Kaip teisingai sutikti Naujuosius Metus? Ritualai ir tabu

naujieji-metaiDaugumai Naujieji Metai – džiaugsminga ir linksma šventė, stebuklų metas, kai tikimasi, kad išsipildys slapti troškimai. Bet parapsichologai ir bioenergetikai tvirtina, kad ir Naujųjų Metų šventė yra susijusi su tam tikrais tabu. Laikykitės jų – ir bėdų ateinančiais metais neturėsite! Taigi, ko reikėtų vengti šiuo laikotarpiu?

 

Likus savaitei iki Naujųjų metų nerekomenduojama naudotis naujais daiktais, pavyzdžiui, šukomis, plaukų smeigtukais, diržais ir kitokiais aksesuarais. Ir ką tik nusipirktų drabužių geriau nesirengti. Palikite visa nauja iki naujametės nakties!

 

Taip pat negalima prieš Naujuosius metus siūti sagų, kitaip kitais metais neatsikratysite senų problemų. Negalima atiduoti taisyti avalynės, nes ateinančiais metais neturėsite naujų batų. Neverta pirkti smulkių pramoninių prekių, išskyrus dovanėles, antraip naujaisiais metais neįsigysite stambių pirkinių.

 

Prieš Naujuosius negalima nieko skolintis – ne tik pinigų, bet ir daiktų, nes visus metus ko nors trūks. Tačiau neleistina Naujųjų sutikti tuščiomis kišenėmis – stokosite visus metus. Bet tai nereiškia, kad privalote sutikti šventę turėdami didelę pinigų sumą. Pakaks tokio ritualo: mušant 12, į kairę ranką paimkite taurę su šampanu, o į dešinę – monetą. Arba įsidėkite pinigėlį į kišenę arba batą, svarbiausia, kad prie savęs turėtumėte nors kokią monetą.

 

Prieš Naujuosius negalima sugalvoti norų su dalele “ne”. Pavyzdžiui, vietoj “nesirgti” troškimą formuluokite “būti sveikiems”. Norus geriausia surašyti ant popierėlių, juos sudeginti, o pelenus suberti į šampano taurę ir išgerti laikrodžiui mušant 12.

 

Reikėtų vengti sutikti šventę grynai moteriškoje kompanijoje. Jei išėjo taip, kad prie stalo – vienos damos, sutikę Naujuosius būtinai nueikite pasveikinti kaimynų. Taip pat geras ženklas – iškart po Naujųjų sutikimo paglostyti vyriškos lyties būtybės galvą, tinka net naminis gyvūnėlis… O jeigu pirmas su Naujaisiais jus pasveikins vyras – laukia sėkmė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Į naujametinį stalą nereikėtų patiekti vėžių, krabų ar omarų. Šie gyvūnai pasižymi savybe vaikščioti atbulom, vadinasi, ateinančiais metais vėl ir vėl grįšite prie savo senų problemų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sausio 1-ąją negalima tvarkytis, ypač šluoti ir mesti šiukšlių – tai prišauks nuostolius. Taip pat negalima dirbti sunkaus ar purvino darbo, kitaip “arsite” visus metus. Pirmąją Naujųjų metų dieną negalima bartis, šaukti vieniems ant kitų, nes metai taip ir praeis besibarant.

 

Sausio 2-ąją nereikėtų pirkti batų. Taip pat negalima saulei nusileidus dainuoti ir naudotis smeigtukais – tai ne į gera…

 

Kai ateis laikas nupuošti eglutę, neišmeskite nubyrėjusių spyglių (jei ji natūrali). Persišaldę 1 stiklinę spyglių užpilkite litru verdančio vandens ir palikite tris valandas pritraukti. Supilkite į vonios vandenį. Išsimaudžius tokioje vonioje ligą kaip ranka nuims!

 

Nereikia išmesti ir per šventes iki galo nesudegusių žvakių. Jos visus metus neutralizuos neigiamą namų ir jų gyventojų energiją. Pastatykite žvakę į vietą, kur stovėjo eglutė, ir padeginkite ją 15-20 min. Taip pat nuo neigiamų emocijų padeda toks būdas: į vietą, kur stovėjo eglutė, pastatykite kėdę ir pasėdėkite ant jos ketvirtį valandos. “Magija” veikia parą.

 

Vaško arba stearino, kuris nuvarva nuo degančių eglutės žvakučių, taip pat neišmeskite, surinkite ir nulipdykite naują žvakę. Sunegalavę uždekite ją ir žiūrėkite į liepsną. Tai padės išgyti.

 

O paskutinį žaisliuką nuo nupuošiamos eglutės pakabinkite koridoriuje arba virš namų durų ir jis visus metus apsaugos jus nuo bet kokios neigiamos energijos.

 

Laimingų Naujųjų!

 

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „Laisvalaikis“, Milda Kunskaitė

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
raktažolė

Prietarais patariu tikėti, nes tai per ilgus metus senolių patirtis ir išmintis.

Aldona

Apsirenkit visi Humanos drabuziais,sekme garantuota.

as

kazkokie nesamoningi prietarai

Pritariantis

Pelenu su sampanu negersiu

irena

meginsim visa tai

Taip pat skaitykite