Slaptos bazės egzistuoja po žeme, po vandeniu ir danguje

bunkerisŠimtai slaptų objektų, požeminiai bunkeriai, valdymo punktai, bandymų poligonai, medicininės laboratorijos, naujausių ginklų sandėliai… Mūsų planeta tiesiog prifarširuota tokiais objektais.

 

Paslapčių pradžia – pentagonas

 

1941-ųjų metų rugsėjo 11 d. Arlingtone, 40 mylių nuo Vašingtono, dykynėje, kuri vadinosi Pragaro pelkė, buvo pradėtas statyti Pentagonas. Statyba truko ilgiau nei metus ir mokesčių mokėtojams kainavo didžiulę sumą. Projekto tikslas – į vieną vietą surinkti visas karines žinybas, strategines tarnybas ir kitas profilines ministerijas, kurios iki to laiko buvo įsikūrusios skirtingose vietose.

 

Pentagono įkūrimo autoriumi buvo Džonas Maklojus, Tarptautinių santykių tarybos pirmininkas. Kaip teigia konspiracijos teorijų šalininkai, Pentagonas buvo pastatytas pagal masonų sumanymą. Pastate įgyvendinta satanistinių skaičių paslaptis: penki (penkiakampės formos pastatas, nuo kurios ir kilo pavadinimas), septyni (reikia ne daugiau nei 7 minučių tam, kad iš vienos pastato vietos nusigauti į kitą).

 

Skaičius „11“ taip pat susijęs su slaptais Pentagono ženklais: kaip jau rašyta, statyba prasidėjo 1941-ųjų m. rugsėjo 11 d., o lygiai po 60-ies metų, 2001-ųjų m. rugsėjo 11 d. į pastatą rėžėsi teroristų užgrobtas lėktuvas. Didžiulio lėktuvo kritimas pastatui padarė tik nedidelius nuostolius! Tačiau, kaip teigia sąmokslo teorijų aiškintojai, šie sugriovimai negali būti siejami su lėktuvu, kurio sparnų plotis yra 38 m, o skrydžio greitis – 250 mylių per valandą.

 

Specialistai, tyrę katastrofos vietą, padarė išvadą, kad tai, tikriausiai, buvo nedidelė raketa. Tačiau tokia versija, atsiradusi pasaulinėje žiniasklaidoje, buvo nepalanki JAV vyriausybei. Visam pasauliui Pentagonas turi atrodyti kaip ypač patvarus pastatas, kuris gali atlaikyti net didžiulio sunkaus lėktuvo kritimą!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Daugelis religinių organizacijų šventai tiki, kad egzistuoja „šėtono ženklai“. 1967-ais metais 70-ies tūkstančių taikių demonstrantų minia bandė pastatą išvaduoti nuo piktųjų dvasių, giedodami maldas ir laukdami, kol šis pakils j orą…

 

Kitiems žmonėms Pentagonas gali būti įdomus tuo, kad jame užgimė slapti projektai -„Majestic-12“, „Operacija „Sąvaržėlė““, Montokas ir Fort Detrikas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dvylika kraugeriškų išminčių

 

„Majestic-12“ – ypač slapta grupė, sukurta 1947-ųjų metų rugsėjo mėnesį, į kurią įėjo 12 JAV mokslininkų, kariškių ir valstybės pareigūnų. Oficialiai skelbiamas šios grupės, kurios veikla yra NSO tyrimas, tikslas – apsaugoti Žemę nuo ateivių užpuolimo.

 

Apie šią ypač slaptą grupę sklinda daugybė vienų kitiems prieštaraujančių gandų. Manoma, kad ši grupė yra viena iš pagrindinių pasaulinio sąmokslo ir „naujosios pasaulio tvarkos“ sudedamųjų dalių ir paklūsta tiesiogiai JAV prezidentui.Kaip pasakojo vienas iš grupės narių Valteris Smitas, „Majestic-12“ sprendė ne tik su NSO susijusias problemas, bet ir psichologinio karo problemas.

 

Ši grupė, pagal kai kuriuos Gynybos ministerijos dokumentus, prisidengdama NSO tyrimu, vykdė elektroninio ginklo kūrimą, turėdama Pentagono palaikymą. Viena teorijų teigia, kad būtent „Majestic-12“ grupė suvaidino svarbų vaidmenį operacijoje „Sąvaržėlė“.

 

Antrojo pasaulinio karo pabaigoje JAV vyriausybė davė komandą kariškiams iš Vokietijos atgabenti mokslininkus, kurie dirbo koncentracijos stovyklose ir atliko bandymus su žmonėmis ir gyvūnais. Mokslininkai buvo laikomi slaptuose požeminiuose bunkeriuose ir uždarose laboratorijose. Projektas buvo pavadintas „Operacija „Sąvaržėlė““ („Operation Paperclip“).

 

1966-ais metais į Naujosios Meksikos valstijos policiją ėmė plaukti fermerių pareiškimai – iš bandų ėmė dingti naminiai gyvūnai, netoliese fermų buvo aptinkami karvių ir avių kūnai. Gyvuliams dažniausiai buvo pašalintos akys, nupjautos ausys, išpjautas liežuvis, tešmuo, reprodukciniai organai, išangė. Tačiau nebuvo jokių kovos požymių, taip pat nebuvo gyvūnų kraujo.

 

Praėjus nedaug laiko policija ėmė aptikti ir žmonių lavonus su baisiomis žaizdomis. Tyrimą vykdė FTB, išvados buvo mažai paguodžiančios: „Tyrimas nesugebėjo nustatyti jokių asmenų, kurie būtų kalti dėl gyvūnams ir žmonėms padarytų sužeidimų“. Greičiausiai, niekas net nesiruošė paskelbti tikrąją šių piktadarybių priežastį. Beje, panašūs atsitikimai nutinka ir šiandien. Sąmokslo teorijos šalininkų nuomonė, kad tai būtent „Sąvaržėlės“ veiklos rezultatai.

 

Naciai gyvena antarktidoje?

 

Dabartinės karinių oro pajėgų bazės Montoke (Niujorko valstija) vietoje buvo planuojama įsteigti nacionalinį parką. Tačiau vietoje parko praėjusio amžiaus 6-o dešimtmečio pradžioje buvo pastatytas didelis požeminis „Montauk Point“ kompleksas su slaptomis laboratorijomis, aprūpintomis ypač nauja įranga ir kuriose buvo vykdomi siaubingi eksperimentai su žmonėmis.

 

Projektas buvo pavadintas „Feniksu“. Yra manoma, kad laboratorijose dirbo įkalinti nacių mokslininkai, kurie kūrė psichotroninį ginklą. Buvo tiriama galimybė valdyti žmonių sąmonę 0,5 MW galingumo impulsais. Toks spinduliavimas gali nuslopinti smegenų veiklą, rimtai pažeisti nervų sistemą, nudeginti plaučius. Yra duomenų, kad elektromagnetiniai bandymai vykdomi ir šiomis dienomis.

 

Pati keisčiausia konspiracijos teorija teigia, kad Montokas – tai nematomas karinis povandeninis laivas, keliaujantis laike. Jis, atseit, buvo pastatytas Antarktidoje. Šios teorijos šalininkai bando įrodyti, kad paslaptingas povandeninis laivas numušė lėktuvus – „SwissAir 111“ 1998-ais metais ir „Egypt Air 990“ 1999-ais metais. Teigiama, kad šių lėktuvų katastrofos – tai bendros Nacionalinio saugumo tarybos masonų sektos ir nacių, kurie buvo palikti „Montoko“ povandeniniame laive po Antrojo pasaulinio karo, veiklos rezultatas.

 

Dar yra hipotezė, kad po Antarktidos ledu egzistuoja ištisa civilizacija, kurią sukūrė tie patys arijai, kuriems taip simpatizavo Hitleris. Vokiečių tyrinėtojai atliko dvi ekspedicijas į šį žemyną 1938-ais ir 1939-iais metais, ieškodami po ledu gyvenančių žmonių.

 

JAV taip pat į Antarktidą pasiuntė savo ekspediciją, kurioje dalyvavo 1400 kariškių. Si operacija buvo pavadinta „Aūkštas šuolis“ („High Jump“). Oficialus ekspedicijos tikslas – rasti anglies klodus. Sąmokslo teorijų šalininkai tvirtina, kad ekspedicijos dalyvis admirolas Birdas aptiko arijus ir susitiko su jų atstovais. Operacijai vadovavęs Džeimsas Forestolas buvo atleistas iš armijos ir patalpintas į psichiatrinę ligoninę, kurioje neužilgo nusižudė.

 

Poledinės civilizacijos Antarktidoje egzistavimą netiesiogiai patvirtina kai kurie faktai. Žemyne buvo uždrausti gręžiniai, tikriausiai dėl to, kad kiti neaptiktų paslaptingosios civilizacijos. Antarktida yra neseisminėje zonoje, tačiau 1998-ais metais čia įvyko požeminiai smūgiai, kurių stiprumas siekė 8,1 balo pagal Richterio skalę. Tai aiškinama masiniais branduoliniai sprogimais, kuriuos įvykdė naciai, vykdydami slaptas požemines statybas.

 

Požeminė vyriausybė

 

Teigiama, kad po žemėmis gyvena ne tik nacistai. JAV 9-ame XX amžiaus dešimtmetyje buvo sukurta programa „Nenutrūkstanti vyriausybė“, kurios tikslas – pasiruošimas galimam branduoliniam karui. Pagal šią programą buvo sukurtas požeminių bazių tinklas.

 

Karo ar didelės stichinės nelaimės atveju JAV prezidentas ir ministrų kabinetas gali persikelti į požeminę bazę, įrengtą po Mount Weather kalnu Virginijos valstijoje, esančiu 60 mylių nuo Vašingtono. Visoje JAV įrengti šimtai požeminių vadovavimo punktų – Pensilvanijoje, Vakarų Virginijoje, Merilende, Siaurės Karolinoje ir kitur, kurie turi sąsajų su projektu „Nenutrūkstanti vyriausybė“. Visi jie susieti palydovinėmis ir antžeminėmis stebėjimo sistemomis.

 

Federacinės ypatingųjų situacijų agentūros žinioje yra 600 stovyklų visose JAV, kurios pasiruošusios priimti įkalintuosius po karinės padėties įvedimo. Šios stovyklos sujungtos automobilių ir geležinkelio transportu, jose įrengti lėktuvų pakilimo-nusileidimo takai.

 

Gali būti, kad po Antarktidos ledais paslėpta viena iš slaptų nacių bazių. Daugelyje stovyklų gali tilpti iki 20 tūkstančių įkalintųjų. O štai Ferbankso (Aliaska) stovykla gali priimti net 2 milijonus įkalintųjų. Šios stovyklos – tai slapta „Rex 84“ programa. Kai bus įvesta „naujoji pasaulio tvarka“, reikės valdyti gyventojus, todėl be tokių stovyklų nebus įmanoma apsieiti – taip tvirtina sąmokslo teorijų kūrėjai.
Neįmanoma įsivaizduoti, kad tokia šalis, kaip JAV, galėtų apsieiti be Fort Detriko (Fort Detrick). Šis kompleksas įkurtas Merilendo valstijoje Frederiko apygardoje, 1-os valandos atstumu nuo Vašingtono. Šiandien Fort Detrikas oficialiai skelbiamas karinių-medicininių tyrimų baze.

 

Iki 1969-ųjų metų Fort Detrikas buvo pagrindinė JAV armijos cheminio ir biologinio ginklo tyrimo bazė. Ją 1971-ais metais atidarė prezidentas Niksonas kaip onkologinių ligų fondo įsteigtą centrą. Jau 1977-ais metais buvo aptikta slapta centro veikla. Oficialiajame Fort Detriko internetiniame puslapyje teigiama, kad jame ieškoma apsisaugojimo būdų nuo virusų ir bakterijų, galinčių išplisti Pentagone, San Franciske ir Niujorko metro.

 

Daugelis slaptų operacijų siejama būtent su Fort Detriku – nauji juodligės štamai, AIDS virusas, naujo tipo onkologinės ligos, nervus paralyžiuojančių dujų bandymai su savanoriais. Šiame centre taip pat kuriama ir išbandoma ypač slapta įvairių tipų ginkluotė. Vienas iš tokių kūrinių – nematomas lėktuvas „SR-71 Blackbird“, JAV KOP strateginis viršgarsinis žvalgybos lėktuvas. Tačiau lieka paslaptimi, kas finansuoja Fort Detriko projektus.

 

Manote, kad siaubo ir niūrūs fantastiniai filmai apie globalias katastrofas yra neverti rimtų žmonių dėmesio? Be reikalo. Gana nemaža tikimybė, kad dauguma jų pastatyti realių įvykių pėdsakais arba modeliuoja ne tokią jau tolimą ateitį.

 

Inf. pasidalino: mzicka, inf. šaltinis žurnalas “Mįslės ir faktai”

 

misles-faktai

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Reik daugiau apsisviesti kad suprastumet apie ka cia kalbama. Tai lanai daug tiesos. Va tokius nieko nezinancius labai lengva valdyti…..

tomas

Nu jau tikrai vaikams gasdinti prikurta mistiniu faktu, geriausia tai antarktidoje, sprogimas atominis po zeme paskui toje vietoje gyvena zmones :DD vien po tokio sprogimo zmones gyventi del radiacijos negaletu gyvent kazkiek tai metu. Vokieciai buvo surenge ten ekspediciju tikiu, bet kad ten gyvena iki siol tai durniausia teorija, kuri nera imanoma net teoriskai

Lauris

Stiopa, irodyk kad tai netiesa. Pateik savo faktu

Hidden name

O tu įrodyk, kad tiesa. Lengviau sukurt kaskiokia teorija, negu logiška pasakojimą.

alvydas

nežinau kiek tau reikia logikos,, bet pavyzdys gali būti ir Černobilis. Kiek ten radiacijos, o gyvūnai klesti.Bent jau taip rašo. Požemių žmonės tikriausiai irgi mutave?/ O ir kitur galima rasti logikos, tačiau nelabai suvokiamos šiame pasaulyje.

Stiopa

informacija is zurnalo ,,misles ir faktai” dar reiktu pridet fantazijos ir sapaliones… nu visiskai is pirsto lauzti faktai…

Taip pat skaitykite