Gimtadienio magija – kaip pakeisti gyvenimą į geresnį?

Birthday-cake-jpgKokie bus mano ateinantys metai? Kokias permainas ir galimybes jie atneš? Ką galima pakeisti į gerą ir kaip reikia elgtis, kad neeikvoti beprasmiškai jėgų pasipriešinimui įveikti?

 

Šie klausimai mums rūpi ne tik prieš Naujuosius metus, bet ir prieš gimimo dieną. Mes intuityviai jaučiame, jog mūsų gyvenimo Naujųjų metų pradžia – labai svarbus metas.

 

Priešingai kalendorinių Naujųjų metų, astrologiniai naujieji metai prasideda būtent per gimimo dieną. Tą dieną tranzitinė Saulė sugrįžta į tą pačią vietą, kur ji yra mūsų asmeniniame horoskope. Ateinančių metų programa pasireiškia metų prognozėje – Soliaryje. Tai perprogramavimo laikas, kuomet nustatoma gyvenimo programa metams į priekį, iki kito gimtadienio.

 

Šituo laiku planetų įtakos „fiksuoja“ tam tikrą veiksmų ir užduočių planą, formuodamos tikėtinus įvykius. Metų horoskopas parodo, kuri sritis pareikalaus didžiausio dėmesio, kur tikėtinos permainos ir koks bus tų permainų pobūdis (charakteris), kokiose sferose mūsų laukia naujos galimybės, o kur laukia trukdžiai bei ribojimai, bei kaip juos įveikti.

 

Žinodami apribojimus ir galimybes mes galime teisingai paskirstyti jėgas ir suplanuoti savo veiksmus, nes žinosime:

 

– Ar atneš mums sėkmę mūsų asmeninės iniciatyvos ir mums reikia priiminėti asmeninius sprendimus svarbiais klausimais, arba mums svarbiausia bus tarpusavio santykiai su kitais žmonėmis, ir mums labiau seksis, jei veiksime bendrai;

 

– Ar reikia nukreipti jėgas karjeros pasiekimams ar geriau savo dėmesį skirti artimiems tarpusavio santykiams, šeimos ir namų klausimams;

 

– Ar bus ateinantys metai palankūs naujoms pradžioms ar mums geriau užbaigti jau pradėtus darbus bei užsiimti naujų planavimui, kuriuos galėsite įgyvendinti ateityje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

12 dienų po gimtadienio ir jų magija

 

Gimimo diena – pirmas mėnuo ir visi metai, antra diena – antras mėnuo, trečia diena – trečias mėnuo ir t.t. 12 dienų tai ne tik 12 mėnesių, bet tai ir 12 horoskopo būstų, 12 gyvenimo sferų, kurių formavimuisi mes galime įtakoti per pirmąsias dienas po gimtadienio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Reiktų pragyventi šias dienas pozityviai, mintyse ir veiksmais formuojant tai, ką norime įgyvendinti ateinančiais metais. Pasistenkite šiomis dienomis kontroliuoti savo reakcijas ir taip patys galėsime pakeisti savo gyvenimą į geresnį.

 

1 diena – 1 būstas – tai mūsų asmenybė, išvaizda, stilius ir įvaizdis.

 

Šis būstas – tai mūsų iniciatyvos, savirealizacija, čia mes mokomės remtis savo interesais, bei ryškiai ir atvirai reikštis. Šis būstas turi ryšį su tuo, kaip mes atsiskleisime ir jausimės visų metų bėgyje. Per Gimtadienį mes visad esame dėmesio centre, visi mums stengiasi suteikti malonumą. Tai tarsi savęs demonstravimas, prezentacija. Šią dieną svarbu parodyti savo geriausias puses. Ir pirmo mėnesio po gimtadienio bėgyje užtvirtinti šią nuostatą. Nieko ypatingo daryti nereikia, tik truputį atidžiau stebėti savo elgesį ir nuotaikas.

 

2 diena – 2 būstas – pinigai.

 

Antra diena po gimtadienio duoda impulsą tam, kaip klostysis antras mėnuo, ir kokia materialinė padėtis bus visus metus. Pragyvenkite mėnesį atitinkamai – nupirkite vertingą daiktą arba uždirbkite pinigų, jei yra galimybė. Kadangi antra diena yra tiesiogiai susijusi su antru metų mėnesiu, tai antrą dieną atliktą žingsnį reikėtų sustiprinti antro mėnesio eigoje. Reiktų arba pasistengti surasti tinkamą pajamų šaltinį, tenkinantį jūsų poreikius, arba teisingai paskirstyti savo pajamas, sutvarkyti savo finansinius reikalus.

 

3 diena – 3 būstas – kontaktai su artimiausia aplinka, broliais ir seserimis, tai ir trumpalaikės kelionės, mokslas.

 

Šią dieną rekomenduotina kontroliuoti kontaktus, padaryti juos įdomiais, naudingais bei komfortiškais. Susipažinę tą dieną su kažkuo, trečio mėnesio eigoje pastebėsite, jog šis žmogus įėjo į artimą kasdienio ir dažno bendravimo ratą. Tai nepriklauso jausminiams prisirišimams , o tik veiklos kontaktams.

 

4 diena – 4 būstas – jūsų namai bei gyvenamoji vieta/būstas.

 

Šią dieną gerai padaryti kažką šeimai, tėvams, būstui. Ketvirtą mėnesį po gimtadienio užsimezga ir baigiasi svarbūs reikalai, metų ir ilgesnės trukmės. Ypač, jei tai turi ryšio su šeima, pavyzdžiui, persikraustymas. Tikėtina, jog tai, ką planuojate šią dieną, realizuosis po keturių mėnesių arba metų eigoje.

 

5 diena – 5 būstas – tai vaikai, romantiški santykiai, hobi bei pramogos/poilsis.

 

Pailsėkite, pabūkite su tuo, ką mylite, suteikite sau, savo mylimajam/ąjai bei vaikams džiaugsmo, raskite laiko savo mėgstamiausiam hobiui. Tokią dieną tinka, pavyzdžiui, užsirašyti į kursus, apie kuriuos senai svajojote, susijusiais su hobiu.

 

6 diena – 6 būstas – tai ligų bei kasdienių rūpesčių būstas.

 

Šešta diena ir mėnuo duoda palankų ar nepalankų stimulą sveikatai, darbui, kasdienybei. Po pusmečio nuo gimtadienio yra rizika susirgti nuo pervargimo arba „susirgti“ nuo gyvenimo sunkumų. Šeštą dieną verta rūpintis savo sveikata, laikytis dietos arba riboti savo žalingus įpročius, jei norite visus metus gyventi sveikai.

 

7 diena – 7 būstas – partnerystės santykiai bei konkurentai.

 

Šiai sferai priklauso ir santuokinė partnerystė, ir veiklos/verslo partneriai. Šią dieną reiktų stengtis nesipykti su savo partneriais, net priešingai – padaryti jiems kažką malonaus. Kitaip septintą metų mėnesį gali užaštrėti slapti konfliktai. Vienišiems labai palanku susipažinti su kažkuo šią dieną. Jei žvaigždės jums palankios – pažintis bus maloni ir ilgalaikė. Verslininkams šią dieną rekomenduotina pakloti pamatus draugiškiems santykiams su konkurentais arba naujais verslo partneriais.

 

8 diena – 8 būstas – pats nepalankiausias horoskopo būstas.

 

Aštuntą dieną ir mėnesį sustiprėja psichologinės krizės nuo susikaupusių problemų. Šituo laiku gali iškilti sveikatos problemos. Šiuo laiku gali įvykti krizės toje srityje, kuri tarsi jau „atgyveno“ savo ir reikalauja rimtų pokyčių. Dėlto galite jausti diskomfortą, sunkumus. Pasistenkite pragyventi aštuntą dieną dvasinėje ramybėje bei pasiruošimu priimti ateities naštą bei teigiamas permainas. Simboliškai tai apsivalymo diena. Tinka apsilankyti saunoje, išmesti iš namų senienas, atlikti generalinį švarinimąsi.

 

9 diena – 9 būstas – tai kelionės bei užsienio kontaktai.

 

Šią dieną tinka planuoti ateitį, svajoti, pradėti studijuoti dvasinę arba filosofinę literatūrą, išsiruošti į malonią kelionę.

 

10 diena – 10 būstas – karjera, socialinis statusas, mūsų tikslai.

 

Šią dieną tinka sugalvoti ir imtis tam tikrų veiksmų, kurie pakeistų mūsų socialinį statusą. Iškelti naujus uždavinius bei apmąstyti jų realizacijos būdus.

 

11 diena – 11 būstas – mūsų svajonių ir draugų būstas.

 

Vienuoliktą mėnesį išsipildo arba neišsipildo metų norai ir svajonės. Sugalvokite vienuoliktą dieną slaptą norą ir metų gale jis gali išsipildyti. Praleiskite šią dieną su savo draugais.

 

12 diena – 12 būstas – vienatvės, maldos, meditacijos, bendravimo su savo „aš“ būstas.

 

Paskutinis, dvyliktas metų mėnuo visada nuspalvintas nuovargiu, jėgų stygiumi, ypač stipriai jaučiamas pagyvenusių žmonių. Šią dieną mes „gražiname skolas“, gyvename pagal aplinkybes, kurios nuo mūsų nepriklauso, neretai negalime jų kontroliuoti, reikia tik kentėti ir prisitaikyti.

 

Mums gali pakenkti slapti priešai ( galbūt tai mūsų pačių charakterio bruožai), netikėtai galime pasijusti labai vieniši. Kaip sušvelninti galimus nemalonumus? Dvyliktą dieną po Gimtadienio praleiskite vienumoje su savimi, pamąstykite apie amžinybę. Duokite prašančiam išmaldą, besąlygiškai padėkite kažkam – geriau kažką duoti savanoriškai ir nuoširdžiai, nei po to kažką prarasti.

 

Inf. šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
wut

visai kaip zodiako zenklai

lina

susidomejau

Taip pat skaitykite