Atrasta gentis iš paralelinės visatos?

Naujosios Gvinėjos Džiunglėse atrasta gentis, kurios atstovai tvirtina, kad tuo pačiu metu gyvena dviejuose pasauliuose – mūsiškiame ir nežinomoje paralelinėje visatoje.

 

Oolugų genties žmonės pasakoja, kad jiems įėjus į transą, pakliūva į “Šešėlių Šalį”, kur tvyro amžinoji tamsa ir gyvena monstrai.

 

Vaizduodami tokį dvilypį egzistavimą, genties nariai nusidažo pusę kūno juodais dažais.

 

Antropologai laiko šią tautą tikrai keista, kad ir kaip bepažiūrėsi. Kelis kartus į dieną oolugai apmiršta vietoje, jų akys sustiklėja – tokiais momentais, jų žodžiais tariant, jie ir lankosi “Šešėlių šalyje”. Oolugai pasakoja, kad toji šalis panaši į Žemę, bet ten yra kitokie fizikiniai dėsniai, pavyzdžiui, žmonės ten gali pašokti net 15 metrų į aukštį. Ten gyvena kiti gyvūnai – sparnuotos gorilos ir gigantiškos skruzdėlės, beveik šuns dydžio, kurias oolugai praminė kiafomis.

 

Dienos Šalyje, kaip oolugai vadina mūsų pasaulį, jie yra taiki gentis. Tačiau “Šešėlių Šalyje” jie nuolat puldinėja savo priešų gyvenvietes. Priešai, sprendžiant iš pasakojimų, labai primena neandertaliečius.

 

Mokslininkai ne kartą matė, kaip jauni ir sveiki žmonės krito staiga negyvi, būdami transe. Jų gentainiai aiškino, kad jie užmušti kitame pasaulyje mūšio su priešais metu arba kad juos surijo kiafos. Apžiūrėjęs kūnus, daktaras Veskotas aptiko ant jų nežinia iš kur atsiradusias žaizdas.

 

Du kartus mokslininkas tapo liudininku, kaip atsibudusiam iš transo oolugui rankoje atsirasdavo daiktai – peiliai su įstatytais į rankeną violetinės spalvos kristalu, koks, jo nuomone, neegzistuoja žemėje.

 

Jam pavyko išprašyti iš oolugų vieną kristalą, kurį pasiuntė į Londono laboratoriją. Specialistai patvirtino antropologo prielaidą. Panašu, kad Naujosios Gvinėjos laukiniai išties įvaldė tarperdvinių kelionių paslaptį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ne tavo katinas

Manau kad tai nebus grybukai ar zolyte nes to mokslininko teigimu is pievos sustikleja ir fsio. Tai galetu but galbut koks vabalas ar sjp koks triusis kuris igelia ir palieka ta ,,kristala,, o tas kristalas tai irgi gali but 20 kaciu.. kitaip tariant tai gali but to gyvio dantys palikti po ikandimo ir sukele ta,gryvuku poveiki,, tai cia gali but fantazijos galimybes kaip twn viskas buna.

As

Jie greiciausiai buvo demonu pasaulyje.. daug kas pagalvotu kad as kvaile bet as pati esu buvusi viename nuostabiame pasaulyje ir susiradau drauga… bet as ne i tema cia.

...

Nuvyksta mokslininkai i tas gentis. Tai mokslininkai jiems dvasios, baltosios mirtys, ziebtuvelis nesuvokiamas dalykas. Todel apie samoninga sios genties “lankymasi” kitoje planetoje, paralelineje visatoje negali buti ne kalbos. Gal sio “fenomeno” paslaptis ir yra kazkokia narkotine medziaga, gal koks gyvio ikandimas sukelia haliucinacijas, trumpalaiki paralyziu. Trumpai tariant: tiki tuo, kuo nori tiketi.

Highlife

Skiedalali. jei butu tikra, toks straipsnis net negimtu. butu dydziausia paslaptis.

Skunk

uzsimeti ka nors, kas stimuliuoja smegenai ir varai i kita pasauli! :D

stezano

zinau tuos ciabuvius,apsidolbalina kokiais augaliukais,na ir išeina:)

Svečias

Kad gali gyventi keliose paralelinėse visatose, tai nenustebino. Nustebino tik pats keliavimo būdas, kad apmiršta čia ir atsiduria kitur. Aš galvojau, kad tos kelionės gal labiau įmanomos miegant ar medituojant. O čia gana įdomiai… O šiaip, jūs pagalvokit, žmonės prisigalvoja visokių pabaisų, sukuria knygų, filmų, apie visokius pasaulius, būtybes, žmones tarp jų. Manot tai tik fantazija? Aš manau kitaip. Neįmanoma sugalvoti to, ko nėra. Jeigu kažką sugalvojai, sufantazavai, tai jis yra, jei ne šiame pasaulyje, tai kažkur kitame. O jei jo ir nebuvo, tai jį sugalvodamas, kažkur jį jau sukūrei. Todėl skirtingų pasaulių, skirtingų gyvenimų, kurie vyksta vienu metu, yra… Skaityti daugiau »

Turinti Savo Nuomonę

Man irgi ne kartą kilo tokios mintys ir aš manau, kad žmonės gręžiasi nuo visko, ko negali paaiškinti, tvirtina, jog tai nesąmonės, prasimanymai ir panašiai. Paprasčiausiai jie bijo, nes tai ne jų galioje, taip pat kaip bijo vaiduoklių, ateivių ir t.t. Tiktai kažkokie fanatikai tuoj pasigriebia vieną mintį, ir, užuot įsigilinę, viską iškraipo. Dabar visokie ufonautai žmonėms vaidenasi kiekviename žingsnyje, bet jie visai nekreipia dėmesio į tai, kas realu, nors neįtikėtina. Mes dar per mažai pažįstame pasaulį, kad galėtume spręsti apie kitų visatų neegzistavimą. Ir visai nesigiliname į patį žmogų. Tie, kurie mato mistines būtybes, yra laikomi bepročiais, tačiau galbūt… Skaityti daugiau »

saone

Arba kaip jau minejo grybuku uzvalge, arba kokius samoningus sapnus ivalde, bet seip saltinis butu idomu koks, nes kai pradejo apie tuos kristalus atsirandancius svaigt, tai sugadino vis straipsni :)

bla bla

Aš irgi manau, kad narkotikų, ar kokių psichotropinių žolių pavartoja ir prisvaigsta apie paralelinius pasaulius.

I AND I

o as manu kad tokiem kaip tu neverta cia kvailu komentaru palikt paremtu sistemos sugadintu siauru mastymu… bet kur tau tokie zmones susivoks….

Nesamones

nu jei geria kazkokia nesamone ir ruko kazkokia nesamone tai gali gal ir keliauti taip bet bunant budraus prota taip jauciu neiseitu nes labai sudetinga turetu buti :D

Taip pat skaitykite