Sukurtas virusas kuris gali pražudyti milijonus žmonių!

Kaip praneša amerikiečių žiniasklaida, sukurtas virusas, kuris gali pražudyti nuo keliolikos iki kelių šimtų milijonų žmonių.

 

„The New York Times“ rašo, kad mokslininkai netyčia galėjo sukurti virusą tada, kai eksperimentavo su paukščių gripo bakterijomis. Žiniasklaidos atstovai baiminasi, kad šiuo virusu gali domėtis įvairios teroristinės organizacijos, todėl prašo mokslininkų detaliau nepublikuoti apie tai.

 

Labiausiai dėl šios žinios sunerimo JAV pareigūnai, kurie primygtinai reikalauja nespausdinti nieko konkretaus apie šį virusą tarptautiniuose biologijos žurnaluose „Science“ bei „Nature“.

 

Šis nurodymas sukėlė skandalą, nors minėtieji leidiniai pareiškė suprantantys valdžios susirūpinimą ir išreiškė pasirengimą įgyvendinti prašymą.

 

Apskritai mokslininkai puolė raminti oficialius pareigūnus, nes šie, anot jų, patys sukelia daugiau panikos nei tokio viruso egzistavimas.

 

Vis dėlto mažai tikėtina ir beveik neįmanoma, kad gamtoje virusas mutuos taip pat, kaip laboratorijoje, todėl šių penkių mutacijų paieškos nauda yra abejotina, pastebi laikraštis.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
???

O po to stebimasi iš kur tiek ligų žemėje. Tai nereikia naujų kurt!

Taip pat skaitykite