Anglijos ligoninėje dedasi nepaaiškinami įvykiai

Naujos ligoninės britų mieste Derbyje administracija buvo priversta išsikviesti egzorcistą po to, kai personalas ėmė skųstis vaiduokliais, informuoja užsienio žiniasklaida. Darbuotojai pasakoja, kad paskutiniu metu ėmė pastebėti vyro figūrą su tamsiu apsiaustu, kuri judėjo per palatas ir kiaurai sienas. Ypač dažnai vaiduoklis rodosi patalpoje šalia morgo, praneša administracijos šaltinis.

 

Kad nuramintų žmones, ligoninės valdytojas išsiuntinėjo elektroninį laišką, kuriame pranešė, kad rimtai žvelgia į pranešimus apie vaiduoklį.

 

“Nenoriu gąsdinti jūsų daugiau nei reikėtų, betš man pasirodė, kad geriau pranešti visiems apie tai, kas vyksta ir ką mes darome”. Valdytojas pridūrė, kad paprašė ligoninės šventiko organizuoti egzorcizmo ritualą.

Taip kažkada atrodė senasis ligoninės pastatas.

 

Paranormalių reiškinių ekspertai pranešė laikraščiui, kad vaiduoklis gali būti romėnų kareivio, nužudyto toje vietoje, kur 1920 metais buvo pastatyta senoji ligoninė, dvasia. Statybininkai tada ignoravo vietinių žmonių protestus ir užgriebė dalį kelio, nutiesto romėnų, o nauja ligoninė buvo pastatyta vietoje senosios.

 

Kai kuriais duomenimis, vaiduoklio išvijimas iš ligoninės turi įvykti artimiausiomis dienomis. Vietinio Nacionalinės medicinos tarnybos padalinio atstovai pažymi, kad valdžia daro viską, kas įmanoma, kad atkurtų darbinę atmosferą gydymo įstaigoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barsukas

taigi ten betmenas naują nanokostiumą bando

PaleWitch

man tai panašiau į supermeną :D

Nesamone tema

Kam tokia temos pavadinima uzmete “dedasi nepaaiskinami ivykiai” kuriu nebuvo aprasytu nei vieno

Blade

nu bbz, jeigu tau dvasiu pasirodymas yra iprastas dalykas, tai kas tau butu nepaaiskinama?

Taip pat skaitykite