Keista amerikiečių porelė savo namus dalijasi su 240 lėlių

bob-gibbins60 metų Bobas Gibbins ir jo žmona Lizzie (55) turi kiek neįprastą pomėgį. Jie daug metų kolekcionuoja lėles (tas, kurias dažniausiai vyrai naudoja patenkinti įvairiausius seksualinius poreikius). Jų iki šiandienos prikaupė apie 240.

 

Negana to, jas visas labai gerai prižiūri: aprengia naujausiais rūbais bei aprūpina specialia kosmetika. Bob teigia, kad jis potraukį lėlėms pajuto nuo tada, kai dar pirkdavo skudurines lėles savo dukroms. Tuomet jis labiau linko prie manekenų kolekcionavimo, tačiau iki tol, kol viename forume aptiko informacijos apie šias nuostabias silikonines lėles. Tada Bobas apsisprendė, kad tai yra būtent jam.

 

Padedamas savo mylinčios žmonos Gibbins įsigijo savo pirmąją silikoninę lėlę vardu Beverly 2007 metais. Jam tai kainavo $4,000. Tačiau tai buvo tik pradžia. Vėliau prasidėjo ieškojimo ir pirkimo bumas: nuo pačių paparasčiausių ir pigiausių ( $639) iki pačių tikroviškiausių, pavyzdžiui, kaip Jessica. Vien ji atsiėjo kone $11,202! Bobas ir Lizzie Gibbins savo į savo kolekciją investavo apie $160,000.

 

bobas

 

Daugeliui įdomu, kaip sutalpinti 240 lėlių ir manekenų į mažą nemelį, visiškai nepanašų į erdvų vasarnamį. Ši keista porelė teigia, kad visi kasdieniai mieli rūpesčiai užgožia bet kokius nepatogumus. Kiekviena lėlė reikalauja labai daug priežiūros, ypač – silikoninės. Jas kasdien reikia perrengti, rūpintis jų išvaizda, kas užima labai daug laiko.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bobas neseniai atidarė internetinį forumą tokiems lėlių mylėtojams kaip jis.

 

bobas2

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Labai dažnai Bobas ir Lizzie savo „augintines“ kartu pasiima į išvykas, keliones, taip pat pasiima jas einant apsipirkti. Išvyku metu padarytos naujos nuotraukos einą į asmeninį šios keistos šeimos archyvą, bei yra keliamos į forumą.

 

bobas3

 

Nors šios lėlės yra dažniausiai naudojamos vyrų savo seksualiniams poreikiams patenkinti, Bobas teigia, kad nei vienos jų nepanaudojęs tokiems tikslams. Vyriškis sako, kad kiekviena ši mergina yra labai graži, su tobulomis linijomis, tačiau kiekviena iš jų yra šeimos narys.

 

Tai yra tik kolekcija, kuria jis žavisi ir rūpinasi. Keisčiausia yra tai, kad Lizzie niekada neprieštaravo savo vyrui, o netgi kartu padeda rūpintis lėlėmis. „Tai aistra, kuri mus vienija ir leidžia būti kartu „- teigia Lizzie.

 

Inf. šaltinis: oops.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite