Mokslininkai: katės – mūsų gydytojai

cute-sleeping-girl-cat-watchingMokslininkai patvirtino, kad katės tiksliai nustato, kada sunegaluoja šeimininkas. Jos niekada nepradės žaisti su sunkiai sergančais, bet ilgai gulės šalia jų, darys letenėlėmis masažą ir taip bandys padėti.

 

Jei jų pacientą buvo ištikęs širdies priepolis, insultas ar daryta sunki operacija ir jėigų sugrąžinimui reikės daugiau laiko, “namų daktaras” visada bus šalia. Mokslininkai kačių “gydomąją praktiką” sieja su jų energijos ypatumais.

 

Pastebėta, kad katės mėgsta gulėti ant televizorių, šaldytuvų, kompiuterių – ant prietaisų, kurie skleidžia neigiamas elektromagnetines bangas. Kuo didesnis šių svyravimų lygis, tuo laimingesnė katė: jos energetinei sistemai reikalingas neigiamas spinduliavimas.

 

Žmogaus organizme tai atsiranda patologinių procesų vietose. Kad atsikratyti jose atsirandančių ligų , mums būtina organizmo energetinės sistemos pusiausvyra. Tai ir atlieka katės savo žemo dažnio lauku ir kartu pačios energetiškai pasikrauna.

 

Jausdami negatyvią žmogaus kūno vietą, katė susirango ten patogiai ir pradeda krautis. Tokio seanso metu pacientui išnyksta ne tik neigiami energijos laukai – jis gydomas šiluma, kuri naudinga, sergant daugeliu ligų.

 

Manoma, kad “ūsuotųjų gydytojų” siekis padėti susirgusiam žmogui siejamas su prieraišumu ir meile. Tai liudija toks faktas: jei katė gyvena keleto žmonių šeimoje, ji gydo vieną ar du žmones iš jų, nors sirgti gali ir kiti šeimos nariai.

 

Parengta pagal: persianland.narod.ru inf., parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite