Ar bus įminta virš Meksikos pasirodžiusių 8 NSO mįslė?

Danguje virš Meksikos buvo nufilmuoti išsyk 8 neatpažinti skraidantys objektai, iš pirmo žvilgsnio atrodantys kaip skrendančių žuvėdrų pulkelis, pranešė „International Business Times“.

 

Skelbiama, kad tariamus paukščius nufilmavęs meksikietis Miguelis Aguila iš pradžių nė neįtarė, kad tai gali būti kažkas kita.

 

Tačiau netrukus jis tuo suabejojo, nes dideliame aukštyje skridę „paukščiai“ neplasnojo sparnais ir judėjo nepaprastai sinchroniškai.

 

Maždaug 3 minučių trukmės vaizdo įrašas buvo padarytas šių metų sausio 26 dieną, o paskelbtas internete sausio 31-ąją, sakoma pranešime. Pasak M. Aguilos, išdidinus vaizdą galima pamatyti liuminescencinį švytėjimą, sklindantį iš kiekvieno skrendančio objekto.

 

Vaizdo įrašas sukėlė didelį susidomėjimą, ir jį ėmėsi analizuoti NSO ekspertai, sakoma pranešime. Internetinio leidinio „UFO Sights Daily“ darbuotojas Scottas C. Waringas pareiškė iš pradžių taip pat pamanęs, kad siužete užfiksuoti paukščiai, tačiau vėliau įsitikino, kad tai ne žuvėdros, o tikri neatpažinti skraidantys objektai. Tik jie, pasak jo, nebūtinai gali būti nežemiškos kilmės: esą tai gali būti bepiločiai lėktuvai.

 

Eksperto teigimu, savo forma šie NSO taip primena slaptą JAV orlaivį TR-3B, pasižyminčiu itin dideliu greičiu ir dydžiu.

 

Vis dėlto kai kurie interneto vartotojai mano įminę šio vaizdo įrašo mįslę: jų teigimu, tai aukštai skrendančios laukinės snieginės žąsys. Jų kūno ilgis viršija 0,7 m, o pakilti jos gali net į didesnį nei 10 kilometrų aukštį. Snieginės žąsys gyvena visoje Šiaurės Amerikos arktinėje pakrantėje nuo Aliaskos iki vakarų Grenlandijos, o žiemoja Šiaurės Amerikos pietinėje dalyje. Migracijos metu šie paukščiai perskrenda Himalajų kalnus, kurių viršūnės siekia 8 000 ir daugiau metrų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
as

manau,čia bet kas tik ne žasys

Juokdariu puslapis

jeigu megejas su minimaliais vaizdo efektu kurimo mokejimais sugeba sukurt kazka tokio http://www.youtube.com/watch?v=tFHSV4sMw6U&feature=player_embedded , tai kaip as galiu patiket tuo ka jus cia keliat :D?

Megejas? :D

Tu gal deb.ilas esi? :D Megejas sakai? Si video sukure spec. efektu meistras Aristomenis “Meni” Tsirbas (2007 m. kompiuterinės animacijos filmo “Battle for Terra” režisierius. Šis žmogus savo nagus prikišo ir kuriant specialiuosius efektus filmuose “Titanic”, “Hellboy”, seriale “Star Trek”, – rašo portalas “Wired.com”.). Nieko sau “megejas”… ;DD

aa

as tyliu krc… :DD nu tegunie … as beja irgi uzvakar nso nufotografavau gan neblogos kokybes http://www.mongabay.com/images/peru/manu/Manu_1022_2126a.jpg

Radibugal

Na, nevisi su HD kameromis vaiksto.

aa

retas kuris neturi telefono su bent keliais megapixeliais , bet nei vieno nera video su nso kuriame nors butu galima atskirti ar ten kazkoks dirbtinis objektas ar tiesiog paukstis…

ahujienas obzorcikas

vos tik pasirodo nso ir kaip mat hujovas video meteriolas

Taip pat skaitykite