Alergija, nuo kurios kenčia vos 35 žmonės visame pasaulyje

alexandra-wallenJei esate alergiškas žiedadulkėms – patikėkite, tai tikrai nėra baisiausią diskomfortą sukelianti alergija. Štai 17-metė iš JAV, Utos valstijos alergiška kasdien reikalingam ir daugelio be gailesčio vartojamam vandeniui. Pasirodo, jo vengti priversti ir dar 34 pasaulio gyventojai.

 

Net dušu Alexandra Allen neturi galimybės pasilepinti, vanduo turi būti šaltas, o po juo ilgai stovėti negalima. Gal ir keista, tačiau ne tik ugnis, bet ir vanduo „degina“ jaunos merginos odą. Po vandens procedūrų paauglės kūną nusėja didžiulės raudonos dėmės.

 

Šie simptomai gali išlikti nuo 2 valandų iki kelių savaičių, todėl mergina stengiasi išvengti sąlyčio su šiuo gyvybės eliksyru. Net prakaitas žalingas Alexandros odai. Bet jauna mergina to išvengia sportuodama šaltame ore.

 

Simptomus paauglė pajuto dar 15-kos, kuomet po maudynių atostogaujant jos kūną nusėjo raudonos dėmės. Aleksandra skundžiasi, kad vanduo jos odą veikia taip pat, kaip acto rūgštis.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mike

Skaityk straipsni, o ne antraste. Gi aiskiai parasyta, kad oda, o ne kokie vidiniai orgnai neigiamai reaguoja

Paradigm Shift

Liga psichologinė. Kaip ji maistą valgo, a? Visame maiste yra vandens, o pavyzdžiui arbūzas apie 99% vandens… Ji turėtų žiauriai greit mirt, nes pagal ligą turėtų nevalgyti. 100% fake.

Taip pat skaitykite