Prieš 25 000 metų planetoje įvyko branduolinis karas?

nuclear-warŠiuolaikiniai mokslininkai vis dažniau padaro išvadą, kad daugiau kaip prieš 25 000 metų planetoje vyko branduolinis karas, sukėlęs siaubingą ekologinę katastrofą, visiškai pakeitusią gyvenimą Žemėje. O prasidėjo viskas nuo archeologinės ekspedicijos, vykusios XX amžiaus pradžioje.

 

Vykdant kasinėjimus palei Indijos miestą Mohendžo Daras, mokslininkai aptiko senovės miesto griuvėsius. Miestas priklausė kitados bene labiausiai išsivysčiusiai civilizacijai, išgyvavusioje beveik tris tūkstantmečius. Tačiau mokslininkus nustebino ne tik paties megapolio paslaptis, susijusi su jo klestėjimu, o atvirkščiai – jo žūtis.

 

Tyrinėtojams reikėjo išsiaiškinti, dėl ko gi išmirė šis miestas. Buvo keliamos pačios įvairiausios hipotezės, tačiau visos jos subyrėdavo tarsi kortų nameliai. Griuvėsiuose nebuvo aptikta jokių potvynio pėdsakų, nebuvo žymių, kad miestą užkariavo, nerasta net ginklų ar jų nuolaužų. O aptikti skeletai neturėjo jokių pažeidimų. Viskas bylojo apie tai, kad katastrofa įvyko staigiai ir truko labai trumpą laiką.

 

Šiek tiek vėliau Devenportas ir Vinčentis, kurie dalyvavo kasinėjimuose, padarė sensacingą pareiškimą. Senovės didmiestį ištiko Hirosimos ir Nagasakio likimas. Kitaip tariant, miestą sunaikino atominis sprogimas.

 

Tačiau koks gali būti branduolinis ginklas tais laikais?

 

Ir vis dėlto esama labai daug liudijimų, kad Ramos imperiją – dabartinę Indiją – sunaikino branduolinis karas.

 

Kai archeologai, kasinėdami, pasiekė gatvės grindinį, jie ėmė aptikti gatvėse išsvaidytus skeletus. Daug kas iš jų laikė rankose įvairius daiktus, darbo įrankius. Viskas bylojo apie tai, kad mirtis buvo staigi ir siaubinga. Vaizdas išties priminė tai, kaip atrodė japonų miestai po bombardavimo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kiti miestai, atrasti Indijos šiaurėje, irgi turi visus gigantiškų sprogimų požymius. Vienas jų, įsikūręs tarp Gango ir Radžmahalo kalnų, patyrė didžiulės temperatūros poveikį. Milžiniškos miesto sienos buvo apsilydžiusios iki sustiklėjimo būsenos. Beje, vulkano išsiveržimo pėdsakų nerasta nei Mohendžo Dare nei kituose miestuose. Labai aukšta temperatūra, kuri išlydė akmenis senovės mieste, gali būti paaiškinta tiktai branduoliniu sprogimu ar kažkokio kito ginklo, turinčio analogišką galią, panaudojimu. Juolab, kad istorinių duomenų apie panašius dalykus pakanka per akis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pirmas dalykas – kaip žinia, po katastrofos tarp žmonių ir gyvūnų prasideda mutacijos, susijusios su ciklopizmu. Pavyzdžiui, senovės graikai turi mitų ir legendų, pasakojančių apie senovėje gyvenusius ciklopus, su kuriais žmonės kariavo.

 

Antras radioaktyvių mutacijų požymis – chromosomų rinkinio padvigubėjimas. Dėl to gimsta gigantai ir susidvejina vidaus organai, pavyzdžiui, žmogus gimsta su dviem širdimis ar dvejomis eilėmis dantų. O milžiniškų griaučių su dvigubomis dantų eilėmis planetoje rasta ne taip jau ir mažai.

 

Trečias požymis – mongoloidiškumas. Kaip žinia, mongoloidų rasė šiandien – labiausiai išplitusi planetoje. Kinai ir mongolai, o taip pat Uralo, Sibiro ir abiejų Amerikų indėnai – visi priklauso mongoloidams, kurie, beje, senovėje buvo išplitę kur kas plačiau ir jų galima buvo sutikti Europoje, Šumeruose, Egipte. Be to, šios rasės išplitimas koreliavo su dykumomis ir pusdykumėmis planetoje, ten kitados būta žuvusios civilizacijos centrų.

 

Ir, pagaliau, ketvirtas argumentas branduolinio karo naudai – tai išsigimusių ir atavizmų turinčių vaikų gimimas. Pavyzdžiui, dėl radiacijos gimdavo šešiapirščiai japonai, tą patį galima buvo stebėti Černobylyje.

 

Senovės miestai, kuriuose sienos buvo susilydžiusios ir sukepusios ar net pavirtusios į stiklą nuo karščio, aptinkami ne tik Indijoje, bet ir Airijoje, Prancūzijoje, Škotijoje, Turkijoje ir kitose vietose. Ir iki šiol nesurasta jokio kito logiško paaiškinimo dėl ko tie akmenys sustiklėjo. Tiktai atominis sprogimas.

 

Kitas požymis, kad Indijoje būta atominio karo – gigantiškas krateris už 400 kilometrų į šiaurę nuo Bombėjaus. Jo amžius siekia ne mažiau kaip 20 000 metų ir jis gali būti susijęs su branduoline katastrofa. Jokių meteorito kritimo pėdsakų, meteorito liekanų aplinkui nerasta. Tai vienintelis krateris pasaulyje, esantis bazalto sluoksniuose.

 

Mokslininkai mano, kad atominis sprogimas buvo toks galingas, kad pajudėjo pasaulinio vandenyno vandens sluoksniai, suformavę kažką panašaus į didžiulį verpetą, dėl ko paspartėjo planetos sukimasis.

 

Visi šie faktai tiesiogiai ir netiesiogiai patvirtina: branduolinis karas vyko. Jis aprašomas ir majų “Kodekse”, kuriame pasakojama, kad katastrofa truko tris dienas ir baigėsi branduoliniu lietumi. Įrodymų, kad tokio karo būta, esama daugelyje senųjų padavimų ir epų. Iššifravus Afrikos pigmėjų mitus ir atmetus metaforas, galima aiškiai perskaityti apie “iš dangaus nusileidusią ugnį”, pateikiama visiškai patikima atominio sprogimo ir netgi branduolinės žiemos kronika.

 

Analogiškų duomenų esama ir senovės indų epe “Mahabharata”, kur detaliai pasakojama apie atominę mėsmalę, kuri įvyko beveik prieš 30 000 metų.

 

Bet jeigu prieš tiek laiko mūsų planeta buvo paversta gigantišku Černobyliu, netgi šimtais Černobylių, tai gaunasi, kad mūsų laikų žmonės, gyvenantys moderniame XXI amžiuje, yra palikuonys tų mutantų, kurie užgimė branduolinės katastrofos rezultate.

 

Perspektyva nelabai maloni, juolab, kad neišsiaiškinta, kokie buvo to karo motyvai. Mokslininkai yra tikri – tai būta galingos civilizacijos, disponavusios tokiomis technologijomis, kurios vargu ar taps prieinamos netgi tolimiems mūsų palikuonims.

 

Išvertė: versijos.com, pagal nashaplaneta.su inf.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Marija

Anksciau buvo rasyta,kad mobilus buvo rastas,bet panasus i pacius pirmuosius mob.O namai,gamyklos gal issitaske i sipulius ir 10 km..i gylin surasti galima. Oi,kiek mes dar nezinome apie praeiti.Juk net Piramydes niekaip neistiria,bet lieka,kad buvo pasiekta ta civilizacija mums iki to dar 100 metu kol israsim ir pasieksim ta civilizacija.Na ,tikrai viskas idomu.

Anonymous

Ka žinau…

nefantazuokit

Šis tinklapis tikrai įdomiai pateikia info ir jo sudarytojai aišku idėjo pastangų, bet nereikia perdėti, archeologai randa įrankių iš to laikmečio, kitų liekanų, tai kodėl nerandą milžiniškų konstrukcijų ir gamyklų kur tos atominės bombos buvo pagamintos, visoms bamybos procedūroms reikia virš šimto ha ploto gamyklų komplekso…

qrwa

o jeigu visos tos milžiniškos konstrukcijos buvo pagamintos iš ekologiškų ir aplinkai draugiškų medžiagų, kaip dabar gamina dangoraižius? ar tuo atveju per kelis tūkstančius metų nesuirtų viskas? o randa įrankius ir gaminius būtent iš tokių medžiagų, kurios neirios, t.y. pagamintos nukrypstant nuo tuometinės praktikos. ar pas mus dabar kitaip? ar mūsų modernūs miestai ir daiktai nesuirs juos palikus per trumpą laiką, kad net tolimi palikuonys stebėsis mumis sakydami, va kokie protėviai buvo neišmanūs.

pastebėjimas

Straipsnio kūrėjai, o jie tikri kūrėjai rašo ,kad Mohendžo Daras žlugo dėl branduolinio sprogimo kuris įvyko prieš 25 000 m. o ši kultūra iš tiesų sunyko apie 2000- 1900 m . iki Kristaus kažkaip nesueina laikotarpis skirtumas apie 21 000 m.
Žemdirbystė atsirado prieš 12000- 10000; tai medžiotojai ir rankiotojai tikriausiai paleolite žvėrių bandas branduolinėm bombom medžiojo…

agira

Prie to iš mokslo sričių priartėjusi tik kvantinė mechanika. Tiesiog tuos visus kvantus ir kitas daleles gali valdyti ir pats žmogus. Dvasinėmis praktikomis. Čia susiduria vidinė energija/prana/ci (kin.) ar ki (jap.) ir mokslas ar materija. Tik prie to prieita iš visai kitos pusės, bet tai mums ir trukdo toliau vystytis.

agira

Tai buvo ne technologinė civilizacija, technologinė civilizacija, tokia kaip mūsų įtariu iš viso yra vienintelė. Ne technologinė civilizacija, tai reiškia vystymąsi paremtą dvasinėmis studijomis, kurių rezultatas gali būti ir mūsų suvokimu technologijos. Paėmus, kad ir Brahmaastra (aka atominis ginklas: http://en.wikipedia.org/wiki/Brahmastra) jis būdavo pagaminamas ir panaudojamas mantrų pagalba. Wimanai irgi tokiu principu skraidė. Tai mums ar mūsų mokslui iš pagrindų nesuvokiami dalykai.

Entigro

Noreciau pamatyti kaip tie urviniai su atominem bombom svaidesi.

praeivis

is kur istraukei kad tuo met tik urviniai musu planetoi gyveno ?? speju is mainstream science :D :D :D :D

Anonimas

vyko karaas tarp ateiviu del zaliavu

qrwa

dunduk, tagi tą jau sakei 2014-08-09, kam kartotis.

na

ne taip kaip aprasoma tiesa bune kitokia kaip visada migdancois pasakos

tijara

Kai skaitai, atrodo taip pazystama…

Taip pat skaitykite