Berniukas milžiniškomis rankomis: visi mano, kad jis velnio vaikas

berniukas-rankos2Kaleemui dar tik aštuoneri, tačiau berniukas yra vienų didžiausių pasaulyje rankų savininkas. Vaikas kenčia nuo reto sutrikimo – makrodaktilijos.

 

Kaleemo gyvenimas labai sunkus ne tik dėl neįtikėtinai didelių rankų, tačiau ir dėl patyčių, kurias kenčia kasdien. Viename Indijos miestelių gyvenantis berniukas buvo pašalintas iš mokyklos, mat jo bendraklasiai tiki, kad jis yra velnio vaikas.

 

Neįtikėtina, tačiau to užteko įtikinti mokyklos vadovybę, kad vaiką išmestų. „Aš neinu į mokyklą, nes mokytoja pasakė, kad kiti vaikai manęs bijo“, – sakė pats vaikas.

 

Dar keisčiau, kad pasakomis apie velnią tiki ir vaiko dėdė: jo manymu, kadangi būdama nėščia Kaleemo mama lankydavosi viešuose tualetuose, ji ten užkrėtė vaiką demonais.

 

berniukas-rankos

 

Neapsikentusi Kaleemo šeima nutarė kažką daryti. Jie keliavo tūkstančius kilometrų, kad aplankytų vieną geriausių chirurgų pietų Indijoje. Vaikas tapo bandomuoju triušiu sudėtingoje operacijoje, kurios metu buvo mėginama bent kiek sumažinti jo rankas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šiuo metu vaikas reabilitacijoje, o speciali komanda bando įtikinti vietinius iš Kaleemo gimtojo miestelio, kad jis nėra velnio vaikas.

 

Telieka tikėtis, kad galų gale mažylis galės sugrįžti į mokyklą ir bus tinkamai priimtas bendraamžių.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tarša

Paprasčiausia mutacija dėl cheminės/branduolinės taršos. Tarša gerokai didesnė yra atsilikusiose šalyse, kaip Indija ar Afrika. Ten dažnai gabenamos laidoti cheminės/branduolinės atliekos.

:D

blemba gaila,kad tokie dalykai buna…o ar cia kartais nebus dramblialige?

nu na

ir vel indija :D issigimeliu salis

...

Nieko nuostabaus kad kokiam uzkampi yra bet ir pas mus is jo tyciotusi

Bičas

“buvo pašalintas iš mokyklos, mat jo bendraklasiai tiki, kad jis yra velnio vaikas.”

Debilų šutvė

Taip pat skaitykite