Arvydas Grigonis. Kodėl NSO pasirodo tačiau su mumis nekontaktuoja?

nso-dangujeArvydas Grigonis

 

Ulofogai, kurių tarpe yra ir ne vienas mokslininkas, turi virš 30 hipotezių, kas yra NSO. Nežemiška kilmė, tik viena iš jų.

 

Jų nuomone, tik kažkur 1% galime priskirti NSO fenomenui, t.y. tik vienas procentas visų NSO buvo tikrai neatpažinti skraidantys objektai kurie neturi jokio paaiškinimo. Visi kiti specialistų ir ekspertų pagalba yra paaiškinami. Kartais tai įvairūs gamtos reiškiniai, atmosferiniai efektai, mūsų pačių kosminė ir slapta karinė technika, retkarčiais tai gali būti ir keli atmosferos reiškiniai vienu metu ir t.t.

 

Tačiau jeigu tas vienas procentas paaiškinimo neturi, reiškia jis iš tiesų egzistuoja. Todėl natūralu, kad kyla klausimas: jeigu NSO mus aplanko, kodėl nenori su mumis kontaktuoti?

 

Tačiau ar tikrai užduodame tinkamą klausimą? Gal jie tiesiog negali?

 

Vis garsiau kalbama, kad atvykėlių iš paralelaus matmens teorija yra kur kas logiškesnė, nei nežemiškų civilizacijų. Apie paralelinius pasaulius kalba ir pats Stephenas Howkingas. Tai jau ne teorija, bet realybė.

 

Kaip visi žinome, NSO dažniausiai iš kažkur atsiranda ir lygiai taip pat be pėdsakų pradingsta. Jeigu tai būtų objektas, atskridęs iš kažkur, mes fiksuotumėme visą jo skridimo trajektoriją į čia ar iš čia. Tai užfiksuotų ir observatorijos ir įvairūs teleskopai ir pan.

 

Tačiau jeigu jie atkeliauja iš kitų, pvz. paralelinių matmenų, tai viską paaiškina – objektas perėjo į mūsų matavimą ar tiesiog į matomą mums paralelinį matmenį. Jis gali būti nebūtinai pilnai mūsų matmenyje, materialus, bet tiesiog tapti matomu, pasirodyti kažkokiam laikui ir po to atgal sugrįžti į savo matmenį (dimensiją). Ufologai dažnai jų ieško infro-raudonųjų ar ultra-violetiniam diapaze. Naudoja termovizorius ir kitą aparatūrą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Yra labai daug informacijos apie paralelines mums civilizacijas. Daug informacijos apie tai yra Tibeto folklore ar nacių vykdytuose tyrimuose. Ir aplamai daug senovinių legendų, mitų ar pasakų, kas mano manymu yra realių įvykių senoviniai metraščiai, per tą suvokimo prizmę, kokią tada turėjo senovinis žmogus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nors dažniausiai NSO bandoma aiškinti kaip paralelinių pasaulių atstovų atvykimą į mūsų planeta, vis dažniau užsimenama ir apie keliautojus laike. Gali būti, kad tai ateities kartos, kurios jau sukūrė laiko mašiną, aplanko mus. T.y. keliauja laike ir tiria praeitį. Būtent dėl to stengiasi su mumis tiesiogiai nekontaktuoti.

 

Tokiai NSO fenomeno interpretacijai yra pagrindas, kadangi NSO paprastai pasirodo prieš ir po įvairių svarbių istorinių įvykių ar vykdant svarbesnius mokslinio progreso eksperimentus. Taip pat vykstant kariniams veiksmams. Galbūt ateityje kam nors įdomūs mūsų laikotarpio istorijos epizodai ir todėl ateities kartos atvyksta stebėti šiuos dabartinius įvykius.

 

Tikimybė, kad šių objektų viduje yra tokie patys ar labai panašūs į mus individai yra daug didesnė nei, kad tai ateiviai atskrido mus aplankyti iš tolimiausių galaktikų.

 

Arvydas Grigonis (zulus.lt juodraščiai)

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nemates

Arvydas Grigonis, ar matei pats bent viena?

Saulys

Ateiviai ir UFO. UFO ir ateiviai…. Visi mes norom nenorom, gal stumiami ziniasklaidos placiai diskutuojam ta tema. Idomiausiai tur but ta dalis kai jie mus puola ir tada mes galim leist savo fantazijai pasireiksti pilnai. Uch kokiu mes ginklu turime ir kokie gi mes ismanus butumem pries juos kovodami…. Realija ta, kad jie yra – tai negincijamas faktas o su mumis jiems neidomu. Nepykit, ko gero daugeliui tas nepatiks. Mus seniai uzgrobe! Sunku pasakyti kada tas ivyko tiksliai. Kiekvienas isivaizduojat kokie tie ateiviai butu ziaurus ir negailestingi. Mes apgyvendinti zmonese! kaip apie tai? Ziauru? Negailestinga? Visi seniai klausiame klausimu ir… Skaityti daugiau »

bb

Ir dar, žudimas nėra pats baisiausias nusikaltimas. Ir emocijos tiek blogos tiek geros yra reikalingos vienodai. Tai yra evoliucijos užprogramuotas faktas. Gyvūnai gamtoje žudo vieni kitus, dėl teritorijos, dėl patelių ar maisto, žmogus daro tą patį tik pats ritualas dėl sudėtingesnio vystimosi tapo komplikuotas. Pats blogiausias dalykas ką žmogus gali padaryti tai gyventi iliuzijoje gražaus pasaulio ir meluoti pats sau ir kitiems ir dėl to kyla labai daug problemų.

bb

Iš kur jūs žinot, kad jiems trukdo kontaktuoti pats negatyvumas. Yra didelė tikimybė, kad NSO egzistuoja ir galbūt, kad jie buvo apsilankę žemėje, bet tai yra viskas. Daugiau nieko nežinoma, nei apie kultūra, nei apie dvasinius principus ir pan. Ir tiesiog taip stipriai teigti, kad jie yra vienokie ar kitokie yra paprasčiausiai kolektyvinė haliucinacija. Nieks nežino į ką jie panašūs, bet dėl daug sklandančių įvairių šaltinių internete kurie neaišku kiek tikri yra žmonės pradeda neužtikrintumą ir iliuziją versti laiko patikrinta teoriją.

Monika

Kai kurie yra kontaktave su zemes zmonemis, bet jiems trukdo zemes zmonese tvyrantis negatyvas, gal ju yra ivairiu, bet zinau tik tuos, kurie yra panasus kaip mes, pas juos nera agresijos, nei jokiu kitu negatyviniu veiksmu. Jie zmones perspeja, kad tvyrantis negatyvas labai kenkia zemei ir patiems zmonems. Kol tarp zmoniu bus agresija ir negatyvines mintis – jie nebus laimingi. Jie praso, kad zmones esantys iseje i sviesa, apsviestu ir tuos, kurie tebera tamsoje. Pats baisiausias nusikaltimas, kai zmones zudo vieni kitus. Zmones turi saugoti vieni kitus. Gal but surasiau ne visai taip, bet manau, kad mintis bus suprantama. Aciu.… Skaityti daugiau »

ZMOGUS

Patinka man paskaitinet komentarus po panasiu straipsniu ,paziuret ant kiek skiriasi lygis matymo viso ko tarp zmoniu ir visada pradziugina kai pamatau kad daugeju tu kurie mato pilnesni vaizda ir cia ateja su tam tikrom transformacijos misijom :)

Jons

Nso manau atskrist negali nes nera tokio liektuvo persikele laiko kapsulėm todel negali bendraut tik stebet nes energija ta kapsule laiko matos kaip juda sukas ie vel pesikele atgal bet kad yra praitis ateitis tai netikiu vistiek atskris kaškas ir pridirpt kokių nesamonių

Mekabciel

“Tačiau jeigu tas vienas procentas paaiškinimo neturi, reiškia jis iš tiesų egzistuoja. Todėl natūralu, kad kyla klausimas: jeigu NSO mus aplanko, kodėl nenori su mumis kontaktuoti?”

Klausimas su neadekvačia, niekuo nepagrįsta išvada. Tai žmogaus nežinomybės, užpildymas fantazija.

Nors visą realybę žmogus jaučia savyje, bet supamą realybę tiria, tarsi atsietą nuo savęs ir nepriklausančią nuo pačio žmogaus tyrimo savybių. Ir tarsi toje atsietoje nuo jo realybėje, kur egzistuoja kiti išmatavimai ir neatrastos civilizacijos, ieško ateivių. Kvailas psichologinis paradoksas, kuris ir sukuria tą 1% nežinomybės.

Ateivis iš ateities

Mes galime tyrinėti jus,tačiau į kontakta einame tik su mums reikalingais tolimoje ateityje asmenimis,jų veiklą mes nukreipiama mums būtina vaga,kad šioje jūsų dienoje tikrai įvyktų tai kas mums gyvybiškai svarbu ateityje,kad būtų įvykę. Juk ateitis ,dabartis ir praeitis egzistuoja vienu metu tik skirtingose lėtai besisukančios laiko spiralės vijose.Ir deja jos sukimesi pasitaiko paradoksų,kai kuriems dalykams j neįvykus jūsų dieną dėl atsitiktinumo.mūsų epocha taip pat patiria kataklizmas ir negali vystytis taip kaip užprogramuota. Tad mes ateiname pas jus, kad galėtume ištaisyti šias klaidas,nes kitaip tiek mūsų tiek jūsų lauktų pražūtis.Keliauti laiku technologijas turime tik mes,todėl ši našta ir tenka mūsų kartai.

;D

as gy tau sakiau,kad reik gert vaistus,o tu vel cia rasineji

Alvydas

Man minčių audrą sukėlė straipsnis apie paralelinius pasaulius ir NSO iš ten. Visiškai sutinku, kad taip gali būti, tačiau aš noriu pasinaudoti kita versija. Mano versija tokia – NSO, ar ateiviai ne iš paralelinio pasaulio, o tiesiog iš mums dar nežinomo matavimo (dimensijos). Kiekvienas, kuris skaitė knygą „Ateiviai iš niekur“ gerai žino, kad kosminis laivas pereina į kažkokią x erdvę, kur jis mūsų jokiems radarams ir teleskopams nematomas. Tačiau tai nėra joks paralelinis pasaulis, kadangi kosminis laivas vėl grįžta į realią erdvę. Žinoma, tai tokia pati versija kaip apie paralelinį pasaulį.

;D

sakyk,o tai kodel jie turi but is kazkokio paralelinio pasaulio??? kodel negali but tiesiog is artimuju ar tolimuju zvaigzdziu sistemu?

Alvydas

….o kam jiems mus atakuoti? – mes patys save atakuojam. Tik kai liks keli šimtai ar tūkstančiai – tikrai pasirodys, – o va, ar atakuos?????

Taip pat skaitykite