Kiropraktikas gali gydyti keliaudamas laiku?

Kolumbo miestas, Ohajo valstija – Kiropraktikas teigia, kad gali išgydyti bet ką, nukeliaudamas į praeitį, į tą laiką, kai įvyko trauma.

 

Ohajo Valstijos Kiropraktikų Komitetas, sužinoję apie tai, apkaltino Džeimsą Burdą (James Burda) iš Atėnų kaip turintį protinę ligą, konkrečiau – haliucinacinių sutrikimų, dėl ko jis nebeturėtų praktikuoti kiropraktikos.

 

Burda paneigė turįs psichinę ligą. Jis sakė, jog turi įgudį, kurį atsitiktinai atrado važiuodamas automobiliu prieš šešis metus.

 

Kiropraktikas savo gydymą vadina „Bahlaqeem“. „Tai yra išgalvotas žodis ir mano žiniomis neturi jokios reikšmės, išskyrus šį tikslą“ – buvo rašoma Dž. Burdos interneto tinklalapyje.

 

Komitetas iškvietė Burdą į teismą su kaltinimu, kad gydymas yra nepriimtinas ir susidaro iš „sąmoningos ir didelės nekompetencijos“. Burdai leista prašyti išklausymo iki Gegužės 1. Komitetas gali išieškoti sankciją nuo paprasto papeikimo iki gydytojo licenzijos nutraukimo, sakė Kelly Caudill, vykdomoji komisijos vadovė.

 

Caudill sakė negalinti viešai aptarti komitetas pareiškimų kol tyrimas tęsiamas ir taip pat kol kas negali atskleisti ar kurie nors Džeimso Burdos klientai skundėsi. Ji sakė, jog komitetas pradėjo tyrimą, kai sužinojo apie Dž. Burdos tinklapį. Jis pats teigė ko gero sieksiantis bylos svarstymo.

 

Kiropraktikas neima mokesčio už pirmą „vizitą“, kuris dažniausiai būna telefonu ar internetu. Tolesni gydymai kainuoja $60.

 

„Visi gydymai yra garantuojami, kad rezultatai bus patenkinami. Visada pirmiau seka gydymas, o tik po to apmokėjimas“ – sakė Burda, pridėdamas – „viena pacientė nebuvo patenkinta ir aš suplėšiau jos čekį (apmokėjimą).“

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Džeimso Burdos tinklapis apibūdina tai kaip „nuotolinę gydymo paslaugą (ne produktą) su tikslu, kad pagerinti jūsų gyvenimo kokybę jūsų pačių namuose ar kitoje asmeninėje aplinkoje. Nėra jokio reikalo atvykti į mano ofisą.“

 

Gydymas nėra telepatinis, kadangi pacientas neturi tikėti tai, ką daro. Burda išgydė šimtus pacientų ir teigia, kad devyni iš dešimt patenkinti rezultatais.

 

Nežinodamas apie kitus žmones, kurie turėtų tą patį sugebėjimą, jis sako, kad įstatymų leidėjai turėtų leisti alternatyvias gydymo formas pacientams, kurie jų nori.

 

„Žmonės, kuriems reikia, negali patekti pas tokius žmones (alternatyvius gydytojus), nes šitoks gydymas nėra leidžiamas įstatymo. Tai pasibaisėtina“ – sakė Burda.

 

Šaltiniai: http://www.msnbc.msn.com/id/12208638/ ir ufolog.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lolita

Kaip ir visada.Tyrimas vyksta.

Taip pat skaitykite