Nematoma Kinijos sportininkų treniruočių pusė

2012 m. vasaros olimpinės žaidynės vyksta Londone. Londonas yra pirmasis miestas, kuriame Olimpinės varžybos rengiamos jau trečią kartą.

 

Per kiekvieną olimpiadą dėl pirmųjų vietų vyksta arši kova tarp Jungtinių Amerikos Valstijų ir Kinijos sportininkų, tačiau mažai kas įsivaizduoja, kaip atrodo pastarųjų treniruotės jau nuo mažų dienų.

 

Nanning mieste Kinijoje, užaugo ne viena Olimpinių aukso medalininkų karta. Tėvai net penkerių metų vaikus atiduoda į gimnazijų trenerių rankas, vildamiesi, kad jų atžalos ateityj galės varžytis ir nugalėti kitų šalių atletus.

 

Atrodytų nieko neįprasto, bet štai paruošimo metodika daugeliui atrodo per griežta. Nanning miesto treneriai stovi mergaitėms ant kojų iki tol, kol šios apsipila ašaromis, vaikai mušami, iš jų tyčiojamasi o viso to tikslas – gerinti pasaulio rekordus.

 

Siūlome pažiūrėti žemiau esančius vaizdo įrašus, kuriuose pamatysite kaip atrodo mažųjų Kinijos sportininkų treniruotės:

 

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
wu

Labai žiauru , galėtų kaip nors ir beto apseiti.

cloudia

Šie vaikai labai stengiasi tapti garsiais žmonėmis ir pagerinti pasaulio rekordą.Tačiau reikia atsižvelgti į tai,ar jie patys to nori,ar juos per prievartą tampo tėvai į šią sporto salę.Taip pat mokytojų elgesys yra netinkamas.Negalima žeminti vaikų.Vaikas turi ,turėti teisę rinktis pats ,ko jis nori.Tai nėra didelis darbas ,ir triūsas ,jei vaikas to nenori .Tai yra paprasčiausia kankynė.Mokytojas turi jį įkvėpti toliau siekti savo tikso,o ne jį žeminti ,spardyti ir tyčiotis.Žinokite ,kad jei vaikas to nenori,jis ateityje pasakys:Tapau geras sportininkas,tačiau būčiau tapęs geresnis dainininkas.Vaikų likimas priklauso ,nuo to ,ar jie sieks tai ko jie nori,ar darys tai ko nenorės,dėl tėvų išdidumo ir… Skaityti daugiau »

Teisinga

Mano nuomonė kiek per žiauri bet štai. Aš manau kad Kinai yra labiausiai mutavę žmonės. Į blogąja pusę. Žmonės nėra gyvuliai kad su jais taip elgtis. Manau būtų teisinga iššaudyti visus tuos kinus ir japonus, nesvarbu kiek jie davė pasauliui, bet už-tat kiek pasiėmė. Šlykštynės man jie

Cigonas

Man rodos tave cia susaudyt reikia nes matos kad nesupranti ka sneki, kad kelete idiotu kinu yra tai nereiskias kad visi jie tokie. Lietuvoje irgi panasiu galim rasti

Mindexxxxl

Kaimo Katine nelygink Rusijos su lietuva gerai Rusai medaliu parveza ir Rusija sportui skyre daug lesu nes sportas politika o Rusija didziausia pasaulio valstybeir ji turi pasauliui parodyti jog ir ji turi stipriu ir galingu zmoniu, tad kaimieti netikek lietuvos televyziju ziniu laidomis, nes Rusija yra rusija.

Faktas faktuotas

Olia, tau tuoj bus chana. Ant taves reik padaryt atoma bum, paziureciau ar tau patiktu. Cia gryna laime kad mus sovietai uzkariavo ir netapome mes amirikieciu priesais tada. Ir mum but buve atoma bum

olia

siauros akys senai treniruojas.kas is to?atoma bum<ir viskas.

Kaimo katinas

va jums lietuviai tinginiai! jei būtų dirbę ir treniravesi nuo tokio amžiaus tai būtumėm tikrai daugiau pasieke ir ne tik sporte… taip atrodo gal ir per smarkiai, bet už tat va dabar Kinija sąrašo viršuje 2012 Olimpinių žaidynių..nežau tiksliai kiek ten tų medalių bet ar ne 40 aukso? o ką Lietuva? net sąraše nėra :DD vos vienas aukso medalis iškovotas ir tai vaiko :D Mažiau miegokit ir verkit, eikit sportuot. Aišku pinigų Lietuva neturi, Gal tai mergaitei atidavė visus metų sprotui skirtus pinigus, berods 400.000 litų.. tai jei būtų laimėję tris aukso medalius.. kiek būtų sumokėję? padalinę tą sumą į… Skaityti daugiau »

Šešėlis

Nu ir kiek iškovojom? 2 auksai, 1 sidabras, 2 bronzos ir tikrai ne paskutiniai sąraše :) Ir išmokėti 3,3mln, pinigų užteko. Tu gal tikrai iš kaimo :D

Migluze

skaudu ziuret…

Zwimba

Islieka stypriausi. Nieko naujo nepamaciau. Norint tapt geriausiu kito kelio nera. Mes matome visada tik graziausias puses. Vat todel ir reikia atiduot pagarba siem zmonem…

siaip

parodytu amerikietiskos svajoniu salies treiruotes, butu tas pats. yra asaru, yra nenoro, yra nusivylimo. jei eini sunkiu sportininko keliu, tai reiskia, kad bus ziaurus darbas ir daug prakaito, deja, sportininku duona ne lengva, bet atlygis uz tai gana neblogas

Taip pat skaitykite