Galaktikos federacija ir žmonijos perėjimas į aukštesnį lygį

galactic-federationDu asmenys, Sheldonas Nidle ir Peggy McConnel, teigia jog jie yra Žemės atstovai Galaktikos Federacijoje (toliau GF). Jų teigimu pati GF susideda iš 200 tūkst. žvaigždinių sistemų atstovų ir jos tikslas yra nešti šviesą visai mūsų galaktikai.

 

Žemės atstovų teigimu, GF veikia panašiu principu kaip ir žemiškoji Jungtinių tautų organizacija ir apima visą vadinamąją Sirijaus sistemą. Tam kad mes taptume Sirijaus sistemos dalimi, turime pasikeisti, būtent tuo tikslu pas mus ir lankosi Sirijaus sistemos atstovai.

 

Jie bando per kontaktuotojus pakeisti žmonijos mąstymą. GF stengiasi padėti žmonijai pereiti į aukštesnį sąmonės lygį. Būtent tam, federacijoje, ir reikalingi Žemės atstovai, nes pagal juos bus stebima, kiek žmonija pažengė į priekį. Nidle teigia, jog iš GF gavo instrukcijas kaip keliauti tarp žvaigždžių, be to tarp jo ir Sirijaus egzistuoja tiesioginis telepatinis ryšys.

 

Kompiuterinė Sirijaus sistema be perstojo siunčia signalus kuriuos priima Nidle, o kai jis nuvyksta pas ateivius, jį visuomet pasitinka grupė sirijiečių. Mūsų atstovas kasdien gauna žinių apie tai kas vyksta su Žeme ir ką reikia daryti, kad viskas eitų tinkama linkme. GF turi didelių planų susijusių su Žeme. Sirijiečiai šiuo metu kontroliuoja Žvaigždžių vartus, tai tam tikras portalas skirtas keliauti per kitus išmatavimus.

 

McConnel gi atlieka kitą svarbų vaidmenį šioje istorijoje. Ją GF paskyrė patarėja kitoms, mažiau pažengusioms, planetoms. Ji kasdien gauna pranešimus ir ataskaitas apie tų planetų vystymąsį ir joms padeda savo patarimais.

 

Mūsų atstovai Galaktikos federacijoje, laukia kol žmonija pasikeis ne tik dvasiškai bet ir kūniškai, bei įvyks sąmonės virsmas. Jie žino, jog kai Žemės magnetinis laukas suirs, mūsų DNR susikurs naują apvalkalą, kuris bus daug tobulesnis už dabartinius kūnus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mes nustosime gyventi trimačiame pasaulyje ir pateksime į nauj Galaktikos šviesos realybę. Visi šie pasikeitimai jau yra įrašyti į mūsų DNR, beliko tik sulaukti kol šis potencialas atsiskleis galutinai. Tereikia pažvelgti į save ir suprasti, kad mes ir gamta esame viena. Beliko sulaukti kol Žemė priartės prie Fotono žiedo ir viskas pasikeis, nes žlugs mūsų netobula civilizacija, bei užgims nauja, daug tobulesnė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Fotono žiedas, tai didžiulė šviesos masė atsakanti už Žemės perėjimą į penktąjį išmatavimą. Dėka to Žemė pakeis savo buvimo vietą ir atsidurs arčiau Sirijaus. Kai Žemė pakeis savo vietą galaktikoje, mes tapsime Sirijaus sistemos dalimi. Visos Sirijaus sistemos planetos randasi netoli viena nuo kitos, beje dauguma tų civilizacijų atstovų yra panašūs į žmones.

 

Nidle teigia, jog jį visą gyvenimą lydėjo sirijietis vardu Vašta. Jis visuomet perduodavo ateivių signalus ir tai buvo begalinės meilės signalai.

 

Žmonijos vaidmuo svarbus GF, nes sekančiame tobulėjimo cikle, žmonės taps mokytojais, juk ir Biblijoje rašoma: buvęs paskutinis taps pirmas (Plg. Mk 9,35). Juk ir žmonija paskutinioji įžengia į naują sąmonės lygį.

 

Beliko tik sulaukti kol šie pokyčiai įvyks.

 

Straipsnio autorius: Gabrielius E. Klimenka, http://paranormaleco.blogspot.com

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkognito

Tai kad galaktikų tarybą sudaro ne 200 000 o jau virš vieno milijardo smulkesniujų civilizacijų arba žvaigždžiu sistemu.O bendrai paukščių take civilizaciju neprisijungusių o dažnai net atvirai priešiškų galakttikų tarybai yra bent 15 kartų daugiau,tik tiek kad jis veikia pavieniui ir nei viena negali jos nugalėti. Žmonija Galaktikų taryboe yra narė nes Atlantai atstovavo tuo metu visą žemės planeta ir civilizaciją kai įstojo prieš pat kara su Torno ir Prunsu civilizacija. Mūsų jokių atsovų ten šiuo metu nėra,nes mes esame PLANETIEČIAI ir netekome žvaigždžių vaikų statuso kai žlugo Atlantai ir praradome technologijas komunikuoti Galaktikos erdvėje. Na šiaip tai tik mano… Skaityti daugiau »

do

tau gerai,o aš vis dar žeme ropinėju,sparnų neturiu,pakilt negaliu
antra vertus,jeigu visi dangiškas oratorijas giedos-kas tada tiems iškilusiems duoną pateiks
kaip reikalingi tie pakilę į šviesą,taip reikalingi ir mes,besikapstantys

Nevietinis

Na nereikia nei “pakilusiems” nei “dievams” Jūsų aukų ir Jūsų duonos. Jus apgaudinėja vietiniai!

valdis

Aš jau prieš keletą metų perėjau į aukštesnį lygį, iš ketvirto aukšto persikraustęs gyventi į penktą…
:-)

Tai kad tas paragrafas

Besielis sutvėrimas ir atsiūstas čia daryti sumaišties jūsų protuose..

do

nei pikta,nei ką,tik mano nupušusi nuomonė ir nebūtinai ji teisinga,taip tik man atrodo,kad joki ateiviai ar globėjai už mane negyvens,pasirinkimų nedarys,už mane neklys ir neklups,nesikels ir neis toliau,visa mano rankose ir jūsų taip pat
tenorėjau pasakyti,žmonės,nesitikėkite jokių dangiškų stebuklų,tiesiog gyvenkite,sirijus toli,čia kažkas sakė,kad jau nusprogo net,o mes žemėje,vieni su kitais,pasikliaukite savimi,žemės gyvenimas-sielos universitetas,neklyskite laikydami baigiamuosius
tik tiek,paragrafai

paragraf 78

:) smagūs komentarai. Tiems kas piktinasi, čia buvo tiesiog apžvalga, be jokio tikslo pasakyti kad tai tiesa ar melas. Apžvalgėlė, jog štai tokie žmonės egzistuoja ir viskas. O jei kažką prisigalvojote daugiau, tai skaitykite Aurimo komentarą.
Šiaip savo straipsnelių nekomentuoju, bet šio komentarai išties keisti pasirodė, su tokiomis keistomis išvadomis, kad padariau išminti.
Dar kartą pakartosiu: čia tik apžvalga ir viskas

do

pasikeitimai vyksta nuolatos ir kasdien ir nereikia žemiečiams pagalbos nei sirijaus nei kitų atstovų,žmonės patys turi eiti savo vystymosi kelią,už mus mūsų gyvenimų nenugyvens,žmonių atradimų ir praradimų nepadarys niekas kitas tik žmogus,nei kilimo,nei kritimo žmonijai neatliks joks ateivis
todėl pasitikėkite savimi nepasikliaudami išgalvota pagalba iš šalies
savo gyvenimų šeimininkai esate tik jūs patys
panašūs straipsniai yra šizofrenikų didybės manijos išraiška

Aurimas

Žmonių fantazija beribė.

lukas.navickis.92

Va geriau tokie poetai, eina analizuoti apollo “anomališkųjų” nuotraukų, bent tiesa su išvadom parašytu.

----

de.bi.lai, jus straipsni atidziau skaitykite. cia ne adminu informacija: “Du asmenys, Sheldonas Nidle ir Peggy McConnel, teigia jog jie yra Žemės atstovai Galaktikos Federacijoje” ir toliau pateikiamos ju mintys. Truputeli maziau svaigiuju gerimu naudokit ir susiprotekit kokiame puslapyje esate…. kritikuotojai didieji,

Taip pat skaitykite