Nufilmuotas debesų pavidalo NSO – ateiviai pradėjo slėptis?

UFO-cloudDebesų formos objektas galėjo būti supainiotas su neįprastu oro reiškiniu, tačiau netikėtai pradėjo elgtis labai keistai.

 

Hektoras Garcia iš Šiaurės Filadelfijos stovėdamas prie lango pastebėjo keistą debesį kuris buvo neįprastai mažame aukštyje. Kai pradėjo įrašinėti šį neįtikėtiną reiškinį pastebėjo, kad objektas pradėjo judėti ir keisti savo formą nepaisant to, jog lauke nebuvo jokio vėjo.

 

Hektoras pasakojo, kad objekte galima buvo įžiūrėti mažas blykčiojančias švieselės, tačiau vaizdo įraše to nesimato.

 

Skeptikai teigia, kad vaizdo įraše užfiksuotas paprastas debesis ir nieko daugiau, tačiau pastaruoju metu pasaulyje užfiksuojama vis daugiau neįprastų formų debesų. Kai kurie ufologai tvirtina, kad keisti debesys tikėtina gali būti užslepti ateivių erdvėlaiviai kurie tyrinėja mūsų planetos atmosferą arba renka kitus duomenis.

 


 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
La

Ateiviam mes esam neišsivystę gyvūnėliai, manau jų erdvėlaiviai būna visokie, gali pasivert į bet ką. O ką jie čia daro,tai galime tik spėliot, jie gali bet ką su tokiom technologijom… Visi žino,kad yra jų būstinė Amerikoje 51 area,

Fake

Fake’as nes visalaik kaip kokie ufo ar kas buna video prastos kokybes specialiai :D

nnn

Visų pirma niekas ir nesako, kad jie verčiasi debesiu, o tik rašė, kad tai tik kaip maskavimo priemonė. Antra nekliedėkit apie maišelius kaip bežiūrėčiau į jūsų minimus maišelius toli gražu nėra panašumu, o ir dydžiu daug didesnis. Žodžiu tik juokas ima iš parašymų, kad kai kam čia maišeliai vaidenas.

ghju

Tarp kit ko sia anomalija stebejau ir as, buvo baugu…. apie tai bbc sukure reportaza ir taip pat dauguma skeptiku tvirtino kad tai maiselis kuri pagavo auksto slegio sroves taciau sirdis sako kad tai tikrau ir tiki kad tai buvo kita, galbut labiau issivysciusi, gyvybe (:

loool

Kokie atveiviai dar runkeliai jus :DDD

NSOOO

Nesamone ateiviai tokiu lempu neprisigalvos jai gali debesim pasiverst ,tai laisvai gali tokiais paciais pasiverst kaip mes ir istyrinet ,cia jau truksta logikos su situ debesiu :D

Anonymous

Nu tu nezinai ko jie gali prisigalvoti

jojo

maisŠelis vejo blaskomas

NSOOO

Nu cia tai jau kosmo grynas ,nebent ant tiek jie issyvste kad moka but beveik nematomi ,bet kad verstusi i debesi nesamone tikra.

OOOSOM

nereikia apie viską spręsti tik per savo suvokimo prizmę

Synkas

Ateiviai protingi yra kad galetu atskirsti i zeme ir ja tyrineti, bet visiski debilai, kad bando taip zemai apsimesti debesiu. Tai nejaugi jei nori ja tyrineti, negali kokio mazo sudo pasiusti o patys apsimete debesim, ir kybot dangui prie kitu debesu? Nebent cia koks durnius ateiviu turizmo organizatorius rizikavo, saviskiam zeme aprodyti apsimetant debesiu. Mokyk ir mokokyk tuos ateivius, kaip reikia sleptis jiems…

Anonimas

Faina, kai yra zmoniu kurie zino ka gali, o ko negali ateiviai. Nesakau, kad video ateiviu laivas ar pan. bet reikia būti tikru de.bi.lu kad sneketum tokias nesamones, atseit kodel jie to nepadaro, ar ano… O ypac juokina tokie pasisakymai: as ateiviu vietoje padaryciau taip ir anaip… Juokas pro asaras.

Taip pat skaitykite