Tai jau prasidėjo: švedai darbuotojams po oda įsiūs čipus

cipas-rfidŠvedijos aukštųjų technologijų centras užmaršiems darbuotojams, kurie vis pamiršta darbo ar namų magnetines korteles, ketina implantuoti mikročipus.

 

Oficialus pareiškimas skamba taip: mokslininkai tokią galimą alternatyvą grindžia atliktais tyrimais, kurie parodė, kad daugelis žmonių turi itin daug daiktų, kuriuos privalo turėti su savimi, todėl dažnu atveju magnetinės kortelės būna paliekamos namuose ar paprasčiausiai pametamos.

 

Tyrimo centro darbuotojų teigimu, tokie čipai būtų itin maži ir įtvirtinti į poodinį sluoksnį tarp nykščio ir rodomojo piršto.

 

„Šiuo metu žmonėms yra pernelyg sunku susitvarkyti su krūva kortelių, kodų ir slaptažodžių, ateityje tai turėtų būti išspręsta universaliu būdu. Mes manome, kad čipo panaudojimas – puikus būdas, leisiantis ne tik išbandyti naujausias technologijas, bet ir bus puikus pagalbininkas žmogui. Spėju, kad ateityje panašios priemonės bus naudojamos ne vienoje didelėje korporacijoje“, – kalbėjo vienas idėjos autorių.

 

Mokslininkai ramina skeptikus ir sako, kad mikroschema yra itin maža ir patogi, o apie pakenkimą sveikatai neverta ir kalbėti.

 



 

Anomalija.lt: Pagal naujienų portalo wnd.com skelbiamą informaciją, labiausiai mikročipų implantavimas paplitęs JAV, tačiau apie šiuos atvejus raportuojama visame pasaulyje. Žurnalistas Jerome R. Corsi teigia, kad vien Ohajo valstijoje jau “sučipuojamas” kas antras naujagimis, be motinos sutikimo.

 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
:D

o kaip isims kai is darbo iseit nores?

aa

O kur irodymai kad zmones yra “cipuojami” be ju sutikimo? kur?

ap

Šiaip darbdaviui nėra jokio reikalo čipuoti. Užtenka kodą susieti su išmaniu telefonu – kad jį kaip barkodą galėtų nuskaityt iš ekrano, kaip oro uoste. Juos retai kas pamiršta namie. O jei tikrai pradės žmogaus kūną bjaurot privalomais implantais, bijau, jog daug kam kils noras pereit į laisvės nedraugų fanatikų teroristų pusę – nes net ir jie nebūtų tokie kenksmingi laisvei.

NEXO1

Jo new world order tai tik įrodo ,kad yra iluminati organizacija ir tai viska dro neveltui iluminati tu savo pasakima valdai informacija valdysi bet ką taigi jie nori zinoti kur ka ir kaip mes ka norim tai mūsu asmeninė informacija jie matys ir žinos kur mes nes jie gali prasmukt pro teisėsaugas nes jie žinos ka mes veikiam manau ir tikuosi ,kad piliečiai sukils prieš tokia nesamone kurios net čiais laikais dar to nereik nebent tiem kurie priklausomi nuo pinigu kurie nebesupranta nebesuvokia kas yra žmogus.

Lina

Per daug fantastiniu filmu svedai prisiziurejo

NEXO1

Čia ne švedai o klasimas kas slypi už švedu manau milijoniniai pinigu sumos už tuos čipus kurie valdo net neisivaizduoju kokios paslaptys ir organizacijos jie sunaikins žmones tikrai mes esam priklasomi arba busim nuo technologiju bent kai kurie

LMT

IrJohn Coleman irgi teisus

Grafas

Viskas vyksta :o . Bailey teisus

m

Koks bailey?

ovis

pries tokias nesamones

danila

Kazkoks kosmaras vyksta siam pasaulyje

arvydas

cia ne kosmaras .cia iskrypeliai daro pagal plana.biblijoje aiskiai parasyta apie setono zenkla kaktoi ar rankoi.pasauli valdancios parazitu seimos link to ejo tukstancius metu.

Taip pat skaitykite