Las Vegase užfiksuoti NSO

Naktį iš kovo 20-oios į 21-ąją, didžiausiame JAV Nevados valstijos mieste Las Vegase, buvo nufilmuoti neatpažinti skraidantis objektai.

 

Objektai danguje skraido į įvairias puses. Kai kurie žmonės tvirtina, jog tai yra tiesiog galingais prožektoriais apšviesti šikšnosparniai ar kiti naktiniai pauksčiai, tačiau panašus įvykis jau buvo užfiksuotas šiais metais Brazilijos miestelyje, kuriame prožektoriu arba lazeriu nėra.

 

Siūlome pažiūrėti internete paviešintą vaizdo įrašą, kuriame yra matomi minėti paslaptingi objektai:

 

 

Brazilijos NSO:

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
valdas

visai paprasta ,kai ir man paaiskino adminas ir jo broliukai, kad tai kinnietiski balionai su zvakutemis. tik pamirso pamineti ,kad po apacia migu motorai pakabinti.nu aisku bedumiai.snobiski lietuvisku puslapiu snobu paaiskinimai.

Villy

Kur tu matai cia paaiskinima, kad tai kiniski balionai? Paranoja ar sizofrenija tau, ar kas?

atsakovas

įdomu kas ten. kažkokie taškai

:D

Geriau išsimiegok.

As

Katik atsisukiau i langa tik ziuriu kazkokia sviesele mirga ir greitai juda Ir paziurejau su teleskopu i jos trajektorija bet ten ne lektuvas ten buvo kamuolys gaila kameros neturiu

As

Ar gali buti kad oro uostinis lektuvas skrisdamas neskleidzia dumu is galo kaip vasalaik.Jai ne tai Kovo 27 d. 18:00h. Utenoje. Ejau namo is burelio. Girdziu toky pusiau svilpima ar zizima ir pasiziurejau i dangu (nes norejau pamatyti nors viena zvaigzde. Tik ziuriu skrenda lektuvas (kaip oro uoste). Bet neskleide is galo dumu (ar ten degalai) ir svarbiausia jis is pradziu skrido letai bet po 5 min jis tiesiog dingo is akiu ir danguje nieko neliko. Bet zinau kad neisivaizdavau nes draugui salia parodziau.Manau uzsimaskaves laivas. Tad dabar sprendziu reikala per interneta. Aciu, kad skaitete.

Ateivis

jo,jo cia siksnosparniai su lempom siknose skraido.tipo modernus siksnosparniai

Taip pat skaitykite