5-metis teigia praėjusiame gyvenime buvęs moterimi, kuri sudegė gaisre

lukasLukas Ruehlmanas yra sveikas 5-erių metų berniukas. Tačiau iš savo bendraamžių būrio vaikas išsiskiria tuo, kad teigia atsimenąs savo praėjusį gyvenimą ir mirtį.

 

Berniukas tikina, kad praėjusiame gyvenime jis buvo moteris, afroamerikietė iš Čikagos, Pam Robinson, kuri žuvo 1993-iais viešbutyje „Paxton“ kilusiame gaisre.

 

Pirmoji apie sūnaus praėjusį gyvenimą išgirdo mama, vaikas apie tai prabilo dvejų, vos išmokęs kalbėti.
„Na, anksčiau aš buvau moteris, mano vardas buvo Pam, tačiau aš miriau ir nuėjau į dangų. Aš mačiau Dievą, o tada jis išsiuntė mane atgal ir aš dabar čia, tavo sūnus“ – mamai pasakojo mažylis.

 

Lukas, taip pat papasakojo, kaip keliavo traukiniu Čikagos mieste. Pradžioje mama niekaip negalėjo suprasti ką mažasis jai pasakoja, nes jų šeima niekada nebuvo buvę vėjuotame mieste.

 

pam-rob

Pam Robinson

 

Pradėjusi domėtis, ji išsiaiškino, kad Pam Roninson buvo viena iš 19, gaisro Čikagos viešbutyje, aukų. Bandymas susisiekti su Robinsonų šeima nepavyko, jie atsisakė komentuoti.

 

Berniuko keistas sugebėjimas prisiminti vietas, kuriose jis niekada nebuvo sudomino žiniasklaidą. Atsirado daugybė šeimą palaikančių ir jais tikinčių žmonių. Skeptikai savo ruoštu netiki reinkarnacija ir teigia, kad tai tik netikęs bandymas išgarsėti.

 

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Aš tai irgi netikiu tokiais dalykais kai mirsim pamatysim jei dievas išsius atgal ir busime maži vaikais ir pažiurėsim ar mes ką nors prisiminsime tai kas buvo seniau.

Aurimas

O kodėl manai kad adresavau tai sau?

Aurimas

Sunku gyvent niekuom netikint.

to Aurimas

Tai belieka tave tik uzjausi :)

aaa

Gal ir imanoma . bet sitas vaikas is akiu matau triohala

Paradigm Shift to Tai Gi

Užsičiaupk, blet! Jeigu skeptikas esi, tai ko skaitai?!

to Paradigm troll

Nesinervuok, vaikai ryzi bus, toks kaip sitas :DD

tai gi

Vaiku fantazijos beribes :)

Tadas

Kaip ir suaugusiu :)

alvyda

as daznai sapnuoju nuo mazens,kad mane nusauna,kad nuskestu vandenyje.Jauciu viska atrodo.Turbut praeitame gyvenime zuvau kare ir nuskendau.Juk negalima taip jausti tikroviskai to nepatyrus?

Anonimas

Vejas

Drujis

Ir tokiu zmoniu ateityje pagauses. Po 2012 kai kas pradejo keistis :)

Jimas

Fake

Taip pat skaitykite