Sutapimai ir atsitiktinumai

1992 metais prancūzų dailininkas Renė Šarbono pagal Rusano merijos užsakymą nutapė paveikslą “Žana d’Ark ant laužo”. Pozavo jauna studentė Žana Lenua. Tačiau kitą dieną po to, kai drobė buvo patalpinta salėje, universiteto laboratorijoje sprogo reaktyvai. Ten buvusi Žana nesugebėjo ištrūkti iš patalpos ir sudegė gyva.

 

Psichologas Klodas Arno daugiau kaip 20 metų tiria priežastingumo ryšių tarp įvykių paslaptis.

 

– Esu surinkęs tūkstančius faktų, kai žmonės yra paslaptingai persekiojami ne tik situacijų ir aplinkybių, bet ir skaičių, vardų, pavardžių, datų. – sako profesorius. – Pavyzdžiui, australų akušerė pavarde Triplet, kas išvertus reiškia “trigubas”, gimė kovo 3 dieną, gyvena name nr. 3 trečiame aukšte.

 

Misis Triplet ištekėjo tris kartus ir pagimdė tris vaikus. Maža to, užpraeitais metais ji trečią kartą darbe priėmė trynukus… O štai Amerikoje, Luizianoje, tris vyrus nuteisė mirties bausme už žvėrišką nužudymą turint tikslą apiplėšti Klaivą Doritą, gyvenusį Stilroud Pleiso gatvėje.

 

Tyrimo metu paaiškėjo, kad žmogžudžių pavardės buvo Stilis, Roudas ir Pleisas… Ne per seniausiai Indijoje sprogo du keleiviniai traukiniai, buvo 220 aukų. Nuorūka, išmesta vieno keleivio per langą, nukrito šalia netoliese einančio vamzdyno būtent toje vietoje, kur pratekėjo dujos. Keisčiausia tai, kad į orą išlėkė traukiniai, važiavę maršrutu Madrasas-Delis ir Delis-Madrasas ir turėję analogiškus numerius. Specialistų manymu, tokių sutapimų tikimybė yra lygi nuliui…

 

Kartą didysis Marčelas Mastrojanis buvo pakviestas į vakarėlį. Linksmybių įkarštyje aktorius pašoko ir uždainavo visų užmirštą senovinę dainą “Sudegė tas namas, kur buvau toks laimingas”. Nespėjo jis baigti dainos, kai jam pranešė telefonu, kad sudegė jo vila Mentonoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Budapešto gyventojas Djerdis Šerfezis iškrito pro dešimto aukšto langą ir nukrito ant apačioje ėjusio Laslo Karvašo. Lygiai po metų lygiai toks pats atvejis pasikartojo su tais pačiais personažais, ir vėl abu liko gyvi.

 

Tragikomiškas incidentas neseniai įvyko Sofijoje. Vagis Milko Stojanovas sėkmingai apšvarinęs turtingo piliečio butą ir kruopščiai susidėjęs “trofėjus” į krepšį, nutarė, kad būtų greičiau, nusileisti lietvamzdžiu pro langą, išeinantį į tuščią gatvelę. Kai nusileido iki antro aukšto, pasigirdo policininko švilpukas. Pasimetęs vagišius neišsilaikė ant vamzdžio ir nulėkė žemyn.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip tik tuo momentu šaligatviu pėdino kažkoks vyrukas ir Milko užgriuvo tiesiai ant jo. Atskubėję policininkai abiems uždėjo antrankius ir išvežė į nuovadą. Paaiškėjo, kad vyrukas, ant kurio užgriuvo vagišius, buvo butų vagis, kurį po daugybės nesėkmingų mėginimų pagaliau pavyko susekti. Įdomiausia, kad tas antrasis vagis irgi turėjo vardą ir pavardę Milko Stojanovas.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vytautas

Jokių atsitiktinumų šiame pasaulyje nėra, viskam galioja priežasties – pasekmės dėsni.

Taip pat skaitykite