios yra surištos šia karmine skola, galės pasijusti laimingos. Gal net kartu džiaugtis, kad jos abi įvykdė savo misijas. Viena atidavė karminę skolą kitai.

 

Arvydas Grigonis, zulus.lt

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jonelis

Labas ,Dievulis turejo neprasta fanttazija po kerinciu qroziu paslepe ojojoi ka…..,na kodel jos renkasi tokius…..,o ka renkasi muses….,taiqi belieka pasisaipyti is saves ,kai suvoki kad ne viskas auksu lieta…..,kam kyla abejoniu siulau paziureti pornuske iki susuks pilva qal suprasit, kas ta i moteris,man nepavyko daziureti iki qalo tai likau nezi nioj

Ishiki

O gal tiesiog pasaku propoganda? Apie princus gelbejancius ir raumeningus? Gal kartais kinas kaltas, kuriame kas karta matoma, kaip herojus visus isgelbejes ir lekiantis visur stacia galva “gauna” moteri? :D Straipsnis, kad tik parasyti. Totali nesamone.

visokiu yra zmoniu

vienom patinka vienoki, kitom kitokie vyrai.kitos negali pakest nekulturingu issisokeliu vyru

Potas

Jai civilizacija dar tik tobules, evoliucijos eigoje tokie nedertalieciai tiesiog isnyks. Ir vyras su pagaliu ainantis i miska dauzyti zveriu bus tik pasaka.

Potas

Jo karmines skolos tau cia nepaskola is banko kai mires ja gali pamirsti, kaip sakoma dantis uz danti akis uz aki !

Šaiaip jau

Moteryse yra dar gyvas patelių instinktas,nes jos instinktyviai siekia savo palikuonims suteikti genus ,kurie laukinės gamtos salygomis labiausiai padėtų jiems išlikti nesuvalgytiems. Tik vėliau kai hormonų audros šėlsmas nuslopsta ir blaivus protas bei fanarai ant veido akivaizdžiai parodo jų suklydimus,jas dažniausiai alfa patinai palieka įjunksta į egocentrišką gyvenimą,bei slapstymasi nuo savo palikuonio išlaikymą,nes nekulturingo ir grubaus patino alga dažnai buna menkutė ir nereguliari. Taip kad kas tinka laukinės gamtos sąlygomis ne visuomet pritampa ir civilizuotoje visuomenėje,kur geras išauklėjimas ,išsilavinimas ir intelektas leidžia susikurti savo šeimai kur kas palankesnes sąlygas egzistencijai,nei jaunoms moterims imponuojantiems alfa patinams. Klaidos dažniausiai ištaisomos antromis arba… Skaityti daugiau »

;D

o tai tu nori pasakyti,kad zmogus atejo is bezdziones? :D ir dar syki kartoju…didziaja dauguma moteru traukia ne tavo alfa patinai,o PINIGAI! supranti tu? PINIGAI! :)

;D

moterys vilioja tas kuris turi dahuja pinigu

fractal

Moteris intinktyviai vilioja agresyvus ir pavojingi alfa patinai, nes akmens amžiuje jų genai buvo patraukliausi beto tokie vyrai susigriebadavo jėga daugiau galios, maisto ir t.t.

hmm

“Beje, karminės skolos gali būti ir žmogžudystės. Kai kuriems žmonėms reikia išdirbti ir jas. Pvz. jeigu moteris žuvo nuo savo išrinktojo, gali būti, kad tiesiog atpirko praeitų gyvenimų karmą.”
Kliedesiai…

Taip pat skaitykite