Paršelis vaikščiojantis ant 2 kanopų

Dviejų metų paršelis kurio vardas Joo Tentyang gimė viename iš Kinijos ūkių. Šis paršelis nustebino pasaulį gebėjimu ant dviejų priekinių kanopų nueiti tam tikrą atstumą. Kai Tentyang Joo gimė 2010 metais, sausio mėnesį, ūkininkas ir jo žmona pastebėjo skirtumą tarp šio ir kitų paršelių. Joo Tentyang neturėjo užpakalinių kojų. Nepaisant to, ūkininkas Vangas nusprendė pasilikti paršelį, nors jo žmona tam labai prieštaravo.

 

Vietinis cirkas taip pat buvo susidomėjęs paršelių ir norėjo ji nupirkti, tačiau ūkininkas Wangas nesutiko. Wangas praleido daug laiko instruktuodamas Joo vaikščioti ant priekinių kojų. Kiekvieną dieną jis kantriai mokė kiaulę vaikščioti ir po 30 dienų Joo nuėjo pats priekinėmis kojomis prie maisto. Ūkininkas tvirtina, kad neparduos Joo už jokius pinigus ir džiaugiasi išmokęs kiaulę akrobatikos meno.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
123

Kiaulės neturi kanopų. Jos yra skeltanagės.

PaslaptisAnapus

Man atrodo , kad jie patis tam parsui kojas nuede.

as

” Kai Tentyang Joo gimė 2010 metais, sausio mėnesį, ūkininkas ir jo žmona pastebėjo skirtumą tarp šio ir kitų paršelių. ” nu kokie pastabus tie kinai! Sitoki nezymu skirtuma PASTEBEJO :D

....

Vargsas parselis :(

Nerijus

Taigi jau tokią pačią naujieną įkėlę seniai turit…

Taip pat skaitykite