NASA: mus gali užpulti ateiviai, nes mes niokojame planetą

Šiltnamio efekto pažabojimas mus gali apsaugoti nuo ateivių atakos.

 

NASA mokslininkų parengtoje ataskaitoje teigiama, kad nežemiškos būtybės gali pastebėti pokyčius Žemės atmosferoje ir imtis drastiškų veiksmų – neleisti žmonėms tapti dar didesne grėsme planetai.

 

Kaip rašo portalas Guardian.co.uk, Shawnas Domgalas-Goldmanas iš NASA Planetų mokslo departamento su kolegomis iš Pensilvanijos universiteto (JAV) tikina, kad didelis šiltnamio dujų išmetimas į atmosferą gali būti ta priežastis, dėl kurios ateityje susikirs žmonių ir ateivių keliai.

 

Mokslininkų parengtoje ataskaitoje nurodomi trys galimų kontaktų su nežemiškomis civilizacijomis tipai: naudingas, neutralus ir žalingas.

 

Pagal naudingąjį scenarijų galime tikėtis, kad ateiviai mus išmokys spręsti svarbiausias problemas – tokias kaip skurdas bei badas, taip pat padės mums gydyti lig šiol nepagydomas ligas. Mokslininkai net gi numato sąjungos su nežemiškomis civilizacijomis galimybę. Esą tai padėtų apsiginti nuo kitų ateivių puolimo.

 

Pagal neutralų scenarijų, ateiviai gali per daug skirtis nuo žmonių, kad būtų galima su jais bendrauti. Dar blogiau – jie gali pasirodyti esą bjaurios būtybės, tokios, anot mokslininkų, kokios buvo pavaizduotos filme „9-asis rajonas“.

 

Tačiau pats blogiausias galintis nutikti dalykas, pasak NASA specialistų, yra užpuolimas. Ateiviai gali mus ne tik imti valgyti arba padaryti savo vergais – mes taip pat galime pradėti sirgti jų atsineštomis ligomis.

 

Ataskaitoje neatmetama, kad nežemiškos civilizacijos gali eksperimentuoti su mumis ir mūsų planeta, dėl ko ji taptų negyvenama.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kad taip nenutiktų, specialistai ragina liautis siuntinėjus signalus į kosmosą ir ypač saugoti informaciją apie mūsų biologinę sandarą. Tokia informacija priešiškai nusiteikusiems ateiviams gali pagelbėti kuriant ginklus, kuriuos šie nutaikytų į žmoniją.

 

Ataskaitos autoriai įspėja, kad ateivių akį gali patraukti spartus žmonių skaičiaus augimas ir nepagarba aplinkai. Esą nežemiškos civilizacijos tai gali suprasti kaip grėsmę ir imtis veiksmų tai grėsmei pažaboti.

 

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jau arti

kagi,jus netikite su tuo kad ateiviai bendrauja dabar ir visada bus musu planetoje.Jie mums patars kaip energija gauti uz ora is niekur,tai uz dyka.Bet musu tikrai nepuls ir patys kosmonautai keliaus i gyvybes planeta ir parskradins baisia lyga,tai yra greitai senejimo procesas ir bus atrasti vaistai.Atetyje Mes Marsieciai teks kariauti su musu zeme,tai mes patys nemokame gyventi,juk mes kaip gyvuliai,pinigai,seksas ir karas.Ateiviai sitaip nesielgia gyvuliskai ir ju gyvuliskumas jau labai,labai seniai praejo o gal ir neturejo. Tik mums reikia rusu bijoti ir musulmonus ir paziurekite kas darosi musu zemeje, persitvarkymas musu gyvuliskuma.

Lietuvis

Dar viena išgalvota “priežastis” dėl žmonių skaičiaus mažinimo ir trucinimo.

kingsblend

taip ir yra vien tik del egoizmo

Zmogus

Visa visata – atomai,molekulės,planetos,fizika,bet kokia gyvybės forma neturi jokiu užaštrintu kampų , o mes Žmonės ,kuriame beveik viską kas turi kampus,kvadratai,stačiakampiai ir panašiai , kitaip pasakius destrukcijos formą. Verta susimąstyti kas mes esame :)

dfdf

taigi nasa sako kad ateiviu nera :DDD dbr jau sako gali uzpulti mus lol

Anonimas

Ateiviai? As juos vadinu ”nevietiniais”. Aukstesne civilizacija, su neribotom galimybem lenkianti mus minimum 10 kartu. Ju bijoti nera prasmes, bijoti reikia pacio zmogaus. Zmogus pusiau dieviskoji butybe kaip ir jie turinti siela,karma ir savo energetinius laukus tik ikalinta ribotame fiziniame kune. Mano manymu “ateiviai” neturi emociju, jie nejaucia baimes, meiles, streso, neapykantos. Tukstancius metu, jie mus studijuoja ir jau niekam nepaslaptis, kad mes esame ju eksperimentas, ju isvesta nauja rusis uz kuria jie yra atsakingi. Paslaptingi ornamentai laukuose, keistos sviesos judancios dangaus horizonte ir durnam duoda suprasti, kad visatoje esame nevieni. Dar kart mano manymu cia nera nieko ypatingo ir… Skaityti daugiau »

Bobikas

Jobanas nasosas kaip grazu

kojotad

sendien suslapau kojas nes lijo:DDDD

Gm

ateiviai jau senai su zmonem bendradarbiauja. masonai / iluminatai viska jau yra suderine. kai zmones masiskai prabus ar kai grius kapitalizmas, tai ju paskutinis pasispardymas bus samoningai imituoti ateiviu uzpuolima, kad nukreipti demesi ir vel suburti zmones i vieta.

aa

Zalia spaust jei manot kad jis nesveikas , raudona spauskit jei jus irgi nesveiki kaip ir jis…

Nesvarbu

Jauciu kai ateiviai pultu dar daugiau planeta niokuotu :D

Tėvo Bratka

žmonės pradės galvot tik tada kai kils pavojus… :) O Žemė nemūsų planeta yra todėl ir ją ir bando apsaugoti ;)

Taip pat skaitykite