Šių metų sausio 7 d. Italijoje pastebėtas NSO

Šių metų sausio 7 d. Italijoje, Mount Bisbine apie 17 valandą buvo pastebėtas neatpažintas skraidantis objektas iš kurio, kaip manoma, išskrido dar vienas skraidantis objektas.

 

Objektas kvadrato formos dingo nepraėjus nė minutei nuo filmavimo pradžios.

 

Italijos oro erdvės stebėjimo ir kontrolės valdyba šio įvykio nekomentuoja.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Astronautasx to Gintas

aiskiai visiems matosi kad fake, yrodymu daug, o ne matai jis rekia, filmuoja, pritraukia, zoomina, hujumina bl*et

:DDDD

ok dabar nenoriu is jusu juoktis garsiai bet… :DDD 00:39s isijunkit garsa ir isgirsit kaip kazkas yra isiungiama kambaryje ir tuo paciu laiku dingsta sviesele (kaip speju paprastas zibintuvelis)

OMG

Taigi ir veliau tie patys garsai girdisi, taciau niekas nedingsta… ;/// Jeigu tai butu zibintuvelis, kameros fokusas butu visiskai kitoks. Matau cia tikri 8-meciai specai susirinke…

Bembis

Jo teisybė, kai jis parašė dar syky peržiūrejau video, totalus FAKE, galit jo komentarą minusuot, bet tikrai pazekit 39 sekundė. Žodžiu eilinis FAKE :)

kacinas

blt grynai matos, kad atsispindi kaip nuo kokio lango;D ciuvas zaidzia su lemputem ir atsvaitais, o jus ateivius izvelgiat;DD

Vilkas

Matomai is rezultato, tai yra fake.

Astronautasx

tai gal neturejes kameros rankose? ar su telefonu “zoomini”? pritraukei vaizda ir tada reguliuoji ryskuma kol isryskeja, o ne slankioji pirmyn atgal kaip cia.. Kai viena kart geriau pritrauke tai isnyko, kodel?

Gintas

FACEPALM. Daugiau neturiu ka pridurti. Nusipirk sau vaizdo kamera, pvz. as turiu Sony DCR-SR75 ir pabandyk zooming danguje lektuva, pamatysi, kaip tau “pasiseks” rysku vaizda sugauti…

Gintas

*zoomint

Astronautasx

grynai kazkokia nesamone, reguliuoja reguliuoja ta vaizda, kai suregulioja isnyksta….

Gintas

Matosi neesi laikes rankose kameros… Cia tiesiog jis zoomina, o del to kad objektas toli, kamera negali sufokusuoti, kas neaisku?

asd

tu durnas, ar tokiu apsimeti

nesidalinsiu

:D :D Negi nematot, kad cia atspindziai? Apsiverksiu…

mantas

Va cia tai tikras ir zeurei geras.Kokybe labai gera,nerealiai pagauta.

Taip pat skaitykite